Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 29 November, 23:24

Expressen Dina Pengar - 11 nov 20 kl. 15:28

Bästa klippen på börsen efter valetEfter att Joe Biden blivit president i USA väntas de gröna investeringarna få ett uppsving.Men också traditionella bolag.Här är experternas bästa aktietips.– Det här är jättepositivt, säger Martin Guri, chefsstrateg på Kepler Cheuvreux..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Joe Biden, USA, Martin Guri, Kepler Cheuvreux

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bästa klippen, börsenefter , valet
YLE - 09 maj 14 kl. 06:00

KD och EU-valet: Tveksamt om Räsänen kan rädda mandatet

Kristdemokraterna riskerar att bli ett förlorarparti i det här valet. KD kan gå miste om sitt mandat, och det betyder att Sari Essayah trillar ut ur Europaparlamentet. Detta trots en kandidatlista med många kända namn.

YLE - 07 maj 14 kl. 06:00

Saml och EU-valet: Delade meningar om vargskydd och skatteparadis

Samlingspartiet vill rensa bort alla regler i EU-lagstiftningen som kan försvåra företagsamheten. I sitt valmanifest säger partiet ändå inte vad det betyder i praktiken. Manifestet talar i allmänna ordalag om ett bättre Europa och vill man veta mer om linjerna i Europaparlamentet är det den europeiska partigrupperingen EPP:s valprogram som gäller.

YLE - 19 maj 14 kl. 06:00

SFP och EU-valet: Finland i hockeyfinal kan rädda mandatet

Svenska folkpartiet måste få minst lika mycket röster som i valet 2009 för att hålla sitt mandat i Europaparlamentet. Ju högre valdeltagandet blir desto mer kostar mandatet. I valet för fem år sedan fick SFP drygt 100 000 röster.

YLE - 14 maj 14 kl. 06:00

SDP och EU-valet: Nej till skatteparadis, löst ja till asylreform

De europeiska socialdemokraterna har vind i seglen på många håll, bland annat i Spanien, Storbritannien, Sverige och Danmark, om man får tro opinionsmätningarna under våren. De ligger fortfarande efter de centerkonservativa kristdemokraterna EPP men marginalen är inte längre särskilt stor. Värre ser det ut för de finländska socialdemokraterna.

YLE - 16 maj 14 kl. 06:00

Centern och EU-valet: Motstridiga syner om lantbruk och försvar förvirrar

Centern väntas klara sina tre mandat i Europaparlamentet utan större problem och partiet kan till och med gå framåt. Kandidatlistan ger en åsiktsmångfald som kan ge många gråa hår men å andra sidan också underlätta valet. Av de nuvarande EU-parlamentarikerna ställer Anneli Jäätteenmäki och Hannu Takkula upp för omval.

YLE - 12 maj 14 kl. 06:00

De gröna och EU-valet: Asylpolitiken måste ses över

Merparten av De grönas kandidater vill se större möjligheter till laglig invandring i Europa för att stävja de illegala flyktingströmmarna. Det framgår i Yles valkompass. De grönas europeiska partigrupp vill riva upp Dublinförordningen, som säger att asylsökningar ska behandlas i det land dit flyktingen kommer först.

YLE - 12 maj 14 kl. 06:00

De gröna och EU-valet: Asylpolitiken måste ändras radikalt

Merparten av De grönas kandidater vill se större möjligheter till laglig invandring i Europa för att stävja de illegala flyktingströmmarna. Det framgår i Yles valkompass. De grönas europeiska partigrupp vill riva upp Dublinförordningen, som säger att asylansökningar ska behandlas i det land dit flyktingen kommer först.

YLE - 05 maj 14 kl. 05:00

Yle intervjuade alla EU-kandidater - se klippen!

Vad vill Jörn Donner egentligen med sin kandidatur och hur är det riktigt ställt med Henna Virkkunens kunskaper om frihandelsavtalet mellan EU och USA? Hur tänker Lena Huldén, som ställer upp för kommunisterna, eller Lena Wiksten som kandiderar för Självständighetspartiet om EU-politiken? I det här EU-valet gör Yle historia.

YLE - 05 maj 14 kl. 05:00

Yle intervjuade över 200 EU-kandidater - se klippen!

Vad vill Jörn Donner egentligen med sin kandidatur och hur är det riktigt ställt med Henna Virkkunens kunskaper om frihandelsavtalet mellan EU och USA? Hur tänker Lena Huldén, som ställer upp för kommunisterna, eller Lena Wiksten som kandiderar för Självständighetspartiet om EU-politiken? I det här EU-valet gör Yle historia.

YLE - 16 maj 14 kl. 06:00

Karl-Mikael Grimm: Därför gillar jag Centern

Jag minns första gången jag såg en levande centerpartist. Det måste ha varit inför kommunalvalet 2008. Jag var ännu ung och naiv och därför också väldigt samhälleligt engagerad, även om engagemanget till största del handlade om att föra provokativa diskussioner i kamratskapskretsen.

YLE - 25 maj 14 kl. 23:23

Klickmagneterna nådde inte ända fram

Yles kandidatgalleri med intervjuer med EU-kandidaterna blev en stor succé med över en miljon visningar. De kandidater vars klipp blev mest sedda klarade sig ändå inte hela vägen. Det mest sedda klippet i Kandidatgalleriet var Marika Siltanen från Självständighetspartiet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.