PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 27 November, 01:03

PrivataAffärer - 13 nov 20 kl. 16:23

Moment Group närmar sig kollapsI Moment Group ingår bland annat 2Entertain som driver teatrar och krogshowarenor som China Teatern, Oscarsteatern och Intiman i Stockholm, Lisebergsteatern i Göteborg, Vallarnas friluftsteater i Falkenberg och Hamburger Börs i Stockholm. Bolaget har drabbats hårt av pandemin när större delen av verksamheten fått ställas in. Redan tidigare har man flaggat för att pengarna riskerar att ta slut under det fjärde kvartalet. Men nu är läget akut och på fredagseftermiddagen flaggade bolaget för att en finansieringslösning måste vara på plats senast nästa fredag. Annars väntar företagsrekonstruktion alternativt konkurs.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Group, Moment Group, 2entertain, China Teatern, Intiman, Stockholm, Göteborg, Falkenberg, Hamburger Börs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moment, Group, närmarsig , kollaps
DI - 20 aug 20 kl. 10:30

Nöjesbolagets vd till regeringen: ”Närmar oss med stormsteg en total kollaps”

Nöjesbolaget Moment Groups vd Otto Drakenberg har skrivit ett öppet brev till regeringen där han kräver handling för att branschen ska….

GlobeNewswire - 14 aug 20 kl. 07:00

Hexatronic Group AB (publ) Delårsrapport januari – juni 2020

Pressmeddelande 2020-08-14
Hexatronic Group AB (publ)
Delårsrapport januari – juni 2020  
Viktiga händelser under kvartalet Hexatronic tecknade ett strategiskt avtal med KCOM i Storbritannien till ett värde av 40 MSEK.
 Hexatronic förvärvade det brittiska fiberoptikbolaget Tech Optics Ltd.
 Hexatronic vann nya ordrar på sjökabel till ett värde av 40 MSEK.

Dagensanalys.se - 26 apr 17 kl. 11:41

Signia Group förvärvar SetupAd.com och BalticAdx.com

Signia Group köper SetupAd & BalticAdx.. Affären innebär att Signia tar klivet ut i Öst- och Centraleuropa. ”SetupAd har några mycket intressanta erbjudanden som vi kommer att ta med till våra andra  marknader”, säger Bo Lagerquist, koncern controller på Signia Group.

DI - 10 jul 19 kl. 16:43

Experten: Turkiet på väg mot ekonomisk kollaps

President Erdogans politik riskerar att sänka den turkiska ekonomin. Det varnar investeringsfirman Ashmore Group, som också drar paralleller med kollapsen i Venezuela, enligt Bloomberg..

YLE - 21 mar 14 kl. 10:46

Ukraina närmar sig EU

EU:s ledare har skrivit på ett associationsavtal med Ukraina som knyter landet närmare unionen. Det var Ukrainas premiärminister Arsenij Jatsenjuk som undertecknade avtalet. Samtidigt har det ryska parlamentets överhus, federationsrådet, i dag godkänt avtalet om att annektera Krim till den ryska federationen.

SvD - 13 apr 15 kl. 23:03

BÖrs: nordic cinema och collector nÄrmar sig notering - di

Riskkapitalbolaget Ratos kommer sätta biografkedjan Nordic Cinema Group på börsen i maj. Dessutom har finansbolaget Collector kommit långt i sin noteringsprocess och kan hinna före Nordic Cinema..

DI - 10 nov 15 kl. 15:41

Easypark närmar sig en miljardvärdering - omsätter 210 Mkr i år

Svenska parkeringsappen Easypark Group värderas till cirka en miljard kronor, enligt uppgift till Di. Bolaget är idag verksamt i nio länder och spås omsätta 210 miljoner kronor i år..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Närmar sig nytt rekordår

Jaba Group i Högsäter går för andra året i rad mot ett rekordår. Företaget, som förra året blev uppköpt av det halländska Recawi Holding AB, går för högtryck..

DI - 21 mar 19 kl. 12:00

Möjlighet att investera i ett växande bolag som närmar sig lönsamhet

Amnode är moderbolaget i en svensk verkstadskoncern, vilka är specialiserade inom kvalificerad bearbetning i små och stora serier, varmformning,  bearbetning, automatsvarning och långhålsborrning. Amnode har ett stort antal kunder i norra Europa bland andra Scania (tunga fordon), HIAB (kranar), Uponor (VVS), Bufab Group och Alfa Laval m.fl..

DI - 28 jun 19 kl. 14:37

Förvärvsmaskinen slår till igen – nu närmar sig börsnotering

På bara två år har en riskkapitalist och en tungviktare från byggbranschen byggt upp en miljardkoncern inom infrastrukturservice genom att köpa regionala svenska företag och samla dem under paraplybolaget Eleda Group som kontrolleras av riskkapitalbolaget Triton. I dagarna gör förvärvsmaskinen som sedan starten våren 2017 drivs av Tritons Per Frankling och förre Peabchefen Mats O Paulsson sitt åttonde bolagsköp..

Barometern - 22 mar 14 kl. 09:27

Räkna med en konflikt

”Vi som bor i Kalmar och övriga södra Sverige bör fundera över möjligheten att vi inom de närmsta åren kan komma att få en större konflikt i grannskapet.” Krim, en del av Ukraina enligt all internationell rätt, annekteras nu av Ryssland. President Vladimir Putin har klargjort att halvön ska bli rysk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.