PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 03 December, 01:30

PrivataAffärer - 14 nov 20 kl. 09:44

Börspanelen: Coronaeffekter på börsen
Börspoddens senaste avsnitt lyssnar du på här: Acast
Poddtoppen
Spotify  Privata Affärer kan som vanligt bjuda på ett sammandrag av poddens nya avsnitt. Börspanelen består av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kan köpa genom Privata Affärer.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Affärer, Privata Affärer, Hernhag, Kavastu Talving, Erik Boström, Rosenstam Åhman, Danske Bank, Jan Sterner, USA, Q3, Corona, Lundin Energi, IT, AstraZeneca, Pfizer, Astra, Cibus Nordic, Investor, Swedish Match, Nordnet, Avanza, Addlife, Latour, Garo, Börspanelens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börspanelen, Coronaeffekter, börsen
PrivataAffärer - 28 apr 20 kl. 13:00

Börspanelen: Krisens vinnare och förlorare

Fler frågor och lite fylligare svar får du genom att lyssna på podden Börspanelen. Du hittar den på Acast eller med denna länk: https://aca.st/7a2051 Privata Affärer kan exklusivt publicera ett sammandrag av poddens nya avsnitt.

PrivataAffärer - 18 jun 20 kl. 12:00

Börspanelen: Så blir sommaren på börsen

Lyssna på Börspanelen: Lyssna på det senaste avsnittet av Börspanelen här. Privata Affärer kan än en gång bjuda på ett sammandrag av poddens nya avsnitt. Börspanelen består av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kunnat köpa genom Privata Affärer.

PrivataAffärer - 11 sep 20 kl. 10:50

Börspanelen: Vinnare och förlorare på börsen i höst

Lyssna på Börspanelen där poddar finns: Lyssna via: 
Acast
Itunes
Spotify Privata Affärer kan sedvanligt bjuda på ett sammandrag av poddens nya avsnitt. Börspanelen består av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kan eller har kunnat köpa genom Privata Affärer bokhandel

PrivataAffärer - 28 maj 14 kl. 15:42

Lyssna på börspanelen

Missa inte podcasten från Stora Placeringskvällen i Malmö den 27 maj. Du kan ladda ner och lyssna på hela samtalet om börsen med Anders Haskel och Mikael Hårde. Moderator är Weje Sandén....

SvD - 22 sep 14 kl. 13:30

Börspanelen: Ukraina största börshotet

Börsen har mer att ge och ytterligare uppgångar är att vänta fram till årets slut, tror Lena Fahlén och Jonas Olavi i SvD Näringslivs börspanel. Men orosmoln som kan förändra målbilden saknas inte. Ett tydligt sådant är Ryssland-Ukrainakonflikten..

SvD - 30 dec 14 kl. 08:56

Börspanelen: 2015 blir ett mellanår

Med förbrukat räntevapen måste börsbolagens vinster skjuta fart. Utan resultatlyft får Stockholmsbörsen svårt att spänna musklerna 2015, menar SvD Näringslivs börspanel..

SvD - 22 mar 15 kl. 12:56

Börspanelen: ”Alla tycker Volvo är felprisat”

Stockholmsbörsen är högt värderad efter de senaste månadernas börsrally. För vissa bolag är värderingen skyhög. H&M och Volvo är två av de storbolag som analytikerna inte längre tror på..

SvD - 30 jun 16 kl. 06:19

Börspanelen: ”Risk att marknaden letar efter nästa exit”

Dramatiken på börsen efter britternas folkomröstning liknar den vi såg efter finanskrisen 2008. Det är facit efter beskedet att britterna röstat för ett utträde. Och SvD:s Börspanel spår en fortsatt skakig börs i höst.

E24 - 30 dec 16 kl. 06:00

Börspanelen: ”2017 blir en fest”

Ett händelserikt börsår är snart över och trots stora svängningar stänger börsen 2016 i dur. SvD:s börspanel bedömer att även nästa år blir präglat av brexit, frexit och USA-feber. Goda utsikter – men flera orosmoln, menar panelen.

Affärsvärlden - 16 mar 20 kl. 10:36

Jättarna som rasar mest på börsen

Stockholmsbörsen har inlett med en nedgång på måndagen där coronaeffekter fortsätter att diktera villkoren. Electrolux och Nent faller tungt efter varningar om negativa effekter från coronaviruset..

UNT - 16 mar 20 kl. 12:37

Oro för coronaeffekter sänker börsen

Finansmarknaden skakas av reseförbud, stängda gränser och tvärstopp för konsumtion och produktion på många håll till följd av coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.