Realtid > Ekonomi

Saturday, 28 November, 06:46

Realtid - 12 nov 20 kl. 16:40

Hög transaktionsvolym på fastighetsmarknaden trots pandeminTrots pandemiutbrottet är det fortsatt högt tempo på den svenska transaktionsmarknaden och intresset för fastigheter har ökat visar statistik från fastighetsinformations- och analysföretaget Datscha..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Datscha

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög transaktionsvolym, fastighetsmarknadentrots , pandemin
Sydsvenskan - 27 sep 11 kl. 06:30

Fastighetsmarknaden ser ut att stanna av

Fastighetsmarknaden i Skåne fortsätter att vara attraktiv för investerare, trots konjunktur­oron och skuldkrisen i Sydeuropa. Men det finns tecken på att marknaden går mot en inbromsning.
MALMÖ.

Sydsvenskan - 07 jan 16 kl. 15:08

Högt tempo på fastighetsmarknaden

Transaktionsvolymen på den svenska fastighetsmarknaden föll till 151 miljarder kronor under 2015, en nedgång med 7 procent jämfört med året före, enligt fastighetsrådgivaren Savills.Volymen ligger trots nedgången väl över det historiska snittet och indikerar att fastighetsmarknaden befinner sig i ett mycket starkt marknadsläge, skriver Savills i ett pressmeddelande.Antalet transaktioner hamnade på rekordnivåer.

Nya Wermlands Tidningen - 17 okt 12 kl. 07:55

Klar tendens på fastighetsmarknaden

Örebro klättrar i fastighetskonsulten Nai Svefas index, men Karlstad backar. I indexet väger man in tio parametrar som bedömer attraktionskraften och värdet på fastighetsmarknaden, bland annat undersöks befolkningsutveckling, arbetslöshet och inkomst. ?

DI - 04 jul 11 kl. 14:12

Fastighetsmarknaden ökar farten

Den totala transaktionsvolymen på den svenska fastighetsmarknaden uppgick till 29 miljarder kronor under det andra kvartalet 2011, enligt fastighetskonsulten Jones Lang Lasalles bedömning på måndagen..

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 11 kl. 09:26

Positiv syn på fastighetsmarknaden

Uppsvinget på den svenska fastighetsmarknaden håller i sig, enligt en bedömning från fastighetsrådgivaren Newsec. Affärsvolymerna i år bedöms hamna strax under fjolårets 100 miljarder kronor. "Fortsatt låga realräntor och oro på världens börser gör fastigheter till ett attraktivt tillgångsslag för de som har tillgång till konkurrenskraftig finansiering", skriver Newsec i ett pressmeddelande..

DI - 31 okt 11 kl. 08:31

Kina håller hårt i fastighetsmarknaden

Kinas premiärminister Wen Jiabao uppgav på lördagen att regeringen ska upprätthålla begränsningarna på fastighetsmarknaden stadigt. Det framgår av Bloomberg..

DI - 21 nov 11 kl. 07:07

Kina överväger lätta på kontroll av fastighetsmarknaden

Kina kan komma att lätta på kontrollen avseende fastighetsmarknaden under det andra kvartalet 2012, då en brant nedgång för priserna annars kan komma att pressa den ekonomiska tillväxten under 9 procent..

Sydsvenskan - 16 jul 13 kl. 09:13

Fastighetsmarknaden avmattas

Det har under våren kommit tecken på en avmattning på fastighetsmarknaden, trots låga räntor och stabila vakanser och hyror, visar en barometer från branschorganisationen Fastighetsägarna..

Realtid - 03 feb 15 kl. 11:30

EQT siktar på fastighetsmarknaden

Rekryterar tre medarbetare för satsning på fastighetsmarknaden..

DI - 22 jul 15 kl. 13:51

Blackstone går in på den nordiska fastighetsmarknaden

Blackstone Group, världens största private equity-bolag, går in på den nordiska fastighetsmarknaden. Det skriver Wall Street Journal..

Affärsvärlden - 22 jul 15 kl. 13:54

Blackstone går in på den nordiska fastighetsmarknaden

Blackstone Group, världens största private equity-bolag, går in på den nordiska fastighetsmarknaden. Det skriver Wall Street Journal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.