Resume > Ekonomi

Thursday, 26 November, 13:58

Resume - 13 nov 20 kl. 14:04

Kommunikatörernas paradis – eller en enkel till helvetetNär kommunikatörer prioriteras framför sakkunniga är det inte konstigt att kommunikationen stundtals blir utan innehåll, det skriver Resumés bloggare Katarina Graffman och Jacob Östberg..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Resumés, Katarina Graffman, Jacob Östberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunikatörernas, paradiseller en , enkeltill , helvetet
GöteborgsPosten - 29 mar 18 kl. 15:57

SVT ger falsk bild av kommunikatörernas roll

SVT Nyheter väst har tyvärr anammat den allmänt vedertagna bilden av kommunala kommunikatörer som ett slags propagandaministerium med ett elastiskt förhållande till sanningen. Den bilden är grovt felaktig. Kommunala kommunikatörer är tvärtom nödvändig olja i det demokratiska maskineriet, skriver bland andra Anna Troberg, från fackförbundet DIK..

Sydsvenskan - 21 jul 19 kl. 18:00

Kommunikatörer på Malmö stad ger Malmöborna svar på tal på Twitter

Kommunikatörernas policy är att svara på allt..

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 15 kl. 00:28

Varumärke för alla

Den senaste tidens skriverier i Helsingborgs Dagblad och uppmärksamhet i sociala medier om Helsingborgs stads varumärkeskommunikation vittnar om att stadens varumärkesarbete är en brännande fråga men också om att alla inte kan identifiera sig med den bild som hitintills har förmedlas av staden. Det får anses vara något av ett misslyckande för Helsingborgs stads kommunikationsavdelning. Anledningen till den uteblivna framgången, anser vi, är att mottagarens perspektiv – i detta fall helsingborgarens – är frånvarande i kommunikationsstrategierna.

Dagensanalys.se - 23 mar 16 kl. 07:00

Ny bok om digital kommunikation på kommuner och landsting

Svenska myndigheter, kommuner och landsting har börjat ifrågasättas för sin iver att marknadsföra sin verksamhet istället för att satsa på information och medborgardialog. Konsulter och specialister tas in för stora pengar där skattebetalarna står för notan. Kriskommunkation, medieträning och digitala satsningar på besöksnäringen är i och för sig inget konstigt.

BT - 23 jun 13 kl. 15:02

Högtryck i Almedalen igen

Spektakel, politisk happening av demokratisk vikt eller sommarkollo för kommunikatörer. Meningarna går isär om politikerveckan i Visby som växer och växer. När Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund kliver upp på scenen i Almedalen söndag 30 juni är han först ut av åtta partiledare.

HBL - 13 okt 13 kl. 15:19

Ingen rök utan eld

Vad har Nokia, Finnair, Marimekko och Stora Enso gemensamt, utöver att de alla fyra är noterade på börsen i Helsingfors? Jo, att året och speciellt hösten har präglats av offentliga misstankar och misstro mot det företagen valt att kommunicera eller kanske hellre valt att försöka tiga ihjäl.

Det ska sägas genast.

Resume - 12 feb 14 kl. 12:30

En tyst minut för framtiden


Den digitala revolutionen skulle bli kommunikatörernas kreativa fest med fler och närmare band i en ständigt uppkopplad sagovärld. Istället skapade vi ett fylleslag där alla skriker i munnen på varandra och ingen lyssnar, drinkarna är utspädda och en armé av maskiner är på väg att ta över.Det är dags för mindre prat, kanske en tyst minut och framförallt lite mer verkstad för både bransch och kunder, skriver Sara Morge, vd för Friends Agenda..

Resume - 23 maj 15 kl. 07:30

”Jag har haft lätt för att vantrivas”

I nära 30 år har Staffan Dopping hörts i radio och synts i tv. Sedan tio år tillbaka arbetar han dock med rådgivning, medieträning och moderatorsuppdrag. Resumé har pratat med kommunikationskonsulten om hans syn på mediernas uppdrag, kommunikatörernas roll och om kritiken mot sin före detta arbetsgivare Sveriges Radio..

Skånskan - 01 feb 17 kl. 16:19

Eslövs kommuns hemsida sågades

ESLÖV Sverigedemokraternas Fredrik Ottesen sågade Eslövs hemsida och satsningen på många nyanställda kommunala kommunikatörer under fullmäktigedebatten i måndags. ERWP.fif(4)Fredrik Ottesen hade tillsammans med partikamraten Marlen Ottesen lämnat in en motion om hemsidan, i vilken man bättre ville vända sig mot potentiella turister och företag som söker etableringsort.

Dagensanalys.se - 12 jun 18 kl. 10:47

Mynewsdesk blir global

Mynewsdesk vässar sitt erbjudande genom ett nytt partnerskap med Agility PR och ger kunderna tillgång till en mediedatabas innehållande 800 000 journalister, redaktioner och influencers över hela världen. Drivkraften, och målet, bakom partnerskapet är enkel: förbättrad räckvidd och distribution. Mynewsdesk var redan från starten en matchmaking-tjänst för journalister och kommunikatörer där journalister använder tjänsten för att bevaka olika ämnen och företag.

Skånskan - 22 feb 16 kl. 14:00

Scout som vill få världens unga att mötas

Personligt KNYTER. Hannah Stanton är ingen knopslagarscout. Men hon jobbar ändå för att knyta band, mellan ungdomar i hela världen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.