Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 10:25

Cornucopia - 13 nov 20 kl. 13:02

Löften om Kronofogden fick SAS att omgående betala tillbakaI och med Konsumentsverkets sena men skarpa fördömande av det så kallade flygbolaget SAS,  samt de skärpta coronarestriktionerna som eventuellt gör att SAS räddningsplan numera ligger i soptunnan, så tröttnade jag och skickade ett mail med löfte om att vända mig till Kronofogden. Med vändande e-post fick jag då besked om återbetalning, och pengarna kom in idag.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Kronofogden, SAS, Konsumentsverkets, Konsumentverkets, Konsumentverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löftenom , Kronofogdenfick , SASatt , omgående, betalatillbaka
SVT - 08 apr 19 kl. 16:23

Moderaternas rättpolitiske talesperson: ”Det här måste lösas omgående”

Den markanta ökningen till att mer än vart tredje fängelse i Sverige är överfullt beror bland annat på de senaste årens straffskärpningar. Och flera partier kritiserar nu regeringen för att inte ha förberett anstalter och häkten. – Regeringen har agerat lite nyvaket här och borde redan ha inlett ett arbete, säger Johan Forssell, Moderaternas rättspolitiske talesperson..

Skånskan - 16 jun 16 kl. 13:57

Badanläggning stängs omgående efter besiktning

Kävlinge Vikenbadet i Furulund stängs omedelbart för renovering sedan en besiktning visat att badets konstruktion omgående behöver förstärkas.– Vi vet att både Vikenbadet och Tolvåkersbadet har nått sin tekniska livslängd, men det är lite värre än vad vi trodde på Vikenbadet. Utifrån den rapport vi fått är vårt beslut att stänga badet omgående och påbörja arbetet med att genomföra de nödvändiga åtgärder som krävs för att badet ska vara säkert, säger Jonny Norrby, tillförordnad verksamhetschef för Fritid och kultur i Kävlinge kommun i ett pressmeddelande.

Vimmerby Tidning - 18 sep 12 kl. 08:37

Tung (M)-politiker hoppar av omgående

Moderaternas Ragnar Ericsson hoppar omgående av samtliga av sina politiska uppdrag inom Kinda kommun. Orsaken är bristande ledarskap inom hans egna parti..

SvD - 16 dec 14 kl. 09:57

”Behövs granskning omgående”

Låt en extern advokatbyrå granska privatjetskandalen i SCA och gör det omgående. Det förslaget kommer från flera institutioner. I går eftermiddag tvingades SCA:s vd Jan Johansson och ordförande Sverker Martin-Löf kalla till krismöte med svenska minoritetsägare i bolaget..

DN - 17 nov 15 kl. 23:50

Danmarks förbundskapten slutar omgående


Förbundskaptenen Morten Olsen får aldrig säga ”au revoir” i Frankrike nästa EM-sommar. Playoff-förlusten mot Sverige blev 66-åringens sista tävlingslandskamp – en 15 år lång dansk epok är över. Efter matchen meddelade Olsen att han slutar omgående..

Barometern - 09 dec 15 kl. 08:40

Bättre brandskydd efterlyses omgående

Två gruppboenden för funktionsnedsatta måste omgående se över sitt brandskydd. Det konstaterade räddningstjänsten under sin tillsyn..

Barometern - 02 feb 16 kl. 17:16

450 bostäder kan byggas omgående

Det skulle gå att bygga 415 bostäder tämligen omgående i Oskarshamn. Det visar en kartläggning som kommunen låtit göra..

DI - 01 mar 16 kl. 15:43

Omgående kontrollbalansräkning i Ecorub

Ecorub ska omgående upprätta en kontrollbalansräkning, med anledning av att Aktietorget observationslistat aktien..

Dalarnas tidningar - 16 aug 16 kl. 13:36

Daniel Mäkinen: "Vi kommer att montera ned kameran omgående"

På Siljansbadets Camping i Rättvik sitter en kamera riktad rakt mot badplatsen. Den förra ägaren till campingen säger att det var de som monterade upp den. Den nuvarande ägaren, Grönklittsgruppen, säger att de omgående kommer att montera ned kameran.

DalaDemokraten - 16 aug 16 kl. 13:36

Daniel Mäkinen: "Vi kommer att montera ned kameran omgående"

På Siljansbadets Camping i Rättvik sitter en kamera riktad rakt mot badplatsen. Den förra ägaren till campingen säger att det var de som monterade upp den. Den nuvarande ägaren, Grönklittsgruppen, säger att de omgående kommer att montera ned kameran.

LV - 22 nov 16 kl. 16:25

HOCKEYEXTRA: Varberg drar sig ur HockeyEttan omgående

Vimmerby Hockeys seriekollega, krislaget Varberg Vipers, meddelade på tisdagen att man drar sig ur HockeyEttan omgående..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.