Realtid > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 09:07

Realtid - 12 nov 20 kl. 12:42

Skandinaviska centralbanker stärker krisberedskap med nytt samarbete om valutaswapSom ett led i att stärka beredskapen i en krissituation har skandinaviska centralbanker ingått en principöverenskommelse om valutaswapfaciliteter..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skandinaviska, centralbanker, stärker, krisberedskapmed , nytt, samarbeteom , valutaswap
DI - 15 jun 12 kl. 07:57

Asienbörser: Hopp om centralbanker stärker

Indexen på de ledande asiatiska börserna pekade mestadels uppåt på fredagsmorgonen..

DI - 20 mar 20 kl. 16:07

Centralbanker förstärker dollar-erbjudande

Federal Reserve har kommit överens med fem andra centralbanker om ytterligare koordinerade åtgärder för att ytterligare förstärka….

BT - 28 aug 13 kl. 08:33

Elfsborg förstärker på mitten

Det är matchen som kan rädda säsongen ? sportsligt och ekonomiskt. Då byter Elfsborg plötsligt spelsystem ?

BT - 28 aug 13 kl. 08:33

Elfsborg förstärker på mitten

Det är matchen som kan rädda säsongen ? sportsligt och ekonomiskt. Då byter Elfsborg plötsligt spelsystem ?

BT - 15 okt 14 kl. 07:53

Lättversion av nordiskt mörker

”Du skulle varit min David Rawlings,” sjunger Sofia Karlsson i Tyst mitt hjärta. Rawlings är Gillian Welchs ständige musikaliske partner. Tillsammans har de skapat en egen nisch inom americana och blåst nytt liv i den rotiga amerikanska folkmusiken.

HBL - 23 sep 14 kl. 02:30

"Finland kan låna mer"

– Vi fokuserar alltför mycket på skuldens storlek, men det avgörande är vad de lånade pengarna används till. Finland har utrymme att spendera mer, säger SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist.Enligt Robert Bergqvist är det stor skillnad på om ett land lånar till konsumtion eller till investeringar.

Skånskan - 31 jul 19 kl. 15:30

Fel Skottlands-taktik

Storbritanniens nye premiärminister Boris Johnson avfärdade vid ett besök i Skottland tanken på ännu en folkomröstning om självständighet. Kravet kommer efter besked 0m att regeringen förbereder på hård brexit.
Att låta Skottland rösta igen skulle vara en risk för Johnson – men inte en lika stor risk som att förhindra en omröstning.

Skånskan - 26 jul 16 kl. 17:00

Nu skriver Rosenfeldt på Bron 4

TV Bron 4, snart besked om Marcella 2 och så ska bok sex om Sebastian Bergman snart påbörjas. Till det kommer medverkan i Lund Comedy Festival. Det är mycket nu för Hans Rosenfeldt.

YLE - 16 jun 17 kl. 18:52

De gamla vikingarna litade på varandra - kan den nordiska tilliten bestå?

Vad har vi i Norden allra mest gemensamt? En färsk rapport föreslår den sociala tilliten. Den kan betraktas som Nordens guld, så värdefull är den.

Ekonomistas - 19 aug 13 kl. 08:00

Harry Flam: Riksbanken ? en stat i staten?

Det här är ett gästinlägg av Harry Flam som är särskild utredare och professor i internationell ekonomi vid Institutet för internationell ekonomi, Stockholms universitet. Storleken på Riksbankens valutareserv har varit en källa till motsättningar, bl.a.

Ekonomistas - 22 jul 14 kl. 08:40

Riksbanken och den finansiella stabiliteten: Inga medel, därför inget mål

(Debattartikel publicerad under rubriken ”Inga medel, därför inget mål” på Dagens Industris websida 2014-07-21.) Ska Riksbanken ha finansiell stabilitet som mål vid sidan av prisstabilitet? Enligt Carl B Hamiltons debattartikel i Dagens Industri den 17 juli är svaret ja.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.