PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 18:06

PrivataAffärer - 11 nov 20 kl. 13:00

Aktierna som stigit mest i rallytBidenseger och framgång för Pfizers covid-19-vaccin har fått världens börser att stiga brant den senaste veckan. Stockholmsbörsen breda OMXSPI-index är på onsdagsförmiddagen 4 procent högre än för en vecka sedan. Men en rad aktier har rusat betydligt mer än så. Forskningsbolaget Calliditas toppar listan med en uppgång på 39,3 procent på en vecka.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Pfizers, OMXSPI, Calliditas, Biden, Nefecon, Iga, Pandox, Scandic Hotels, SAS, Norwegian, Actic, Professional, Stockholmsbörsen, Therapeutics, Properties Holding, Hotels Group, Wave, Group, International Cellular SDB, Oil, Vind, Abloy, Ljungberg, PLC, CTT Systems, Energy

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiernasom , stigit, mesti , rallyt
DI - 10 sep 13 kl. 09:07

Aktierna med mest raketpotential

Flera läkemedelsbolag, ett Kinnevik-bolag och två oljebolag sorterar bland bolag som handlas till orättvist låga priser och borde handlas upp rejält, enligt analytikerna. Här är aktierna med mest raketpotential..

Cornucopia - 10 jul 18 kl. 13:19

Bostadspriserna i Sverige har stigit mest i EU/EES

Bostadspriserna i Sverige har stigit mest av alla alla EU- och EES-länders bostadspriser sedan 2006 enligt EU:s statistikmyndighet Eurostat.Bostadsprisernas utveckling i EU och EES sedan 2006. Data: EurostatUtvecklingen för bostadspriserna i Sverige är alltså inte något slags normal utveckling.

PrivataAffärer - 27 okt 15 kl. 10:29

Aktierna som stigit mest i år

Få kan väl ha missat att årets kursraket är Fingerprint Cards. Men det finns också andra aktier som stigit hundratals procent sedan årsskiftet....

DI - 08 apr 11 kl. 11:01

Här har stugpriserna stigit mest

Våren sätter fart på marknaden för fritidshus. Snittpriserna har stigit brant de senaste fem åren, men utvecklingen skiljer sig rejält på skilda håll i landet. Di.

BT - 23 sep 11 kl. 08:12

Fjärrvärmepris har stigit mest i Ulricehamn

I Ulricehamn har priset på fjärrvärme stigit med 51 procent över en tioårsperiod. Därmed står de för den största ökningen i Sjuhärad.
?

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 12 kl. 11:55

Villapriserna i Grums har stigit mest

Villapriserna i Sverige har ökat med 11 procent under den senaste femårsperioden. I Värmland är prisökningen störst i Grums där priserna har stigit med 36 procent..

DN - 22 aug 13 kl. 09:13

Här har priset på borätter stigit mest

De senaste fem åren har priserna på bostadsrätter i landet stigit med 36 procent och priserna på villor har under samma period gått upp med 12 procent. Det visar siffror som mäklarkedjan Fastighetsbyrån tagit fram..

PrivataAffärer - 11 okt 13 kl. 09:49

Här har villapriserna stigit mest

Ny statistik från SCB visar att priserna på småhus stigit med 1 procent under den senaste tremånadersperioden....

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 08:32

Börserna som har stigit mest i år

Bland de globala börserna är det nu tio som har stigit hittills i år..

YLE - 21 jul 18 kl. 21:14

Matpriserna höjs i snabb takt – följande tio produkter har stigit mest

Känns det som att butiksbesöken den senaste tiden har slagit ett större hål i plånboken? Det är nödvändigtvis inte dina vardagsval som ändrat, utan priserna på livsmedlen i Finland har stigit rejält sen i fjol..

SmålandsPosten - 25 aug 18 kl. 15:18

Här har priserna på villor stigit mest i Kronoberg

De senaste fem åren har villapriserna i Alvesta stigit med nära 50 procent. Och i Växjö har villaägarna ”tjänat” drygt 3 000 kronor i veckan sedan 2013..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.