GlobeNewswire > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 20:47

GlobeNewswire - 12 nov 20 kl. 13:45

Ellen AB utökar distributionen och lanserar i Portugal och MaltaEllen utvidgar samarbetet med sin distributör Bio-Tech som i dagsläget ansvarar för försäljning och marknadsföring av Ellens produktportfölj i Ungern. Under hösten börjar Ellen att sälja sina probiotiska produkter på apotek i Portugal och Malta.
Ett av Ellens prioriterade områden framåt är bland annat att utveckla samarbetet med befintliga distributörer för att fortsätta skapa nya affärsmöjligheter på sikt och på sätt driva tillväxt. Ellen har ett långtgående samarbete med Bio-Tech sedan 2009. Bio-Tech verkar på cirka 30 marknader med stort fokus i Europa.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
AB, Portugal, Malta, Bio-Tech, Ellens, Ungern, Ellen, tech, Europa, Charlotta Nilsson, Ellen AB, Nilsson, Lacto Naturel, Utvärtes Intim Crème, Salvia, Nasdaq First North Growth Market, ELN, Penser Bank, Certified Adviser

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EllenAB , utökar, distributionenoch , lanserari , Portugaloch , Malta
Affärsvärlden - 11 sep 14 kl. 08:29

Ellen utökar samarbete med Tosama

Bioteknikbolaget Ellen utökar sitt samarbete med slovenska Tosama, som i dag producerar den probiotiska tampongen, genom distributörssamarbete avseende Ellens produkter på hela Balkan..

Dagensanalys.se - 12 apr 19 kl. 08:00

Netflix lanserar egen radiokanal

Streamingjätten Netflix lanserar snart sin första radiokanal tillsammans med sin nya parter SiriusXM. Den 15 april lanseras radiokanalen ”Netflix Is A Joke Radio”. Det är första gången som Netflix går utanför video.

Dagens Media - 07 dec 18 kl. 08:39

Cissi Forss och Ellen Bergström lanserar second hand-app

Köp och sälj-appen Tise har nått stor framgång i Norge. Nu har appen börjat locka till sig svenska användare och fått vind i seglet med både Cecilia Forss och Ellen Bergström som kreativa utvecklare..

DI - 20 nov 13 kl. 09:07

Förlusterna ökar för Ellen

Bioteknikbolaget Ellen redovisar ett resultat före skatt på -2,3 miljoner kronor (-0,8) för det tredje kvartalet 2013..

DI - 29 aug 19 kl. 08:23

Ellen ökar omsättningen men försämrar resultatet

Ellen, som är verksamt inom intimprodukter och listat på First North, redovisar en nettoomsättning på 10,7 miljoner kronor (10,2) för det första halvåret 2019. .

DI - 06 maj 19 kl. 14:08

Ellen ökar tillväxten med 24 procent på årsbasis

Ellens intäkter under årets första fyra månader uppgick till 6,6 miljoner kronor, 24 procent bättre än motsvarande period 2018..

HBL - 20 maj 14 kl. 09:04

Här är vårens studenter 2014

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

YLE - 27 aug 15 kl. 13:07

Polisman: Jakobstad är inget Chicago

Skolparken i Jakobstad har varit skådeplats för oroligheter i sommar. Flera knivdåd har inträffat i parken och senast i tisdags knivskars en person och två pojkar hotades. - Den här sommaren har varit lite extrem.

YLE - 27 aug 15 kl. 13:07

Polis: Jakobstad är inget Chicago

Skolparken i Jakobstad har varit skådeplats för oroligheter i sommar. Flera knivdåd har inträffat i parken och senast i tisdags knivskars en person och två pojkar hotades. - Den här sommaren har varit lite extrem.

SmålandsPosten - 16 jan 15 kl. 08:19

Musik det svänger om

SÄSONGSSTART. Att lyfta fram nya musiker är en av Musica Vitaes ambitioner. Nu inleder kammar­ensemblen det nya året med konsert i både Tingsryd och Växjö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.