Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 18:59

Dagens Media - 13 nov 20 kl. 10:23

Facebook rullar ut Snapchatlik funktionNy funktion på Facebook och Instagram gör så att meddelanden raderas efter att de har visats..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Snapchatlik, Facebook, Instagram

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, rullarut , Snapchatlik, funktion
Dagens Media - 16 feb 17 kl. 09:03

Facebook rullar ut funktion för jobbannonser

Facebook rullar ut ny funktion som gör det möjligt för företag att posta jobbannonser direkt på Facebook. Ett hot för Linkedin, menar amerikanska sajten Techcrunch..

Dagensanalys.se - 11 dec 19 kl. 10:26

Facebook rullar ut nya funktioner till alla annonsörer

Lagom till jul rullar Facebook ut en massa nya funktioner till både stora och små annonsörer. Fokus på rapportering av hur det går för dina annonser på Facebook – effekt över flera konton, kanaler och enheter. Allt för att du bättre ska förstå mätningar för så kallade ”cross-channel” och ”cross-device”.

Dagensanalys.se - 13 nov 19 kl. 07:36

Facebook rullar ut sin Swish-utmanare

Tiden är kommen för att även Facebook ska ge sig in i betalningstjänsterna med Facebook Pay. Facebook Pay lanseras den här veckan i USA och kommer därefter att rullas ut till resten av världen. Med Pay kan du helt enkelt överföra pengar till andra användare som har Messenger, WhatsApp och Facebook.

Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 09:02

Facebook rullar ut funktionen ”Visa annonser” på företagssidor

Facebook har haft enorma problem på sista tiden med transparens och fått utstå kritik både från användare, annonsörer och makthavare. En funktion som nu testas är ”Visa annonser”. En stor del av Facebooks fördel som annonsplattform är möjligheten att segmentera och visa olika annonsbudskap till olika målgrupper.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 11:01

Facebook rullar ut VPN-funktion för att spåra mobilanvändarna över hela nätet

Kunskap är guld värt och Facebook strävar hela tiden efter att fördjupa sina kunskaper om konsumenterna. Senaste lösningen är att lansera en VPN-tjänst i appen som spårar mobilanvändare över hela nätet. Om du vill ha koll på vad alla användare gör med sina mobiler på alla tjänster hela tiden så är VPN ett suveränt sätt att ha koll.

IDG - 06 mar 17 kl. 15:37

Facebook rullar ut satsning mot fejknyheter i USA


Funktion på plats för att märka upp nyheter som "ifrågasatta.".

DI - 11 feb 15 kl. 09:59

Facebook lanserar ny funktion för att köpa och sälja varor

Facebook lanserar en ny funktion vid namn For Sale Groups som är tänkt att hjälpa människor att köpa och sälja saker via det sociala nätverket..

Mobil - 07 nov 18 kl. 15:07

Nu är Facebook Messengers unsend-funktion på gång för IOS

Facebook har lovat att förse sin meddelandetjänst Messenger med en så kallad unsend-funktion, som gör det möjligt att radera meddelanden man ångrar att man skickat. Och nu tycks funktionen vara på väg att rullas ut till IOS-användarna..

BT - 23 sep 11 kl. 10:12

Spotify integreras med Facebook - rullar ut redan i dag

Den svenska musiktjänsten Spotify kommer att integreras i det sociala nätverket Facebook. Facebookanvändarna kommer att kunna lyssna på musik som deras vänner rekommenderar eller lyssnar på genom att trycka på en play?knapp, utan att logga in på Spotify.

VA - 04 maj 18 kl. 11:42

Efter kritikstormen – Facebook släpper funktion som låter dig radera all din historik

Rensa allt du har klickat på och alla webbsajter du har besökt. Facebook kommer att släppa verktyget ”clear history” som en effekt av att grundaren Mark Zuckerberg inte anser sig ha gett tillräckligt bra svar under hearingen vid den amerikanska senaten och kongressen nyligen. .

IDG - 26 apr 20 kl. 08:44

Facebook rullar ut "rum" för Messenger – ska utmana Zoom för videomöten


Facebook gör det de kan för att utmana Zooms stora dominans inom videosamtal, men än så länge finns den nya tjänsten Messenger Rooms bara i USA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.