Realtid > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 22:50

Realtid - 11 nov 20 kl. 15:04

Altor och Stena Adactum får köpa GunneboEU-kommissionen har godkänt Altor och Stana Adactums köp av säkerhetskoncernen Gunnebo..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Stena Adactum, Gunnebo, Altor, Stana Adactums

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Altoroch , Stena, Adactumfår , köpa, Gunnebo
Realtid - 27 apr 20 kl. 13:57

Anders Wassberg ny vd för Stena Adactum

Stena Adactums styrelse har utsett Anders Wassberg till ny vd och koncernchef för Stena Adactum, med tillträde den 1 oktober 2020 och som efterträdare till Martin Svalstedt..

Realtid - 27 jun 18 kl. 08:34

AMF blir storägare i vindkraftsbolaget Stena Renewable

AMF köper drygt en tredjedel av aktierna i vindkraftsbolaget Stena Renewable. Investeringen är ett första steg i en överenskommelse mellan AMF, huvudägaren Stena Adactum och det norska pensionsbolaget KLP, med målsättningen att utveckla Stena Renewable till ett storskaligt industriellt vindkraftsbolag..

Affärsvärlden - 09 sep 16 kl. 08:11

Stena ny storägare i Svedbergs

Sune Svedberg, huvudägare i Svedbergs, har ingått i avsiktsförklaring att sälja 5,5 miljoner B-aktier i Svedbergs, motsvarande 26 procent av aktierna, till Stena Adactum..

BT - 17 dec 14 kl. 09:01

Altor storägare i Spectrum

Riskkapitalbolaget Altor köper tio miljoner aktier i det börsnoterade norska bolaget Spectrum ASA, vilket ger Altor en ägarandel på 23,3 procent av det totala antalet utestående Spectrum-aktier, skriver Altor i ett pressmeddelande. Investeringen i Spectrum, som säljer seismiska tjänster, är den första som görs av Altor IV-fonden.Altor kommer som ny storägare att kalla till extrastämma och gör anspråk på en plats i Spectrums styrelse.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 15 kl. 09:07

Altor säljer mer i Dustin

Riskkapitalbolaget Altor har sålt ytterligare tre miljoner aktier, motsvarande fyra procent av kapital och röster, i IT-återförsäljaren Dustin. Köpare var ett antal institutionella investerare, enligt ett pressmeddelande från Altor.Efter försäljningen äger Altor, via fonden Altor Fund II, 20 procent av aktierna i Dustin.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 09:07

Altor säljer mer i Dustin

Riskkapitalbolaget Altor har sålt ytterligare tre miljoner aktier, motsvarande fyra procent av kapital och röster, i IT-återförsäljaren Dustin. Köpare var ett antal institutionella investerare, enligt ett pressmeddelande från Altor.Efter försäljningen äger Altor, via fonden Altor Fund II, 20 procent av aktierna i Dustin.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 09:04

Altor storägare i Spectrum

Riskkapitalbolaget Altor köper tio miljoner aktier i det börsnoterade norska bolaget Spectrum ASA, vilket ger Altor en ägarandel på 23,3 procent av det totala antalet utestående Spectrum-aktier, skriver Altor i ett pressmeddelande. Investeringen i Spectrum, som säljer seismiska tjänster, är den första som görs av Altor IV-fonden..

BT - 19 dec 14 kl. 10:35

Altor köper danskt verkstadsbolag

Riskkapitalbolaget Altor köper en majoritetspost i det danska verkstadsbolaget Norican Holdings, med 2 200 anställda runt om i världen, skriver Altor i ett pressmeddelande. Någon köpeskilling anges inte. Norican, med huvudkontor i Taastrup, Danmark, har cirka 15 000 kunder i nästan 100 länder.

BT - 13 maj 11 kl. 09:10

Altor köper norsk hälsokedja

Riskkapitalfonden Altor köper den norska hälsokedjan Elixia Holding II AS, skriver Altor i ett pressmeddelande.
Någon köpeskilling anges inte av Altor, men Elixia omsattae i fjol 900 miljoner norska kronor och har cirka 3 700 anställda.
.

TA - 15 jul 13 kl. 09:49

Altor på väg att köpa Rossignol


Altor är på väg att köpa franska Rossignol Group, tillverkare av skidor, bindningar och pjäxor, skriver riskkapitalbolaget i ett pressmeddelande.Rossignol hade i fjol en omsättning på nästan 210 miljoner euro och 1 200 anställda, med huvudkontor i Moirans, Frankrike.Altor avser att köpa 80 procent av bolaget.

Opinionen.se - 15 jul 13 kl. 10:00

Altor på väg att köpa Rossignol

Altor är på väg att köpa franska Rossignol Group, tillverkare av skidor, bindningar och pjäxor, skriver riskkapitalbolaget i ett pressmeddelande. Rossignol hade i fjol en omsättning på nästan 210 miljoner euro och 1 200 anställda, med huvudkontor i Moirans, Frankrike. Altor avser att köpa 80 procent av bolaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.