Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 10:05

Resume - 11 nov 20 kl. 11:43

Heimstadens nya koncept ska profilera bostadsbolaget som samhällsaktörKonceptet ”Make room” ska visa att Heimstaden fungerar som möjliggörare för ett inkluderande samhälle..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Make, Heimstaden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Heimstadensnya , konceptska , profilera, bostadsbolagetsom , samhällsaktör
YLE - 27 mar 14 kl. 04:42

Österbotten borde profilera sin mat

Österbotten måste bli bättre på att hitta de ingredienser och maträtter som är speciella för vår region. I resten av Europa finns redan många så kallade kulinariska regioner och på onsdagen samlades österbottniska matentusiaster till seminariet Matriket Österbotten för att lyssna till vad den riksvenska Paulina Rytkönen hade att berätta. I en kulinarisk region samlar man kunskap för att bilda nya koncept.

NSD - 16 jan 19 kl. 15:29

Så är Heimstadens avgiftsplaner för gästparkeringar

Besökare till Heimstadens hyresgäster står gratis – i alla fall just nu..

Realtid - 10 jul 19 kl. 15:09

Heimstadens CFO lämnar bolaget

Heimstadens CFO Ingvor Sundbom lämnar bolaget efter endast nio månader i tjänst..

YLE - 08 okt 15 kl. 18:13

Djupsund: Sannfinländarna måste profilera sig i regeringen

Historiskt, man får gå tillbaka säkert 20 år för att hitta så här stora förändringar som har skett under en månad. Så här kommenterar professorn i statsvetenskap Göran Djupsund Sannfinländarnas ras i Yles opinionsmätning. Vad beror det här raset på?

Dagensanalys.se - 23 aug 18 kl. 18:05

Bonnier Magazines & Brands ska bygga Sveriges största koncept- och contentbyrå

Bonnier Magazines & Brands ska bygga Sveriges största koncept- och contentbyrå. Emelie Grahn, tidigare konceptansvarig, och Malin Lundberg Aguilera, tidigare redaktionschef på mama, får ansvaret att leda byrån. ”Målet är att bli Sveriges största koncept- och contentbyrå och denna drömduo är perfekt för uppdraget, att leda avdelningen och konceptaffären till nästa nivå, säger Björn Söderström, Chief Business Accelerator,” i en kommentar.

Newsmill - 24 mar 11 kl. 17:11

Historiker: Politiskt trendbrott att profilera sig som Åsa Nisse

Den politiska eliten har alltid föraktat Åsa Nisse som uppfattats som oseriöss, "bonnigs" och med svag förankring i ett modernt och framåtblickande samhälle. Att Håkan Juholt valt att profilera och positionera sig med bygdeoriginalet från Knohult som förebild visar möjligen på en comeback för den mer folkliga kulturen och humorn. Det menar Lennart Johansson, docent i historia och forskningschef på Kronobergsarkivet..

GöteborgsPosten - 14 aug 13 kl. 18:00

Bostadsbolaget pressar byggkostnaderna

Ständigt nya krav ökar byggkostnaderna. Men Bostadsbolaget har kommit långt med att pressa dessa i Göteborg, skriver bland andra Stefan Kristiansson (MP), ordförande Bostadsbolaget..

SR - 19 okt 15 kl. 15:00

Tolv förslag som ska profilera MP som kulturparti

Vad vill egentligen Miljöpartiet med sin kulturpolitik? Förra året fick en arbetsgrupp med kulturarbetare utifrån och politiker från partiet uppdraget att rita upp riktlinjerna för Miljöpartiets framtida kulturpolitik. Nu är arbetet klart och idag presenteras 12 kulturpolitiska förslag som ska profilera MP som ett kulturparti.

Blekinge Läns tidning - 28 okt 15 kl. 19:00

Simning kan profilera ort

Karlshamn borde kunna profilera sig med 100 procents simkunnighet. Det tycker simklubben som satsar extra under höstlovet..

LV - 01 mar 16 kl. 09:09

Låg utdelning från Bostadsbolaget

Bostadsbolaget i Västervik har delat ut 730 000 kronor till sin ägare Västerviks kommun, mellan åren 2011 till 2014. Det avser endast räntor på kapital som kommunen har investerat i Bostadsbolaget.
– Allt annat överskott ska återinvesteras, säger Tomas Kronståhl (S)..

YLE - 16 apr 16 kl. 13:58

Schauman vill leda SFP: "Vi måste profilera oss i flera frågor än språket"

Ida Schauman, ordförande för Svensk ungdom, meddelade i dag att hon ger sig in i kampen om ordförandeskapet i Svenska folkpartiet. ”Det viktigaste just nu är att se på SFP:s framtida roll och tydliggöra politiken”, säger Schauman till Yle Nyheter. SFP är igen ett oppositionsparti efter att ha suttit med i alla regeringar de senaste 36 åren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.