Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 05 December, 06:23

Cornucopia - 11 nov 20 kl. 13:21

Åtta procent av bloggläsarna bekräftade smittade med Covid-19 - redovisning av demografisk och socioekonomisk fördelningDrygt åtta procent av bloggläsarna uppger i enkätsvar att de bekräftats som smittade med Covid-19, antingen via PCR-test eller antikroppstest. Den demografiska och socioekonomiska smittspridningen bland läsarna är också intressant och redovisas nedan.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Covid, PCR, Gotlands, Gävleborgs, Stockholms, Blekinge, Västmanlands, Bekräftad, Smitta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åttaprocent av , bloggläsarna, bekräftade, smittademed , Covid-19, redovisning, av demografisk och socioekonomisk fördelning
Posh24 - 15 nov 14 kl. 09:13

Laila Bagge sätter ner foten mot bloggläsarna: "Kan inte uppföra sig!

I måndags gick Laila Bagge ut med uppgifter på sin blogg om att hon och maken Niclas Wahlgren har ansökt om skilsmässa. Vad som följde därefter var en rad av kommentarer som spekulerade i parets privatliv - och till slut satte Laila ner foten. I ett nytt inlägg förklarade hon att hon tyckte att beteendet var oacceptabelt och hade därför beslutat att radera samtliga kommentarer.

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

Sydöstran - 20 maj 20 kl. 15:18

Flera anställda på äldreboende bekräftats smittade av covid-19

Åtta personer som jobbar inom äldreförvaltningen på Karlskrona kommun har under onsdagen bekräftats smittade av covid-19. .

BT - 11 mar 20 kl. 14:02

JUST NU: Fyra nya fall bekräftade i Borås

Fyra nya fall av coronavirus har konstaterats på Säs, det skriver Västra Götalandsregionen i ett pressmeddelande under onsdagen. Nu finns det totalt åtta bekräftade fall i Borås. .

Barometern - 22 mar 20 kl. 16:18

Tolfte bekräftade covid-19 fallet i länet

För närvarande vårdas fyra personer på Kalmar länssjukhus infektionsklinik för covid-19. Ytterligare åtta personer har bekräftad smitta men behöver inte sjukhusvård. .

YLE - 10 maj 17 kl. 06:55

TS: Carnival Cruises bekräftade beställning till Åbovarvet

Alla de preliminära fartygsbeställningarma för Åbovarvet har nu bekräftats, det skriver Turun Sanomat. Föravtalet om två kryssningsfartyg med det amerikanska rederiet Carnival Cruises som gjordes i september har nu bekräftats, berättar Meyer Turkus verkställande direktör Jan Meyer. Värdet på affären är 1,6 miljarder och de två farygen levereras 2020 och 2022.

Sydsvenskan - 08 maj 16 kl. 00:16

1,5 miljoner signaturer bekräftade

1,5 miljoner av de 1,85 miljoner namnunderskrifter som Venezuelas opposition har lämnat in i ett försök att tvinga president Nicolas Maduro från makten har hittills bekräftats av landets valmyndighet, uppger oppositionen."I dag har vi redan valmyndighetens bekräftelse på 1 567 310 underskrifter. Det är nästan åtta gånger så många som vad som behövs", twittrar oppositionens Carloz Ocariz.

YLE - 02 feb 16 kl. 14:00

Ryktena bekräftade – Bisons i ekonomiska problem

Basketligalaget Bisons är i ekonomiska trångmål. Nu riskerar laget att inte ens kunna slutföra den pågående säsongen. På sin webbplats bekräftar Bisons att klubben har problem med ekonomin.

YLE - 17 apr 15 kl. 16:29

Rios resultatgränser bekräftade

Enligt Finlands idrottsförbund är Rios resultatgränser av den kravnivån att man kan se 15-18 blåvita idrottare med i OS. I spjut krävs ett kast på 83 meter för att få vara med. Det Internationella friidrottsförbundet IAAF har slagit fast resultatgränserna till OS i Rio 2016.

Dalarnas tidningar - 28 mar 18 kl. 15:33

Våra uppgifter bekräftade – Brage lånar forward av GIF Sundsvall: "Profilen vi sökt"

Brage gör en anfallsförstärkning nära inpå seriestart. GIF Sundsvall lånar ut Samuel Aziz till klubben. – Den profilen vi sökt för att kunna sätta punkt för detta transferfönster, säger tränaren Klebér Sarenpää i ett pressmeddelande..

Nerikes Allehanda - 26 maj 20 kl. 14:32

JUST NU: Senaste nytt om corona i Örebro ►1 697 bekräftade fall ►130 avlidna

Idag klockan 15 kommer representanter från Region Örebro län att berätta om coronaläget i länet.....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.