Realtid > Ekonomi

Saturday, 05 December, 22:46

Realtid - 12 nov 20 kl. 12:00

Aktiv förvaltnings framtid förutsätter fortsatt konsolideringNär staten bantar antalet fonder i premiepensionssystemet har mindre aktiva fondförvaltare två val: äta sig starkare eller bli uppätna av större aktörer..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiv, förvaltnings, framtid, förutsätterfortsatt , konsolidering
YLE - 15 feb 17 kl. 05:08

Arbetet för förbindelsebåtarna fortsätter: "Vi kan inte ligga på sofflocket"

Åboländska politiker är nöjda över Kommunikationsministeriets beslut att slopa planerna på att införa förbindelsebåtsavgifter. Kommunikationsminister Anne Berner meddelade i måndags att de planerade avgifterna inte blir av i det här skedet. - Det var ett positivt beslut.

YLE - 20 maj 15 kl. 17:00

Nya stadsdirektören vill förändra Hangö

Stadsstyrelsen i Hangö beslöt nyss att det blir Denis Strandell eller Fredrik Lindström som blir nästa stadsdirektör i Hangö då Jouko Mäkinen går i pension. Vi kände dem på pulsen inför det stundande valet. Totalt 17 personer sökte jobbet som var lediganslaget i två repriser.

SmålandsPosten - 28 jun 14 kl. 09:40

Växjö behöver göra läxan

En närmare titt på de 277 civilekonom- och civilingenjörsstudenter i Handelskammarens under­sökning visar att Linné­universitetet har en viktig uppgift att knyta kontakter mellan studenter och framtida arbetsgivare, skriver Gustaf Lorentz, analyschef vid Sydsvenska Industri och Handelskammaren. Domen är hård när en generations anställda uttrycker sina åsikter i Handelskammarens senaste rapport. Växjö hamnar i botten på listan av städer där sydsvenska högskolestudenter vill bo i framtiden.

BT - 25 sep 14 kl. 00:58

Nystart med bitter eftersmak

Fredrik Reinfeldts avgångsbesked på valnatten hade sina dramatiska poänger, men kan knappast sägas ha nått upp till de höjder som Göran Perssons gjorde 2006. Då svor Persson i kyrkan genom att ställa partiet inför fullbordat faktum. Det ingick varken i Socialdemokraternas trosbekännelse eller liturgiska gestaltning av denna att ”jaget” skulle vara större än ”laget”.

YLE - 03 mar 15 kl. 09:57

Facklig kritik: HSS avsikt höljd i dunkel

De fackliga ombuden för journalisterna vid tidningarna i svenska Österbotten kräver sin ägare på besked om tidingarnas framtid i landskapet. - Vi är en långsiktig ägare som försöker slå vakt om tidningens möjligheter att utvecklas under rådande omständigheter, det vill säga nedgång i både annons- och prenumerationsintäkter, säger styrelseordförande Stefan Wikman vid Harry Schaumans stiftelse. I en debattartikel i tisdagens Vasabladet kritiserar fackombuden ägarstiftelsens ledning på flera punkter.

YLE - 10 jun 15 kl. 03:53

Svåra linjeval väntar De gröna

Efter det goda resultatet i senaste riksdagsval tycker många gröna att partiet på allvar borde försöka bli ett av de stora partierna i Finland, och sikta på statsministerposten i framtiden. De gröna möttes på veckoslutet i Uleåborg för sin årliga partikongress. På mötet inleddes arbetet med att utarbeta en ny strategi för åren 2016-2024.

Nyan - 08 okt 19 kl. 19:50

Union med Finland första steget mot självständighet

Åland behöver växla upp tonen mot Finland och EU. Det är ett av Ålands framtids huvudbudskap. Vid sidan av det talar man sig varm för näringslivet, ensamförsörjare och pensionärer med låga inkomster.

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Sådan är Finska Motståndsrörelsen - verkligheten bakom fasaden

Sådan är Finska Motståndsrörelsen -
verkligheten bakom fasaden
Spotlight kan i dag erbjuda en unik inblick i hur vårt lands hårdföraste nazistorganisation fungerar och hur den utvecklats sedan starten 2008. Esa Holappa var med om att starta Finska Motståndsrörelsen, blev dess ansikte utåt och satt i åratal med i organisationens innersta kärna. När han nu bryter tystnaden så gör han det väl medveten om att han blir motståndsrörelsens dödsfiende i hela Norden.

YLE - 20 nov 16 kl. 19:50

Kortspel, sång och mat kan ge Svenskfinland en plats på Unesco-lista

Kortspel, körsång och matlagning är tre vitt skilda finlandssvenska traditioner, som lever starkt i Svenskfinland och har förutsättningar att leva vidare länge ännu. Det är spelkväll i Nämpnäs by i Närpes. Varje tisdag kväll samlas herrar i olika åldrar i ungdomsföreningslokalen för att utmana varandra i pidro.

YLE - 22 okt 16 kl. 06:05

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin

Experter varnar för kryptovalutan Onecoin Kryptovalutan Onecoins budskap har spridits över Finland. Grandiosa möjligheter målades upp på rekryteringsmöten. I dag är det tystare.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 05:00

Generationsgränsen

Det är länge sedan en julkalender i tv väckte så starka känslor som årets. Anledningarna är, som vi kan ana av mängden inlägg i såväl gammelmedier som sociala dito, flera. Men jag tror också att det finns en överordnad orsaksförklaring till den hätska kritiken och det lite mildare försvaret av "Tusen år till julafton".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.