Resume > Ekonomi

Friday, 27 November, 23:30

Resume - 13 nov 20 kl. 10:06

En känga till dåliga chefer”Ingenting slår känslan att veta att människor hade roligt och mådde bra när de hade dig som chef. Särskilt som du vet att det var just detta som gjorde att du alltid levererade bra resultat”, skriver Resumés bloggare Daniel Collin i ett blogginlägg..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Resumés, Daniel Collin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En kängatill , dåliga, chefer
Expressen - 21 aug 17 kl. 12:50

Anna Kinberg Batra: "Haft väldigt många dåliga dagar"

Jobbet som partiledare är en tuff uppgift som också påverkar privatlivet.Nu berättar Anna Kinberg Batra om livet som Moderaternas partiledare i Damernas Värld. – Alla har bra och dåliga dagar på jobbet, och jag har haft väldigt många dåliga dagar den här våren.

Vestmanlands Läns Tidning - 03 aug 20 kl. 09:43

Debatt: Se över rutiner och dåliga chefer

I många debattinlägg och insändare framförs undran vart vårt vackra Västerås tog vägen. För min....

DN - 15 dec 17 kl. 10:07

”Vi har alldeles för många självupptagna chefer”

Den senaste tidens vittnesmål om sexuella övergrepp och trakasserier inom snart sagt alla branscher visar på ett haveri för det svenska ledarskapet.  Det hävdar Marika Ronthy, psykolog och handledare för chefer..

DI - 19 aug 13 kl. 14:30

Rekordmånga dåliga lån i Spanien

Andelen dåliga lån i spanska banker ökade till 11,61 procent av den totala utlåningsvolymen i juni, från 11,21 procent i maj. Det är högsta nivån någonsin..

BT - 31 maj 20 kl. 06:00

Många spelare blir chefer: ”Har ett jävlaranamma”

En av sex före detta Elfsborgsspelare landar ett chefsjobb. Det visar BT:s kartläggning. – Många elitidrottare har ett jävlaranamma och en drivkraft att prestera så det är inget konstigt för mig, säger arbetsförmedlaren och den tidigare mittbacken Tinos Lappas..

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 13 kl. 10:18

Hur många dåliga filmer finns det?

Det här betyget får "Hur många kramar finns det i världen?".

Dagensanalys.se - 21 dec 17 kl. 09:33

Var fjärde svensk ogillar sitt jobb – Bristen på pengar gör att de stannar hos dåliga arbetsgivare

Många svenskar drömmer om att byta jobb men bristen på sparkapital gör dem till fångar på dåliga arbetsplatser med dåliga chefer. Det visar en ny undersökning gjord av Novus på uppdrag av Länsförsäkringar där 28 procent uppger också att de någon gång har stannat på en dålig arbetsplats på grund av en bristande ekonomisk buffert. Undersökningen visar att 12 procent av svenskarna är missnöjda med sin nuvarande chef och önskar att de kunde säga upp sig.

Alliansfritt Sverige - 13 mar 13 kl. 15:45

Hela listan - Moderatstyrda Stockholms landsting många motgångar

LISTAN. Tycker du att det är många dåliga nyheter om hur det går i de moderatstyrda Stockholms läns landsting? Det tycker vi med för vi hinner inte med att skriva om allt som händer.

YLE - 22 feb 17 kl. 19:47

Dåliga träningar och negativa tankar – Strandvall jobbar med humöret

Med en dag till säsongens huvudmål hoppas Matias Strandvall på att göra säsongens bästa tävling. Formen är ändå inte vad den borde vara. –I de senaste träningarna och de senast hårda passen har jag inte haft den känslan jag velat ha.

Hela Gotland - 02 nov 12 kl. 12:30

Dåliga reningsverk kostar miljoner

Region Gotland har många dåliga reningsverk. Att åtgärda de tre som miljö- och hälsoskyddsnämnden dömt ut kostar över 30 miljoner kronor..

Eurosport - 29 sep 13 kl. 00:01

Fotboll - La Liga - Reals hemmasvit bruten - Diego Costa stor derbyhjälte

34 matcher. Så många La Liga-matcher i rad utan förlust hade Real Madrid radat upp innan lördagens derby mot Atletico. Den sviten är nu bruten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.