Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 05 December, 23:13

Dagens Media - 11 nov 20 kl. 15:24

Thomas Mattson om rekryteringen av ny vd till TU: ”Är ett attraktivt jobb”Igår kom beskedet att Ewa Thorslund slutar som vd på TU, efter knappt sex månader. Nu kliver Thomas Mattsson in som interimistisk vd för att bland annat hjälpa till med att hitta hennes efterträdare..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Mattson, TU, Ewa Thorslund, Thomas Mattsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thomas, Mattsonom , rekryteringenav ny vd till TU , Är ett attraktivt jobb
Nyan - 11 aug 16 kl. 16:01

Oenighet i styret av Ålands gymnasium

Ålands gymnasiums förvaltningsschef Anders Göransson säger upp sig och lämnar posten redan på fredag. Ett av skälen till uppsägningen är en bristande samsyn på hur myndighetens arbete ska bedrivas.
– Man måste ha en klarhet i hur man vill att gymnasiet ska organiseras, det måste finnas en tydlig bild av organisationsstrukturen, säger Göransson som den 14 juli sa upp sig från tjänsten.

SmålandsPosten - 21 jan 14 kl. 08:34

Växjö allt starkare motor

Växjös roll som regionens motor fortsätter att stärkas även om Ikea respektive Nibe sett till att Älmhult och Markaryd också gått med plus sett till hur aktie- bolagens lönsamhet och sysselsättning utvecklades 2007–2012. Färska siffror visar att Växjös starka trend sedan höll i sig även 2013. – Vi blir allt mer beroende av varandra och måste titta över kommungränserna, säger Växjös när­ingslivschef Thomas Karlsson.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 08:20

Han brinner utan att bli utbränd

Att sportchefer säger upp sig, tar time-out eller springer rakt in i väggen har blivit en alarmerande trend.
Men det finns undantag.
– Nej, nej.

Supermiljöbloggen - 05 aug 15 kl. 10:19

Johan Rockström: ”Hela nationen kommer att behöva kavla upp ärmarna”

Supermiljöbloggen bad Johan Rockström att avsluta sommarens artikelserie som har handlat om möjligheterna att skapa ett fossilfritt Sverige till år 2030. Rockström, som är professor vid Stockholms universitet och chef för Stockholm Resilience Centre, svarar så här: 2015 är vår chans. Vår stora möjlighet att i dialog med alla världens länder lägga om kurs till en ny utvecklingslogik, där vi är framgångsrika och genererar välfärd för alla, inte på bekostnad av planeten utan i samspel med planeten.

YA - 16 okt 13 kl. 06:30

Här byggs självkänslan upp

Foto: Anette Sjöstrand
Leendet bland deltagarna i daglig verksamhet i Skurup når nästan från öra till öra. När Thomas Hemdahl, Marcus Ohlin och Fredrik Karlsson hjälper de anställda på matvarukedjan Netto med arbetsuppgifterna är stämningen på topp.
?

Kristianstadsbladet - 26 jul 14 kl. 13:27

"Går det inte bra ligger nog min U19-tjänst kvar"

I slutet av 2009, efter två år i Landskrona Bois, gjorde en spelarkupp att Anders Linderoth tvingades sluta. I samma veva flyttade han och frun Viola till ett hus i Hällevik, bara ett stenkast från Strandvallen. Att han skulle involveras i Mjällby AIF var det liksom aldrig något snack om.

YLE - 01 sep 15 kl. 18:41

Simola: Det produceras för mycket papper i Raseborg

Raseborgs nye stadsdirektör Tom Simola talar för en effektiv förvaltning. Den ska vara enklare och mer genomskinlig än i dag. Simola började sitt nya jobb i morse (1.

YLE - 14 maj 17 kl. 05:21

Filippinska kockar på väg till Helsingfors - 1 300 euro i månaden är en fantastisk lön

Ett tjugotal filippinska kockar är på väg till Finland för att jobba. I Finland finns det tusentals lediga jobb i restaurangerna samtidigt som vi har arbetslösa kockar. Lönen och deltidskontrakten som inte lockar finländska kockar är attraktiva för filippinierna.

Nyan - 11 sep 15 kl. 05:41

Tehy: Sparförslaget tyder på inkompetens

Tehys organisationssekreterare Inge-May Juslenius tycker att regeringen har tagit beslutet utan att ha gjort en ordentlig konsekvensanalys av sparförslagets åtgärder.

– Det drabbar återigen de kvinnodominerade yrkena, säger Juslenius.
Tehy Åland kämpade för mindre än ett år sedan för högre lön och bättre villkor för vårdpersonalen.

YLE - 11 jan 16 kl. 17:07

Vem vill anställa en doktor?

Arbetslösheten bland doktorsutbildade har stigit stadigt under hela 2010-talet. Arbetslöshetsperioderna har också förlängts. Doktorer och forskare har svårt att hitta nya jobb – speciellt på den privata marknaden.

Cornucopia - 22 mar 19 kl. 09:40

Svag svensk krona hindrar rekrytering av personall - bolag kan lämna landet

Med den kraftigt försvagade kronan hotas möjligheten för svenska företag att genomföra rekryteringar utländsk kompetens, t ex inom EU. Detta gäller i synnerhet IT-branschen och resultatet av den svaga svenska kronan kan bli att man istället etablerar kontor och arbetstillfällen i utlandet.Tangentbord.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.