Resume > Ekonomi

Tuesday, 24 November, 04:18

Resume - 14 nov 20 kl. 11:18

Därför är Mark Ritson marknadsföringsvärldens största popidolMark Ritson är det närmaste marknadsföringen kommer en popstjärna. Han följs av jubel världen över. Men vad är det som väcker så starka känslor? Resumé är ett fucking svar på spåren..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Mark Ritson, Ritson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är Mark, Ritson, marknadsföringsvärldensstörsta , popidol
Dagensanalys.se - 07 mar 18 kl. 09:49

AI i marknadsföring

I en paneldebatt under Adweeks Elevate AI Summit diskuterades hur omogen AI ännu är och hur företag inom marknadsföring ska agera för att på ett effektivt sätt kunna implementera den nya teknologin i sin verksamhet. Men du måste vara beredd att experimentera och misslyckas. I panelen satt Ben Lamm, vd på Conversable, Sherif Mityas, informations- och strategichef på TGI Friday’s, Kimberly Kadlec, svp global marknadsföring på Visa samt Chris Jacob, chef för produktmarknadsföring på Salesforce Marketing Cloud.

Nyan - 04 mar 17 kl. 15:43

ÅAB nominerat för hållbarhet

Ålandsbanken är en av årets tre finalister i Sustainable Brand Index, som sedan 2011 har listat de nordiska företag som är mest hållbara.

– Ålandsbanken nomineras för ”Östersjökortet”, deras Mastercard som räknar på användarens koldioxidutsläpp. Kortet är biologiskt nedbrytbart och användarna kan se hur mycket koldioxidutsläpp deras inköp i genomsnitt ger upphov till.

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 14:47

Nya teknologier och spelproblem – finns det något hopp?

I SAMARBETE MED IGC: Även om nya teknologier kan bidra till att vi drömmer mer om storvinsterna och jackpottarna kan de också motbalansera spelandet. Läs artikeln här. Sedan slutet av 1990-talet har onlinespel för pengar, däribland spel som casino och odds online, varit en av världens allra mest lönsamma affärsverksamheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.