Realtid > Ekonomi

Thursday, 26 November, 14:02

Realtid - 11 nov 20 kl. 11:36

Penteris delägare hoppar av – startar egen affärsjuridisk boutiquebyrå



Bara tio månader efter att Magnussons Warszawa-kontor blev egen som Penteris väljer tre av byråns delägare, med Artur Swirtun i spetsen, att starta eget..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Magnussons Warszawa, Penteris,  Artur Swirtun

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Penteris, delägare, hopparav , startar, egen, affärsjuridisk, boutiquebyrå
FriaTider - 28 jan 14 kl. 16:43

Delägare hoppar av Lexbase efter mordhot

Så sent som igår presenterade han under en presskonferens den omstridda tjänsten Lexbase, som låter allmänheten söka efter brottsdömda personer. Idag hoppar advokaten Pontus Ljunggren, 45, av projektet helt – efter att ha utsatts för mordhot..

Resume - 28 aug 14 kl. 11:37

Tunga delägare hoppar av Grow

Delägarna Thomas Sandell och Joakim Uebel lämnar varumärkes- och designbyrån Grow för att helhjärtat kunna fokusera på arkitektfirman SandellSandberg, där Johan Uebel är vd..

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 08:59

Fler delägare sökes till nytt flygbolag

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Företagarna Kristianstad söker nu så många nya delägare som möjligt i det nya flygbolaget. I morgon hålls stormöte på flygplatsen i Everöd.
Den 20 augusti startar återigen reguljärflyget från Kristianstad Airport, nu i Flyglinjen Vätterbygden AB:s regi.

NT - 28 jan 14 kl. 15:25

Delägare i kritiserade Lexbase hoppar av

Advokat Pontus Ljunggren, 45, Skövde, delägare i uppmärksammade sajten Lexbase – som presenterar dömda personer – har hoppat av..

E24 - 26 aug 15 kl. 17:42

Hon ska få in fler kvinnliga delägare bland advokater

Svenska advokatbyråer behöver fler kvinnliga delägare. Det menar Stockholms handelskammare som i dagarna startar ett projekt för att motverka den snedvridna könsfördelningen på branschens ledande positioner..

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

YLE - 09 jul 15 kl. 11:23

Rehn vill se Fortum som delägare i Fennovoima

Näringsminister Olli Rehn (C) säger att Fortum fortfarande kan komma in som delägare i Fennovoima, trots att utredningen för kärnkraftsverkets bygglov redan påbörjats. Fortum har tidigare sagt att de går med i Fennovoima förutsatt att de ror hem en vattenkraftsaffär i Ryssland. Ett kriterium för Fennovoimas bygglovsansökan är att minst 60 procent av bolaget ägs av inhemska aktörer.

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 14 kl. 18:08

Delägare hoppar av Lexbase efter mordhot

Men Pontus Ljunggren vill inte själv tala om orsaken..

BT - 15 okt 14 kl. 20:23

Delägare i Eest - gillar husmanskost

Han ägnar dagarna åt japansk mat - själv äter han helst husmanskost och kan emellanåt sakna skolmaten. Jason Shek är en av två delägare på sushirestaurangen Eest i Borås, och kanske den som syns mest utåt. Att det finns en hel del thai- och sushirestauranger i Borås är nog ett känt faktum för de flesta, men staden är betydligt mer mångkulturell än så.

BT - 19 dec 14 kl. 21:42

Trio blir delägare i Norrby Trä

XL-Bygg Norrby Trä plockar in nya delägare med tanken att de senare ska ta över företaget. Det handlar om säljarna Sören Fredriksson, Henrik Sporre och Henrik Axelsson. – Tanken är att de ska kunna ta över när vi sedan gör generationsskifte, säger nuvarande majoritetsägaren och vd:n, Björn Peterson.

YA - 20 maj 14 kl. 18:13

Vd delägare i musteriet

Arkivfoto: Anette Sjöstrand
Kiviks Musteris vd Thomas Jensen går in som delägare i företaget.
Han är glad och tycker att det är mycket hedrande att få bli delägare i musteriet. – Det är mycket trevligt, säger Thomas Jensen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.