PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 03 December, 01:32

PrivataAffärer - 13 nov 20 kl. 11:00

Lindberg: Spel mot ett mål på börsen
Vill du läsa fler analyserande krönikor? Denna krönika är en redigerad variant av den text som ursprungligen publicerades i Placeringsguiden nummer 11 som kom ut tidigare i veckan.  Se till att teckna en prenumeration på Placeringsguiden så du inte missar tidningens djupgående analyser och kommentarer - ett måste för dig som är aktiv investerare.  Teckna din prenumeration här. 

Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Placeringsguiden, Demokraternas, Joe Biden, Donald Trump, Trumplägret, Trumps, Demokraterna, Fed, USA, Biden, Trump, Prfizers, Biontechs, Goldman Sachs, Lehmankraschen, Europa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lindberg, Spelmot ett mål på , börsen
PrivataAffärer - 16 sep 15 kl. 14:10

Lindberg: Så värderas börsen efter höstens fall

Stora rörelser på världens finansmarknader bör tas på allvar. Men stillas oron är värderingsmultiplarna nu mer normala än i våras, skriver Placeringsguidens chefredaktör Fredrik Lindberg....

PrivataAffärer - 04 feb 16 kl. 11:04

Nytt poddavsnitt: Aktiesnack med Lindberg och Hernhag

Aktieskribenten Marcus Hernhag och Placeringsguidens chefredaktör Fredrik Lindberg blickar ut över 2016, en möjlig bottennivå för börsen och nystart för PA-portföljen. De pekar ut en chansning i spelbranschen och placeringar som inte är beroende....

Dagens PS - 27 nov 19 kl. 12:52

”Datorspelens Youtube” noteras på börsen

Uppstickarens plattform och patenterade teknik gör det möjligt för amatörer att bygga dataspel som kan spridas till en global publik. Nu ska bolaget noteras på First North. Adventure Box må ännu vara en doldis hos allmänheten, men plattformen är redan populär bland datorspelsskapare – och det råder ingen brist på ambition.

Cornucopia - 07 jun 20 kl. 17:17

Starkare krona och urstark börs - Stockholmsbörsen snart på plus i år

Ännu en positiv börsvecka är avklarad och Stockholmsbörsen stängde på högstanotering för veckan, bara 1.32% ner sedan årsskiftet. Om inte uppgången bryts nästa vecka kommer börsen alltså ligga på plus i år.

DI - 30 maj 18 kl. 13:24

Epiroc för diskussioner med börsen om OMXS30

Epiroc för diskussioner med börsen huruvida Epiroc-aktien ska inkluderas inom OMXS30. "Vi har inte fått något besked”, säger vd Per Lindberg..

PrivataAffärer - 06 jul 20 kl. 05:22

Lindberg: Aktiva vinnare på rörligare börser

Krönikan publicerades första gången i Privata Affärer nummer 7/8 som kom till prenumeranterna förra veckan. I morgon går den att köpa i butik.  Från panikras har börsen blivit till rena drömmen för aktiva placerare.

DN - 06 okt 16 kl. 15:15

Kylskåp och spel vinnare på börsen i september

Spel, kylskåp och medicinteknik hör till vinnarbranscher bland de stora bolagen på börsen senaste månaden. Bland förlorarna hittar man en klädjätte och en småspararfavorit..

PrivataAffärer - 13 maj 15 kl. 10:03

Buffett jublar när börsen faller

Ett börsfall behöver inte vara av ondo. Det menar i alla fall oraklet från Omaha som häromveckan höll i Berkshire Hathaways årsstämma. Placeringsguidens chefredaktör Fredrik Lindberg var där....

PrivataAffärer - 02 mar 17 kl. 09:49

Podden: Köpvärda aktier när börsen slår rekord

Börsskribenten Björn Falkeblad diskuterar taktik och köpvärda aktier efter det nya placeringsårets starka start med Placeringsguidens chefredaktör Fredrik Lindberg....

DI - 04 nov 14 kl. 18:21

Budfeber på börsen

Med svag tillväxt och rekordbilliga lån är det bäddat för fler uppköp på börsen. Spel och läkemedel hör till de branscher där det kan smälla till..

DI - 08 apr 15 kl. 15:51

Varnar för högt spel på börsen

Handeln med riskfyllda instrument på börsen växer lavinartat. Men Di:s expert på privatekonomi varnar för produkterna. "Det skulle behövas nåt slags körkort för att få använda dem", säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.