Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 27 November, 03:29

Expressen Dina Pengar - 11 nov 20 kl. 14:48

Röda dagar 2021 – planera i tid och få långledigtTa ut fyra semesterdagar före eller efter påsken 2021 – få tio dagars sammanhängande ledighet att matcha med påsklovet.Samma sak gäller för mellandagarna julen 2021 – fyra dagar ger tio dagars ledighet.Den som i god tid har koll på röda dagar och klämdagar kan maxa sin ledighet – så här gör du..
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Röda, dagar, 2021, planerai , tidoch , , långledigt
GlobeNewswire - 18 aug 20 kl. 13:20

Nick Walker utnämnd till koncernchef och vd för Lundin Energy med verkan från den 1 januari 2021


Lundin Energy AB (Lundin Energy) meddelar att styrelsen har utsett Nick Walker till koncernchef och vd för Lundin Energy efter Alex Schneiters beslut att lämna denna post. Dessa förändringar träder i kraft den 1 januari 2021. Nick Walker har utsetts till vd från och med den 1 januari 2021 som en följd av att Alex Schneiter idag meddelade styrelsen sitt beslut att lämna denna post den 1 januari 2021.

Cornucopia - 16 okt 15 kl. 13:33

Varför har staten misslyckats planera för asylkrisen?

Hur kan svenska staten med massiva miljarder till myndigheterna helt ha missat att planera för asylkrisen och inte ens lyckats tilldela ekonomiska medel i god tid. Svaret på detta kommer nedan.

1.

YLE - 03 okt 16 kl. 08:24

Generationsväxling i företag - "det börjar bli tungt, solen har inte lyst alla dagar"

Tony Holtegaard har försett invånarna på Kimitoön med omnejd med bröd och bakverk i mer än 30 års tid. Nu börjar krafterna tryta. Frågan är vem som tar över när Tony slutar.

GlobeNewswire - 21 aug 20 kl. 08:00

Daniel Fitzgerald utnämnd till Chief Operating Officer med verkan från den 1 januari 2021

Lundin Energy AB (Lundin Energy) meddelar att Daniel Fitzgerald är utsedd till Chief Operating Officer (COO) för Lundin Energy med verkan från den 1 januari 2021.
Daniel Fitzgerald är för närvarande COO för International Petroleum Corporation (IPC) och har tidigare haft ledande operativa- och ledningsbefattningar i Lundin Petroleum AB. Efter avknoppningen av IPC var Daniel Vice President Operations och därefter COO för IPC, med ansvar för den operativa verksamheten och investeringar inom bolagets internationella tillgångsportfölj.

Blekinge Läns tidning - 13 okt 16 kl. 14:02

Planera för miljövänligare trafik

För ett par dagar sedan satte jag nästan morgonteet i halsen när jag läste en artikel som verkar vara skriven på 1950-talet. Den hävdar att kommunerna måste planera för bilismen. Kommunerna har mycket att sköta och ansvara för så uppmana dem då inte att göra felsatsningar..

BT - 18 mar 14 kl. 19:41

Vill planera sju år innan jubileum

BoråsBorås TME AB ska redan nu börja planeringen av Borås kommande 400-årsjubileum som infaller år 2021. Den uppmaningen kommer från kommunstyrelsen efter att Ann-Marie Ekström (FP) lämnat in en motion om firandet. Borås grundades av Gustav II Adolf 1621.

ÖstersundsPosten - 05 okt 15 kl. 11:28

Rädslan för att få en spark i ryggen, ett slag med en bräda, bli utfrusen i flera dagar #minhistoria

I 8 år stod jag ut med fysisk och psykisk misshandel på grund av att jag i min enfald trodde att jag kunde ändra en annan människas beteende, en sjuk människas beteende. Våldet i min situation utlöstes sällan av alkohol även om det förekom någon enstaka gång. Men i de allra flesta fall skedde detta i nyktert tillstånd.

Cornucopia - 12 jan 19 kl. 10:17

Uppgörelsen: Inga förändringar i LAS förrän tidigast 2021

Bland många frågor i uppgörelsen mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna så viftas det med en moderniserad arbetsrätt. Men det uppgörelsen egentligen säger är att frågan ska utredas. Resultaten från utredningen ska genomföras 2021, om inte parterna kommer överens om något annat.

Barometern - 17 maj 20 kl. 15:53

Diggiloo ställs in: Blir ingen turné i sommar – flyttas till 2021

Det blir ingen Diggiloo-turné i Sverige i sommar. Med 47 dagar kvar tills turnén skulle dragit ut på vägarna meddelar arrangörerna att evenemanget flyttas till 2021..

SVT - 23 jul 20 kl. 11:06

Reinebo: ”planera för OS”

OS är flyttat till 2021 – men det är ändå oklart om det blir av. SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo anser att de svenska elitidrottarna ska förbereda sig som om OS i Tokyo kommer att bli av. – Du behöver fokusera på någonting, säger Reinebo..

PrivataAffärer - 06 sep 19 kl. 06:00

Experten: Planera pensionsuttagen rätt

Planera Pensionsuttagen Rätt! är handboken för dig som planerar att gå i pension. Boken hjälper dig att förstå de faktorer som påverkar utbetalningen av pensionen och hur de inverkar på varandra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.