DN > Ekonomi

Saturday, 28 November, 05:32

DN - 15 nov 20 kl. 11:55

Det bör du tänka på om du vill hyra ut en del av villanAtt hyra ut en del av sin villa har flera fördelar. Förutom att hjälpa till att avlasta en pressad bostadsmarknad kan det vara ett. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det bördu , tänkapå om du vill , hyra, ut en del av villan
Cornucopia - 19 jun 15 kl. 13:28

När är det lönsammare att hyra bostad?

New York Times har satt samman en utmärkt tjänst som kan användas för att avgöra när det är lönsammare att hyra en bostad än att köpa. Det finns betydligt mer parametrar än man först kan tro, och även om tjänsten främst är för amerikanskt bruk säger den även en del om motsvarande i Sverige. Vi får se fram emot att någon tar fram motsvarande tjänst för svenskt bruk.

Cornucopia - 30 apr 17 kl. 11:56

Att tänka på när du köper en bostad

Nedan följer mina funderingar kring vad du ska tänka på när du köper en bostad.Allt nedan är förstås generellt och undantag existerar utifrån din kompetensprofil och särskilda förhållanden. Jag har bloggat om nedanstående tidigare i olika separata inlägg, upprepade gånger.

Skånskan - 04 aug 18 kl. 05:00

Förbjuds att hyra ut hus efter brandrisk

malmö En man förbjuds att hyra ut ett hus som ligger i gamla Rosengård. Så som fastigheten utnyttjades ansågs den inte vara säker utifrån en brandsynpunkt. Mannen har överklagat ärendet.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 05:00

Fastighetsägare förbjuds hyra ut hus

SJÖBO Det har inte funnits dricksvatten i kranen på flera månader, dusch- och tvättvattnet är missfärgat och luktar illa, ventilationen är dålig och i källaren luktar det mögel.
Nu förbjuds en 55-årig man omedelbart att hyra ut sitt illa underhållna hus till en familj med fyra barn.I mitten av december gjorde kommunens miljöenhet en inspektion av boendeförhållandena i tvåvåningsvillan utanför Sjöbo.

Cornucopia - 16 jun 17 kl. 10:33

Ygeman smet från hyra och hade ett 30-tal anmärkningar hos Kronofogden

Inrikesminister Anders Ygeman (s) har varit yngre och vi vet alla att allt man gjort tidigare ska användas för att döma lämpligheten som minister, t ex en obetald TV-licens. Ygeman visar sig ha smitit från hyran när han utan hyresvärdarnas vetskap ska ha drivit ett kollektiv, som totalkvaddade en villa. Därtill hade han ett 30-tal ärenden hos Kronofogden, och allt detta var medan han tydligen var SSU-ordförande.

Cornucopia - 23 maj 20 kl. 17:27

Fördelar med distansarbetande anställda - Facebook vill sänka till lokalt löneläge

Det finns en lång rad fördelar för arbetsgivaren med en ökad andel distansarbetande anställda, både genom höjd produktivitet och genom sänkta kostnader. Aktuellt är att Facebook när året är över tänker sänka lönerna för de distansarbetande till dessas lokala löneläge och inte längre betala Silicon Valley-löner.
Villamatta i Hagfors.

Skånskan - 23 mar 18 kl. 13:53

Huset som dolde Suellska villan

Förr och nu I nästan sjuttio år låg huvudbyggnaden eller corps-de-logiet till Frans Suells lantställe Lugnet i Möllevången dolt bakom ett från förra sekelskiftet ganska tidstypiskt fyravåningshus. Exakt när detta hus uppfördes har dock inte gått att få fram.
I Stadsbyggnadskontorets arkiv finns inga andra anteckningar om byggnaden än att det gjordes en ändring i källaren och bottenvåningen i början av 1930-talet och att det 1936 inrättades WC på vinden.

GöteborgsPosten - 09 maj 18 kl. 09:12

Så gör du villan redo för försäljning

Maj är här, och med den solen och vårkänslorna. Ystra husägare griper chansen att lägga ut huset till försäljning när trädgården är som finast, men det finns en del att tänka på – och det bästa tipset kan vara att ha is i magen..

YLE - 15 apr 16 kl. 06:03

Villa Vikans tystnad skapar ny musik

Det är tystnaden som är det bästa med musikerresidenset Villa Vikan i Pojo. Här hittar Ralf Nyqvist det lugn han behöver för att komponera. Kontrasterna är stora när man besöker musikerresidenset Villa Vikan i Pojo.

UT - 16 jan 14 kl. 10:33

Tre röster om fiber

Fiber är billigt för att vara viktig infrastruktur. En del villahushåll riskerar att halka efter i utvecklingen. Det är några av svaren när UT frågar tre personer från branschen om fiber.

Barometern - 11 sep 14 kl. 06:36

Sista handen läggs vid 1800-talsvillan

I år är sista året man anordnar byggnadsvårdsläger på Vita villan i Borgholm. Nu börjar arbetet med den gamla badortsvillan bli klart – planen är att hyra ut till Svenska Akademien. Det vita 1800-talsvillan ger ett nästan gåtfullt intryck där den, insprängd i den täta Slottsskogen, ­tornar upp sig bakom trädens bladverk.

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Stor läcka av lösenord – svensk facktopp drabbad

Hundratals svenskar har fått sina lösenord stulna och publicerade på nätet..

DN - 11 timmar sedan

H&M:s vd: Vi måste ta vårt ansvar

Helena Helmersson om flera anklagelser om rasism mot bolaget..

DN - 13 timmar sedan

Aktieutdelning okej – sex månader efter permitteringsstöd

Reglerna för att betala aktieutdelning kombinerat med statligt permitteringsstöd förtydligas..

DN - 14 timmar sedan

Mini Countryman – tuff men dyr som begagnad

Gillar man suvar och Mini så är Countryman alternativet. Modellen Mini, som egentligen inte är särskilt liten, kom i sin senaste skepnad….

DN - 16 timmar sedan

Försäljningsexplosion under Black week: ”Ökat med 70 procent”

Onlineköpen under den pågående reaveckan har exploderat sedan i fjol. Enligt Klarna ökade måndagens försäljning med 70 procent jämfört med….

DN - 18 timmar sedan

Facebooks valuta närmar sig lansering

Libra kan bli verklighet i januari, enligt källor..

DN - 21 timmar sedan

Fler paket och risk för folksamlingar ställer till det för postombud

En rekordökning av e-handel inför jul kommer att sätta svenska postombud på prov..

DN - Igår: 23:23

Astra Zeneca vill göra nya vaccinstudier

Astra Zeneca kommer sannolikt göra nya globala studier för att undersöka effektiviteten i företagets covid-19-vaccin, säger vd:n Pascal….

DN - Igår: 20:38

Pensionen sänks för tusentals personer

Omräkning pågår efter domslut i EU och Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.