PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 09:17

PrivataAffärer - 13 nov 20 kl. 09:53

Bettingbolag fortsätter spel om presidentpostenMotsvarande miljardbelopp omräknat i kronor hölls fortfarande inne på fredagen och spelet låg fortsatt öppet och spelbart hos vissa aktörer, trots att valnatten låg mer än en vecka tillbaka i tiden. ”Vi kommer betala ut när det finns säkerställt vilken kandidat som fått flest elektorsröster”, skriver Betfair på hemsidan. På fredagen betalade ett spel på Joe Biden 1,09 gånger pengarna hos Betfair medan spel på att Donald Trump sitter kvar vid makten betalade 11,5 gånger pengarna. Även GVC-ägda Ladbrokes och Coral dröjde med utbetalning, men här gick det inte längre att spela på valet. Det finns dock ”specialspel”, bland annat på att Donald Trump benådar sig själv för eventuell brottslighet samt att han ska befinna sig i Ryssland den 1 februari efter att
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Betfair, Joe Biden, Donald Trump, GVC, Ladbrokes, Coral, Ryssland, Vita, Trump, Demokraterna, Kindred, Unibet, Donald Trumps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bettingbolagfortsätter , spelom , presidentposten
GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Utredning om illegalt spel och matchfixning

Regeringen tillsätter en utredning för att stärka arbetet mot olicensierat spel och matchfixning..

DI - 17 aug 20 kl. 14:43

Kraftigt ökat spelöverskott hos brittiska bettingbolag

Spelöverskottet på sportspel hos de största onlineoperatörerna i Storbritannien ökade med 115 procent i juni jämfört med maj..

PrivataAffärer - 15 jun 18 kl. 11:23

Hernhag: Två bra bettingbolag och en aktie att köpa i rekylen

Anders: Morrn! Om du skulle välja två bettingbolag? Trevlig sommar!

Expressen - 05 feb 20 kl. 09:36

Brittiska bettingbolag vill överge reklam på lagtröjor

Brittiska bettingbolag överväger ett frivilligt stopp för sponsring av fotbollens lagtröjor och annonsering intill fotbollsplaner.Det rapporterar BBC med hänvisning till en parlamentarisk kommitté..

Expressen - 13 apr 11 kl. 21:32

Trump utmanar Obama om presidentposten

Donald Trump tar nu sikte på presidentposten i USA. I en opinionsmätning hamnar fastighetsmagnaten på andra plats hos de republikanska väljarna vilket innebär att han har ett starkare stöd än exempelvis tidigare talesmannen Newt Gingrich och Sarah Palin, skriver Wall Street Journal..

Nyheter 24 - 23 apr 12 kl. 13:23

Hollande och Sarkozy fortsätter slåss om presidentposten


Francois Hollande och Nicolas Sarkozy kommer att tävla om Frankrikes presidentpost den sjätte maj. På söndagen segrade franska Socialistpartiets kandidat Francois Hollande i den första valomgången i det franska presidentvalet. Med en knapp marginal över högerpresidenten Nicolas Sarkozy ser det ut som att Hollande har goda chanser att vinna nästa valomgång som äger rum den 6 maj.

Kristianstadsbladet - 21 jul 13 kl. 00:44

Kvinnor gör upp om presidentposten


Chiles arbetsmarknadsminister Evelyn Matthei har utsetts till konservativa partiet UDI:s presidentkandidat. Hon ställer upp mot segertippade center-vänsterkandidaten Michelle Bachelet, som tidigare varit landets president.Matthei utsågs sedan UDI:s förre kandidat Pablo Longueira oväntat hoppat av valkampanjen på grund av en depression.

BT - 21 jul 13 kl. 00:46

Kvinnor gör upp om presidentposten

Chiles arbetsmarknadsminister Evelyn Matthei har utsetts till konservativa partiet UDI:s presidentkandidat. Hon ställer upp mot segertippade center-vänsterkandidaten Michelle Bachelet, som tidigare varit landets president. Matthei utsågs sedan UDI:s förre kandidat Pablo Longueira oväntat hoppat av valkampanjen på grund av en depression.

Expressen - 21 feb 14 kl. 10:43

Det ska hållas nyval till presidentposten

Efter gårdagens ihjälskjutningar i Kiev närmar sig regeringen och oppositionen en uppgörelse i förhandlingarna. Enligt den polske premiärministern Donald Tusk ska ett utkast till en överenskommelse vara klart. Och Ukrainas president Viktor Janukovytj meddelar att nyval till presidentposten ska hållas, skriver Reuters..

YLE - 09 nov 16 kl. 07:28

Hur kommer världen att se ut med Trump på presidentposten?

De världspolitiska konsekvenserna av att Donald Trump nu ser ut att bli USA:s följande president är mycket svåra att förutspå, säger forskaren i världspolitik Matti Ylönen till Yle. Trump är känd för att ändra åsikt från en dag till en annan, och man kan inte utgå ifrån att hans uttalanden återspeglar en kommande politisk linje, säger Ylönen. Trump har ju till exempel sagt att han vill omförhandla internationella handelsavtal, och lämna klimatavtalet, men det här kan tolkas som storstilade löften, som kanske inte har någon realism.

Sydsvenskan - 05 sep 17 kl. 02:35

Castro väntas lämna presidentposten

Kuba har inlett en fem månader lång politisk övergångsperiod, som väntas leda till att Raúl Castro lämnar presidentposten. Det skulle innebära ett slut på familjen Castros nära 60 år långa politiska dominans i landet. Under september månad ska kubaner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.