SVT > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 22:15

SVT - 13 nov 20 kl. 09:11

Behövs det ett kontor över huvud taget? Allt fler jobbar hemifrån och många kontor står mer eller mindre tomma. Behövs det ett kontor över huvud taget?.
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Behövsdet ett , kontoröver , huvud, taget
Barometern - 27 mar 19 kl. 11:30

Kalmar får behålla kontor när Arbetsförmedlingen bantar

Kalmar blir en av sju orter i landet som får behålla Arbetsförmedlingens förvaltningskontor. I Sydsverige blir det då bara Malmö, Göteborg och Kalmar kvar..

BT - 27 mar 14 kl. 12:20

Skolan behöver ett politikerlyft

Om utbildningsministern vill vara delaktig i att öka elevernas kunskapsbildningsnivå är det sannerligen hög tid för honom och hans stab att lägga all kraft på ett ordentligt politikerlyft, skriver Lennart Ragnarsson. Vad Sverige i allmänhet och skolan i synnerhet är i näst intill såväl omätligt som omättligt behov av idag är inte ett lärarlyft utan ett politikerlyft, så att politiker åtminstone är uppdaterade på mönstret i den senaste vetenskapliga kunskapsbildningen inom skolområdet och inlästa på och insatta i den beprövade erfarenheten avseende det lärande och den undervisning som faktiskt bedrivs ute i skolorna i Sverige idag. Det enda lärarlyft värt namnet som eventuellt skulle behövas idag är i så fall att lärarna själva lyfter sig över detta a

Sydsvenskan - 20 jun 14 kl. 05:30

Japan behöver fler invandrare – men det vill ingen prata om

Sedan det stod klart att Japan ska arrangera sommar-OS år 2020 pratas det mycket om vad landet kan göra för att välkomna den förväntade strömmen av utländska besökare. Att förmedla en så positiv bild av landet som möjligt står högt på den politiska dagordningen. Förslagen varierar från att ge viktiga tunnelbanestationer nya engelska namn till att skapa ett mer jämlikt samhälle så att besökarna inte ska få för sig att Japan är ett land där inte kvinnor respekteras.

BT - 25 sep 14 kl. 08:34

Krissiffror för lärarnas behörighet

Så mycket som varannan lärare i gymnasieskolan och var tredje lärare i grundskolan saknar behörighet i de ämnen de undervisar i, visar statistik från Skolverket. Och fyra av tio legitimerade lärare jobbar inte inom skolan överhuvudtaget. De nya siffrorna visar i vilken grad de behöriga lärarna har tjänst som matchar deras kompetens.

Cornucopia - 07 sep 17 kl. 15:56

Försvarsmaktens perspektivstudie: Ökade anslag och Nato behövs för svenskt försvar efter 2020

Försvarsmakten har i dagarna levererat en delrapport om sin stora perspektivstudie om svenskt försvar efter år 2020 fram till år 2035. Utan ökade anslag kommer svensk försvarsförmåga minska. Försvarsmakten understryker både ett behov av 2% av BNP till försvaret samt Natomedlemskap ("traktatsbundna försvarsgarantier" med "bi- och multilateral operationsplanering") för att trovärdigt krigsavhållande svenskt försvar.

TA - 25 sep 14 kl. 09:22

Krissiffror för lärarnas behörighet

Foto: Fredrik Sandberg/TT
Så mycket som varannan lärare i gymnasieskolan och var tredje lärare i grundskolan saknar behörighet i de ämnen de undervisar i, visar statistik från Skolverket. Och fyra av tio legitimerade lärare jobbar inte inom skolan överhuvudtaget.
De nya siffrorna visar i vilken grad de behöriga lärarna har tjänst som matchar deras kompetens.

Skånskan - 02 okt 18 kl. 14:00

Hon behöver musiken i sitt liv

– Jag insåg att jag verkligen behövde musik i mitt liv.
Antonia Nordström är tacksam över att hon fick tillbaka lusten för musik. Hon är sångerska och låtskrivare och är på väg mot en examen som musiklärare.

BT - 27 dec 14 kl. 21:00

Norrby behöver en fritidsgård

Ungdomar i tonåren och uppåt har ingenting att göra på Norrby idag. Rastlösheten är farlig både för oss ungdomar själva, men också för hela samhället. Alla ungdomar har rätt till meningsfulla fritidsaktiviteter.

YLE - 09 jun 16 kl. 04:34

Expert inför SFP:s ordförandeval: Det behövs mer sting och fart

Enligt kommunikationsrådgivaren Petteri Väänänen skulle den pågående ordförandekampen inom SFP vara betjänt av mer intensitet och ideologiska motsättningar. Med en klar förhandsfavorit uteblir spänningsmomenten, menar Väänänen. - Jämfört med till exempel Samlingspartiet är det hela ganska tråkigt.

YLE - 23 jul 16 kl. 09:06

16-åringar festar inte som förr - "Inget jag behöver för att ha ett bra liv"

Allt fler unga väljer bort alkohol helt. I början av 2000-talet avstod tjugo procent av 16-åringarna från alkohol. Men i fjol hade andelen helnyktra 16-åringar stigit till 40 procent.

Dagens PS - 08 nov 16 kl. 07:56

Musks chockprofetia: Ingen behöver jobba i framtiden

Robotar kommer att ta över stora delar av arbetstillfällena i framtiden, det är många experter övertygade om. Men vad händer med oss människor när de flesta av arbetsuppgifterna automatiseras? Multientreprenören Elon Musk, som chockat världen tidigare med högtflygande planer, har en järv prognos för framtiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.