Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 28 November, 20:20

Cornucopia - 14 nov 20 kl. 17:27

Föreläsningarna på Ledningsregementet inställda - även alla boksigneringar i julhandelnMina två interna föreläsningar på soldathemmet på Ledningsregementet i Enköping den 30:e november har ställts in på grund av coronapandemin. Samtliga mina boksigneringar i julhandeln är också inställda av samma anledning.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Ledningsregementet, Enköping, Marviken, Lars WilderängJag, Handelskammaren, Norrköping, Redovisningsavdelning Marviken,  SF, Akademibokhandeln, Ugglan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föreläsningarna, Ledningsregementet, inställda, ävenalla , boksigneringari , julhandeln
Nyan - 09 apr 19 kl. 15:16

Inställd föreläsning efter inställda färjor

Kvällens föreläsningen om Islandsmodellen, med Håkan Leifman från Planet Youth, har ställts in på grund av att föreläsaren inte kunnat ta sig till Åland då färjorna inte går idag.  Bakom föreläsningen står Ålands Idrott i samarbete med Rådet för Idrott Motion och tanken är att boka in ett nytt tillfälle senare i år.(ab) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Kristianstadsbladet - 06 nov 13 kl. 08:30

Hellberg roade kommunanställda

Foto: Annica Jönsson
Det var en rejäl blandning av yrkeskategorier i publiken när Björn Hellberg gav en inspirationsföreläsning inför fullsatta salonger av kommunanställda i Hässleholm kulturhus på tisdagen.
– Vi fick ett mejl, några kollegor skulle gå hit och jag hoppade på, säger Carola Schön, undersköterska på äldreboendet Kaptensgården i Hässleholm.– Jag har sett Björn Hellberg på tv och känner igen honom.

Nyan - 24 jan 17 kl. 11:37

Inställt om kroppen

Dagens båda föreläsningar med psykolog och psykoterapeut Åsa Landberg är inställda på grund av sjukdom. Hon, som har lång erfarenhet av att arbeta med barn som utsatts för våld eller övergrepp, skulle tala om hur vi pratar med barn och unga om kroppen, gränser och sexualitet

I det ämnet har Rädda Barnen tagit fram broschyren ”Stopp! Min kropp!

Cornucopia - 30 jan 19 kl. 12:13

Stor satsning av Psyopsförbundet och MSB mot informationspåverkan - föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, Linköping, Kungsbacka

Försvarsutbildarna och Psyopsförbundet genomför med finansiering från MSB just nu en stor satsning mot informationspåverkan. Man har utbildat informatörer som håller föreläsningar för företag, myndigheter och allmänheten. Ikväll hålls föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, den 12:e februari i Linköping och den 28:e februari i Kungsbacka.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 14:00

Flamman ny lokal för föreläsningsförening

SVEDALA Svedala föreläsningsförening kommer från och med i höst att hålla sina föreläsningar i kulturhuset Flamman. Efter mer än tolv år hos pingstkyrkan blev man tvungen att byta lokal.– Vi har trivts mycket bra hos pingstkyrkan, berättar John Wallén, ordförande i Svedala föreläsningsförening.

Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 18:00

De ordnade föreläsning för 400 elever

Foto: Annica Jönsson
De ville göra något för elever på såväl Österäng som Söderport. Så de lockade hit en av Sveriges bäste föreläsare inom kreativitet, och ordnade en föreläsning för 400 elever, samt på kvällen ännu en för företagare.
Jakob Holmgren och Victor Schack läser båda teknikprogrammet på Österäng, men går i varsin klass och har olika inriktningar.

Skånskan - 30 sep 16 kl. 14:00

Äldsten föreläser vidare

ESLÖV När Eslövs Föreläsningsförening inleder höstsäsongen 5 oktober är det för 128:e året – äldst i Skåne och som enda återstående förening i sitt slag som finns kvar i de skånska städerna.– Det finns fler föreningar på landsbygden idag, berättar nye ordföranden Bertil Svensson och styrelseledamoten Stig-Åke Grönwall när Skånskan träffar dem i Medborgarhuset.
Det är i en av de mindre salarna där som föreläsningarna äger rum, Sedan i våras hålls de klockan 14.

Cornucopia - 02 apr 20 kl. 10:02

Almedalen har fallit för coronaviruset - politikerveckan 2020 inställd

Nu på morgonen kom beskedet att den så kallade politikerveckan i Almedalen, eller Almedalsveckan ställs in helt. De ekonomiska konsekvenserna för Visbys och Gotlands näringsliv, samt för en stor mängd personer runt detta blir förstås omfattande, men en del kostnader och avtal är inte återbetalningsbara. Det hela får väl ses som symptomatiskt för hur omfattande konsekvenser coronakrisen kan ge, och en liten djupdykning följer nedan.

UNT - 04 dec 12 kl. 12:51

Nobelpristagare föreläser i Uppsala

Enligt en mångårig tradition kommer även i år flera Nobelpristagare att hålla öppna föreläsningar i Uppsala på luciadagen i nästa vecka. I år kommer föreläsningarna även att sändas över webben..

Världen Idag - 27 feb 19 kl. 10:53

Svenska kyrkan i Göteborg ordnar föreläsning om yoga

”Yoga som kristen” är en av föreläsningarna som anordnas av Svenska kyrkan i Göteborg under Vetenskapsfestivalen i april. – Religion är något som växer och förändras, säger prästen Pontus Nilsen som är projektledare för eventet. Under festivalen anordnar Svenska kyrkan även en föreläsning om ”en frisk Moder jord”..

GT - 15 mar 15 kl. 21:11

Inställd föreläsning med Vilks blir av

Den tidigare inställda föreläsningen med Lars Vilks blir av – trots att Karlstad universitet backade ur. Arrangören den Utrikespolitiska föreningen har hittat en ny lokal - och under ett stort säkerhetspådrag kommer Vilks att kunna tala. – Ja efter rätt många turer ska det vara så nu.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.