Realtid > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 22:05

Realtid - 11 nov 20 kl. 12:36

Här får alla anställda covid-bonusJungheinrich delar ut totalt 13,5 miljoner euro till sin personal mitt under corona-krisen, lagom till jul. De anställda får mellan 500 och 1 000 euro per person..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här får alla anställda, covid-bonus
Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 18 kl. 16:18

Företagets rekordår ger anställda fin bonus

Karlstadsföretaget Carlhag gjorde ett rekordår 2017.Då får de anställda en rejäl bonus.– Det här är riktigt häftigt, säger vd Johan Hammarström..

NSD - 06 nov 19 kl. 10:40

Så mycket får Ikeas anställda i bonus

Lagom till jul får de 8000 anställda på Ikea en bonus som motsvarar 113 procent av en genomsnittlig månadslön..

DN - 04 dec 15 kl. 00:01

Så mycket får Ikeas anställda i bonus


Ikeas svenska anställda får 14.000 kronor i tillskott på sin pension. De som anses ha presterat tillräckligt bra kan även få drygt en månadslön extra.

Dagens PS - 07 feb 19 kl. 10:17

Volvo Cars-anställda snuvas på bonus

De anställda på Volvo Cars får ingen bonus i år. Det har bolagsledningen meddelat de anställda på torsdagsmorgonen, skriver Dagens Industri. Bakgrunden är att man inte har nått de finansiella målen.

Dagens PS - 06 dec 19 kl. 09:50

SAS kapar julbonus till anställda: ”Smakar illa”

Efter SAS ”icke tillfredsställande” årsrapport skär företaget ner på bonusen till sina anställda. Totalt kapas den med två tredjedelar och anledningen sägs vara pilotstrejken i våras. Årets bonus till de anställda på SAS skulle totalt landa på sammanlagt 100 miljoner kronor, utlovade vd:n Rickard Gustafson förra året.

Cornucopia - 24 jul 19 kl. 15:43

Nissan bekräftar kraschad vinst - säger upp 10 000 anställda

Nissan bekräftar mediauppgifterna om uppsägningar av 10 000 anställda och att vinsten kraschat för bolaget. Det går inte längre att hävda att dålig svensk bilförsäljning beror på Bonus/Malus-systemet, utan det är en global konjunkturfråga.Interiör Nissan Leaf.

Dagens PS - 31 okt 19 kl. 16:33

IKEA ger samtliga anställda extra månadslön

Ikea i Sverige kommer vid årsslutet ge alla sina butiksanställda en extra månadslön i bonus. Initiativet kommer från företagets danska avdelning, då möbeljätten haft ett superår på andra sidan sundet. Ikea har en tradition av att dela ut bonusar till anställda från botten till topp och i år landar denna på 114 procent av en månadslön.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljonbonusar till de anställda

Ägarna till värnamoföretaget Nominit AB delar ut 114 miljoner kronor i bonus till de anställda, uppger SvD Näringsliv.Familjeföretaget Nominit AB tillverkar nitar och har sätet i Småland. I samband med att ägandet av företaget övergår till en stiftelse, så beslutade syskonduon som är nuvarande ägare att dela ut rekordbonusen till sin personal.

GT - 04 jan 19 kl. 13:39

Pengaregn över Gekås Ullared – anställda får dela på miljonbonus

De anställda på varuhuset Gekås i Ullared får dela på 23 miljoner kronor i bonus. Varje anställd kommer få omkring 17 000 kronor i bonus. – Det är kul att dela med sig när det går bra, säger vd:n Boris Lennerhov..

Dagens PS - 11 jul 19 kl. 11:02

Tesla bryter tystnaden – bonusfest till anställda

Tesla har börjat betala ut bonusar till anställda för leveranser i Nordamerika under juni månad. Det rapporterar Electrek. Enligt sajtens källor var det osäkert om bonusarna skulle betalas ut.

NSD - 10 jan 13 kl. 17:07

Olycksfall gör att LKAB-anställda får mindre bonus

LKAB slog nya rekord men nådde ändå inte sina uppsatta mål inom olycksfall och produktion under 2012. Det gör att de anställda får 20 000 kronor mindre i bonus än året innan. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.