Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 28 November, 00:11

Cornucopia - 12 nov 20 kl. 08:41

Fortsatta börsuppgångar under onsdagen - men nedgångar i Asien under torsdagsmorgonenBörserna fortsatte uppåt under onsdagen, nu inklusive Nasdaq-börsen. Dock är det generellt negativt i Asien under morgonen.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Asien, Nasdaq, OMXSPIDet, DAX, Stockholmsbörsens OMXSPI, USA, SEK, Australien, ASX, Hong Kong, Hang Seng, Straits Times, Singapore, Nikkei, Pfizers VD, MUSD, Pfizer, SARS, SARS-CoV, Covid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatta, börsuppgångarunder onsdagen men , nedgångari , Asienunder , torsdagsmorgonen
Cornucopia - 26 feb 20 kl. 07:06

Rött över hela linjen - fortsatta nedgångar i Asien - årets uppgång utplånad

Det är rött i indexen över hela linjen såväl i Europa, USA igår kväll och Asien nu på morgonen. För de flesta index är årets uppgång utplånad. Även marknadsräntorna steg och sänkte obligationsfonder, och guldet föll tillbaka, de senare två förvisso mindre nedgångar än börsen.

Affärsvärlden - 05 okt 12 kl. 13:34

Fortsatta börsuppgångar inför jobbstatistiken

 Stockholmsbörsen tickade successivt på uppåt med de ledande europeiska handelsplatserna under fredagens handel, inför eftermiddagens USA-jobbrapport..

PrivataAffärer - 01 sep 20 kl. 13:00

Nordea spår fortsatt börsuppgång

”Det finns fortfarande risk att återhämtningen stöter på problem, men trenden är stark och ur ett investeringsperspektiv ser vi positivt på utvecklingen framöver. Marknadsutvecklingen har varit stark med en uppenbar risk för bakslag i närtid, men eventuella nedgångar för aktier anser vi utgör köptillfällen”, skriver banken i sin senaste marknadssyn. – Vi räknar inte med samma explosiva börsuppgång som under våren och sommaren utan spår en mer normal uppgång på 5-10 procent ett år framåt.

DI - 23 jan 14 kl. 09:50

Svenska miljardärens investeringsstrategi

Miljardären Torbjörn Törnqvist, vd för oljehandelsbolaget Gunvor Group, tror på fortsatta börsuppgångar under 2014. I en intervju vid världsekonomiskt forum i Davos avslöjar han sin investeringsstrategi..

DI - 29 sep 14 kl. 20:19

Han pumpar upp Indienfonderna

Han har fått Indiens självförtroende att spira och Indienfonderna att rusa. Nu bådar premiärminister Narenda Modis USA-turné för fortsatta börsuppgångar, enligt Parameswara Krishnan, stjärnförvaltare på DNB India retail..

PrivataAffärer - 04 mar 19 kl. 14:46

USA: Börsbolagens geopolitiska oro på femårshögsta

Det framgår av en summering av 25.000 rapportdokument, avskrivningar av analytikersamtal och frågestunder med bolagsledningar i amerikanska börsbolag som JP Morgans analysavdelning har genomfört, uppger Bloomberg News. ”I kontrast till den generella uppfattningen hos investerare ser färre S&P 500-bolag ökad takt i lönetillväxten som en risk”, skriver JP Morgan-analytikerna.

Dagens PS - 04 jan 18 kl. 08:18

Rally på Tokyobörsen – index på 26-årshögsta

Köpsugna japaner, som var tillbaka efter flera dagars helgledighet, lyfte i dag Tokyo-börsen till 26-årshögsta. Asien-börserna rör sig överlag uppåt på torsdagen med japanska börsen i täten. Köpsugna japaner, som var tillbaka efter flera dagars helgledighet, lyfte i dag Tokyo-börsen till 26-årshögsta.

SvD - 01 apr 14 kl. 16:19

Stockholmsbörsen fortsätter upp

Stockholmsbörsen fortsätter att stiga i eftermiddagens handel. Vid klockan 16.15 hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent.

SvD - 01 apr 14 kl. 16:19

Stockholmsbörsen fortsätter upp

Stockholmsbörsen fortsätter att stiga i eftermiddagens handel. Vid klockan 16.15 hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent.

BT - 01 apr 14 kl. 16:19

Stockholmsbörsen fortsätter upp

Stockholmsbörsen fortsätter att stiga i eftermiddagens handel. Vid klockan 16.15 hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent.

PrivataAffärer - 26 aug 19 kl. 13:00

Tre sparekonomer om ”säkra hamnar”

Fly inte marknaden, utan fortsätt månadsspara som vanligt. Det rådet ger de båda sparekonomerna Frida Bratt, Nordnet och Johanna Kull, Avanza, om börsläget i det eskalerande handelskriget. Båda är också överens om att det inte finns några ”säkra hamnar”, men skog och fastigheter är sektorer som vanligen går relativt bättre än index vid stark oro på börsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.