Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 26 November, 04:31

Expressen Dina Pengar - 12 nov 20 kl. 16:34

Handels strejk avblåst – parterna överensDet var förra veckan som Handelsanställdas förbund varslade om strejk.Ekot rapporterar på torsdagen att handelsstrejken blåsts av, och att parterna kommit överens.– Handels medlemmar, de anställda inom handeln, får löneökningar i nivå med de andra branscherna, säger Handelsanställdas förbundsordförande Linda Palmetzhofer..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Handelsanställdas, Linda Palmetzhofer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handels, strejk, avblåst, parterna, överens
Expressen - 12 apr 12 kl. 09:32

Strejk eller inte - parterna i möte

Just nu träffas Svensk handel och fackförbundet Handels för att ta ställning till medlarnas bud. Inom kort blir det klart om parterna kan enas om ett nytt kollektivavtal eller om Handels kommer att inleda strejk i morgon. Om det blir strejk kan det snabbt bli brist på mejerivaror, kött och frukt i över 2 000 butiker redan i helgen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Båtstrejken avblåst ? parterna ense

Arbetsmarknadskonflikten inom skärgårdstrafiken i Göteborg och Stockholm är avblås sedan parterna tackat ja till medlarnas slutbud, uppger LO-facket Seko i ett pressmeddelande. Seko hade varslat om bland annat övertidsblockad och stopp för inhyrning inom skärgårdstrafiken i Göteborg från måndag, följt av strejk fem dagar senare. I Stockholm gällde varslet en rad fartyg där allt arbete skulle upphöra från och med måndag..

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 12 kl. 14:37

Båtstrejken avblåst - parterna ense

Arbetsmarknadskonflikten inom skärgårdstrafiken i Göteborg och Stockholm är avblås sedan parterna tackat ja till medlarnas slutbud, uppger LO-facket Seko i ett pressmeddelande. Seko hade varslat om bland annat övertidsblockad och stopp för inhyrning inom skärgårdstrafiken i Göteborg från måndag, följt av strejk fem dagar senare..

GöteborgsPosten - 18 jun 14 kl. 21:33

Parterna överens - strejk avblåst

Både Seko och Almega tackar ja till medlarnas bud i tågkonflikten. Därmed är strejken avblåst och tågen kommer åter att börja gå så snart som möjligt..

Jönköpingsnytt - 28 apr 13 kl. 19:36

Kommunals strejk avblåst - överens om treårigt avtal

Under måndagen skulle en storstrejk bland anställda inom kommuner och landsting brutit ut. Men det blir ingen strejk. Idag kom de båda parterna, Sveriges kommuner och landsting samt Kommunal överens..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Norsk strejk avblåst

Strejken bland anställda inom offentlig sektor i Norge blåstes av på torsdagseftermiddagen, sedan parterna enats om att en nämnd ska besluta om nya löneavtal.Tidigare i veckan upphörde även strejken bland kommunanställda och tidigare under torsdagen blåstes strejken bland statligt anställda i Norge av.Flygstrejken pågår emellertid fortfarande, uppger norska medier..

GT - 17 sep 13 kl. 14:41

Flygstrejk avblåst ? parterna har enats

Det blir ingen strejk på post- och flygområdet. Seko och Almega har under medlarnas ledning enats om ett nytt avtal som gäller under 38 månader..

Norrtelje Tidning - 01 apr 15 kl. 13:12

Strejk avblåst

Parterna har kommit överens..

SR - 01 apr 15 kl. 16:29

Strejk avblåst - färjetrafiken går som vanligt

Parterna i den finländska isbrytarkonflikten har kommit överens och strejken avslutas, rapporterar FNB..

YLE - 20 jan 18 kl. 18:15

Förlikningen lyckades - den mekaniska skogsindustrin fick kollektivavtal - strejk avblåstes

Arbetskonflikten inom den mekaniska skogsindustrin är löst. Riksförlikningsmannen Minna Helle har meddelat att parterna har nått samförstånd..

Länstidningen i Jämtland - 03 maj 19 kl. 00:25

SAS-strejken avblåst – parterna har kommit överens

Sent på torsdagskvällen kom beskedet att SAS-piloternas strejk är över. Efter nästan en veckas....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.