Dagens Media > Ekonomi

Friday, 27 November, 12:13

Dagens Media - 13 nov 20 kl. 09:07

Hård smäll för lokalpressen när Postnord chockhöjer prisernaPostnord chockhöjer priset på tidningsutbärning med 200 procent. ”Vi kan inte vara ett indirekt distributionsstöd”, säger Postnords PA-specialist Henrik Ishihara..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Postnord, Postnords PA, Henrik Ishihara

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, smällför , lokalpressennär , Postnord, chockhöjer, priserna
Cornucopia - 26 dec 19 kl. 11:55

KIT försökte debunka myter om PostNord i reklamfilm - du kan aldrig gissa vad som hände sedan

Sajten KIT gjorde tillsammans med posten en reklamfilm om PostNord, som skulle slå hål på fem envisa myter om posten. Sällan ser man någon reklam som slår så fel, när kommentatorerna t ex konstaterar att 1% borttappad post av sju miljoner brev om dagen betyder att bolaget alltså tappar bort 70 000 brev varje dag.
PostNord.

Cornucopia - 16 mar 17 kl. 13:30

PostNord "förenklar för kunderna" - tar bort ansvar vid skada/förlust

PostNord "gör det lättare för [den] som köper våra tjänster" och tar nu bort sitt ekonomiska ansvar för transport av paket. I praktiken blir det inte ens värt arbetstiden att försöka reklamera hos PostNord.
I nyhetsbrevet från PostNord till sk avtalskunder framgår det att PostNord inte längre tar något väsentligt ansvar vid skadade eller försvunna försändelser.

Cornucopia - 22 jun 17 kl. 14:15

Lämplig GPS-spårare för att skicka med Postnord

"Don't get angry - get even!"Så har PostNord gjort det igen. Tappat bort ett brev/paket.

Cornucopia - 09 okt 17 kl. 13:27

PostNord har levererat det första GPS-spårade #brevet - i rätt tid

Mitt första tekniktest med att skicka ett brev med en uppkopplad GPS-spårare i är nu färdigt. PostNord levererade brevet utan anmärkningar och i rätt tid. Tekniskt fungerade spårningen och på knappt tre dygn förbrukades 25% av batteriladdningen.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Lokalpressen behövs

I lokalpressen är vi betydligt närmare dig som läsare och vi skriver om det som rör dig, skriver Per Selstam..

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:17

”Alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå” PostNord diskuterar teknisk utveckling

PostNord vill vara det mest framträdande logistikföretaget inom teknisk utveckling. De blandar stabilitet med det lite lätt rebelliska. ”Vi började med konsumenttelefoner och alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå!

Dagensanalys.se - 24 okt 17 kl. 14:45

”Postnord Sveriges sämsta företag”

Jag utnämner Postnord till Sveriges sämsta företag då de inte klarar av att göra det som är deras core business – att leverera paket till sina kunder. Det är inte första gången och jag är inte ensam om detta som Postnord har satt i system, de skickar ett mail att jag får hämta mitt paket i deras utlämningsställe då jag inte var hemma när de skulle leverera – trots att jag satt hemma i soffan och jobbade med databaser i väntan på Postnord. Jag är inte ensam om detta som Postnord tycks ha satt i system, att helt sonika skicka ett mail att man inte var hemma trots att man satt hemma och väntade på leverans som skulle delas ut av Postnord.

Cornucopia - 19 jan 20 kl. 10:30

Svenska delen av PostNord konkursmässigt på sikt utan statliga pengar - gör om till myndighet

Dagens Nyheter har bakom en betalvägg publicerat en artikel om en gratis offentlig handling man begärt ut. En delvis sekretessbelagd rapport till regeringen visar att PostNord enbart på den svenska delen kommer gå i konkurs inom några år, om inte staten tillför pengar. Till det kommer den redan katastrofala danska delen som danskarna lurade på Sverige delägande i.

Cornucopia - 10 okt 17 kl. 15:33

Fortsatt optimerad logistik för #brevet hos PostNord

Nästa försök med det GPS-spårade #brevet föll också väl ut till PostNords fördel och visade på deras optimerade logistikkedjor. Brevet delades på mindre än ett dygn ut till en adress innanför tullarna i Stockholm, efter att bland annat åkt tåg. Samtidigt går det här att hitta möjliga felkällor som kan leda till försenad post på grund av externa omständigheter.

Cornucopia - 26 nov 18 kl. 18:23

Tio dagar för att leverera PostNord Parcel ("företagspaket")

Nu har jag ännu en solskenshistoria från PostNord, denna gång som avsändare och nyttjare av så kallade företagspaket, eller PostNord Parcel. Tio dagar efter att jag lämnade in denna försändelse nådde den idag eventuellt kunden. Nedan följer tidslinjen.

Cornucopia - 23 jul 19 kl. 08:35

Tack så mycket PostNord - tömning brevlåda 09:00

PostNord satte just en kniv i ryggen på kommunens företagare utanför centralorten. Brevlådorna töms nu klockan 09:00 på morgonen, vilket innebär att inga ärenden under arbetsdagen kan postas, utan att man tar bilen ett antal mil till en brevlåda med tömning på eftermiddagen.Jamendåså.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.