Dagens Media > Ekonomi

Monday, 23 November, 20:30

Dagens Media - 12 nov 20 kl. 09:37

DN släpper annonsfritt tillägg för digitala prenumeranterEnligt DN:s chefredaktör Peter Wolodarski har det de senaste åren efterfrågats en helt annonsfri digital DN-prenumeration. Och nu blir det verklighet. Nästa vecka lanseras ett annonsfritt tillägg till den befintliga digitala prenumerationen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
DN, Peter Wolodarski

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN släpper, annonsfritt, tilläggför , digitala, prenumeranter
Dagensanalys.se - 22 okt 19 kl. 21:17

L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa

Wavemaker får förnyat kontrakt för utveckling, implementering och inköp av media, content och teknik för L’Oréal L’Oréal eftersökte i somras en nordisk partner för samarbete kring nästa fas av den digitala och tekniska transformationen. Nu har FMCG-jätten beslutat att förlänga avtalet med Wavemaker som i mediebyråpitchen presenterade en integrerad vision för L’Oréals marknadsförings- och teknikambition tillsammans med ett nordiskt team anpassat till deras behov. E-handel, innehåll och data är viktiga tillväxtverktyg som ska möjliggöra för oss att nå våra mål […] Inlägget L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 17 sep 19 kl. 08:59

Pressombudsmannen anpassas till det digitala landskapet

Pressombudsmannen kommer att nästa år byta titel till Medieombudsmannen och granskningen av medierna ska bli mer heltäckande och lättare att förstå. På ett möte med företrädare för branschorganisationer, medieföretag, Journalistförbundet och Publicistklubben instiftades Medieetikens förvaltningsorgan. Det system som finns i dag har luckor – till exempel går vissa publiceringar på nätet inte att anmäla – och det är splittrat mellan Pressombudsmannen och statliga Granskningsnämnden.

DI - 02 maj 16 kl. 06:30

H&M-chefen tar in 50 Mkr till sin digitala brevlåda

Storkunderna flockas till den digitala brevlådan Kivra. Senaste tillskottet är Ica-banken. Nu ska H&M-chefen Karl-Johan Perssons bolag ta in upp till 50 Mkr i en nyemission, erfar Di Digital..

Dagensanalys.se - 09 feb 18 kl. 12:01

Tips: Visma släpper rapport om det digitala samhället

Vismas rapport Det digitala samhället analyserar digitalisering utifrån tre teman: digitalisering och individen, dagens och framtidens digitala organisationer samt det uppkopplade samhället. Med digitaliseringen menas här övergången till allt fler digitala verktyg, som automatiserar och effektiviserar, samt hur individer, organisationer och samhället påverkas av skiftet. Rapporten bygger på en statistiskt säkerställd Sifo-undersökning genomförd bland 1 008 svenskar samt en undersökning som besvarats av 1 402 organisationer.

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 10:08

SEO är grunden till er digitala framgång

Alla pratar om digitala strategier och att man måste bli mer ”digitala”. Det handlar inte om strategier. Man måste ha en organisation som förstår hur man kan dra nytta av alla olika digitala delar för att nå de utsatta affärsmålen.

Dagensanalys.se - 28 sep 17 kl. 09:29

Design är grunden till din digitala framgång

Vi på Dagensanalys.se delar ofta med oss om tips & guider om hur du kan förbättra din digitala marknadsföring med hjälp av Sociala medier SEO eller andra smarta strategier. En sak som dock sällan dyker upp är designen som är ditt digitala fönster av ditt företag mot dina kunder och prospekts.

EU-Parlamentet - 05 maj 15 kl. 18:39

Artikel - Parlamentets guide till den digitala tidsåldern

Allmän information : Varje dag använder 315 miljoner européer internet. Vi läser nyheter, shoppar och träffar våra vänner på nätet. För att se till att de digital möjligheterna kan stimulera tillväxt och skapa jobb, utan att hämmas av nationella gränser, presenterar EU-kommissionen en strategi för den digitala inre marknaden den 6 maj.

EU-Parlamentet - 24 maj 16 kl. 18:52

Artikel - Parlamentets guide till den digitala tidsåldern

Allmän information : Varje dag använder 315 miljoner européer internet. För att se till att de digitala möjligheterna kan stimulera tillväxt och skapa jobb, presenterade EU-kommissionen 2015 sin strategi för den digitala inre marknaden. Därutöver har parlamentet och rådet enats om att förbjuda roamingavgifter 2017, och att garantera likabehandling av internettrafik.

Dagensanalys.se - 07 mar 17 kl. 12:31

Konsumenter är mer tveksamma än väntat till personliga digitala assistenter

Nu när personliga digitala assistenter håller på att bli en del av vår vardag visar den senaste undersökningen från YouGov att konsumenterna inte är riktigt lika förväntansfulla som företagen räknat med. I rapporten Digital Innovation: Surviving the next wave of change från YouGov avslöjas att hela 45% av britter är missnöjda med den personalisering av information, rekommendationer och reklam som de får idag. Missnöjet ökar dessutom med ålder och mer än 55% av personer över 55 år är emot personalisering.

PrivataAffärer - 04 mar 20 kl. 10:00

Nu kommer deklarationen till din digitala brevlåda

I år är det nästan en halv miljon fler som får deklarationen så här tidigt jämfört med förra året. Den som vill ha sin skatteåterbäring redan i april behöver deklarera digitalt senast den 31 mars, utan att göra några ändringar eller tillägg. – Det är positivt att allt fler väljer den digitala vägen, säger Anna Sjöberg, deklarationsexpert på Skatteverket.

IDG - 21 okt 14 kl. 10:35

Ny aktör till den digitala postlådan


I veckan lanserades första externa digitala brevlådan till tjänsten för elektronisk myndighetspost, Mina meddelanden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.