Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 08:53

Resume - 12 nov 20 kl. 09:22

Volvo: Gatorna tillhör cyklister och gångtrafikanterI sin senaste kampanj för Volvo XC40 lyfter Volvo det faktum att säkerheten sträcker sig längre än till de som sitter i bilarna..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Volvo XC40, Volvo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, Gatorna, tillhör, cyklisteroch , gångtrafikanter
Sydsvenskan - 05 mar 13 kl. 12:00

Ny Volvo bromsar för cyklister

Volvo Personvagnar kämpar mot vikande försäljningssiffror efter två svaga månader. På bilsalongen i Genève lyfte bolaget fram en säkerhetsnyhet, att den automatiska bromsen fungerar också för cyklister..

Helsingborgs Dagblad - 03 nov 15 kl. 17:26

Modiga politiker prioriterar gående, cyklister och kollektivtrafik.

För ett par veckor sedan strosade jag omkring på gatorna i Malagas gamla stad. Det var mycket folk i rörelse, ändå tyst och lugnt, en behaglig stämning. Den blankslitna, nästan skinande stenen som utgjorde den släta markbeläggningen påminde mer om ett vardagsrumsgolv än en gata – här fanns heller inga trottoarer.

Sydsvenskan - 09 jun 19 kl. 23:23

Nakna cyklister intog gatorna i Mexico City

Många mer eller mindre nakna cyklister har rullat fram på gatorna i Mexikos huvudstad Mexico City för att lansera sitt färdmedel som hälsosamt och miljövänligt i ett storstadsområde med drygt 20 miljoner invånare. Några av dem visade sig helt näck på lö.

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 19 kl. 23:23

Nakna cyklister intog gatorna i Mexico City

Många mer eller mindre nakna cyklister har rullat fram på gatorna i Mexikos huvudstad Mexico City för att lansera sitt färdmedel som hälsosamt och miljövänligt i ett storstadsområde med drygt 20 miljoner invånare. Några av dem visade sig helt näck på lö.

UNT - 09 jun 19 kl. 23:23

Nakna cyklister intog gatorna i Mexico City

Många mer eller mindre nakna cyklister har rullat fram på gatorna i Mexikos huvudstad Mexico City för att lansera sitt färdmedel som hälsosamt och miljövänligt i ett storstadsområde med drygt 20 miljoner invånare..

Sydsvenskan - 28 feb 12 kl. 19:21

Flera cyklister fast i poliskoll

rkiv
Hela veckan kommer polisen ha järnkoll på både Köpenhamns och övriga Danmarks cyklister.
Gatorna i det närmaste svämmar över av poliser, skriver nyhetsbrevet Nytt från Öresund. De ska extra noga kolla cyklisternas fordon och körbeteenden.

Expressen - 02 dec 15 kl. 12:15

De här lagändringarna behöver vi cyklister

Invanda föreställningar om vem som ”äger” gatorna har utmanats i takt med allt fler cyklister. Men i stället för att stämpla cyklister som farliga behövs en rad lagändringar, skriver Lars Strömgren och Klas Elm från organisationen Svensk Cykling..

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 13 kl. 13:32

Volvo ska nå mål trots svag start

Volvos försäljning har varit en besvikelse i början av året. Men de väntade miljardbesparingarna ska ändå räcka för att klara nollresultat i år, säger vd Håkan Samuelsson.
De uppdaterade bilmodellerna stod redan i montern när Volvo Personvagnar startade sin presskonferens i bilsalongen i Genève i dag.

DN - 11 jun 12 kl. 08:05

Nakna cyklister intog gatorna

Den uppmärksamma noterade att mängden nakna cyklister ökade markant under lördagen. Anledningen var den årliga manifestationen World Naked Bike Ride som ägde rum i många av världens städer, för att uppmärksamma cyklisters utsatthet och farliga miljöutsläpp..

Nya Wermlands Tidningen - 19 aug 13 kl. 14:15

Cyklister intog gatorna

Under söndagen kördes den 44:e Kommunrundan i Degerfors. Ett 40-tal cyklister deltog i loppet, vilket är något färre än tidigare år berättar Benny Gustavsson, Korpen..

Dagens PS - 07 dec 18 kl. 12:22

Volvo sopar banan med konkurrenterna

Biltillverkaren krossar sina utmanare i krocktest. Bättre än så här kan det inte bli. Dagens Industri konstaterar att ”samtliga bilar i Volvo Cars sortiment har 5 stjärnor”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.