Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 10:05

Dagens Media - 11 nov 20 kl. 10:30

Oro på TT kring turordningslistorEnligt uppgifter till Dagens Media vill TT:s ledning att olika avdelningar ska ha olika turordningslistor. Men facket vill se en gemensam lista för Stockholm: ”Om det inte blir så kommer vi att ifrågasätta det”, säger klubbordförande Erik Lindahl..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TT, Dagens Media, Stockholm, Erik Lindahl

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oropå TT kring , turordningslistor
Cornucopia - 02 mar 20 kl. 15:17

Ökad oro för coronaviruset senaste månaden - stigande med ålder - MP- och SD-väljare mest oroliga

Sedan enkäten för en månad sedan har oron för coronaviruset SARS-CoV-2 stigit markant bland bloggens läsare. Oron är högre med högre ålder, och skiljer sig mellan olika väljargrupper - MP:s och SD:s väljare är mest oroliga, om än för lite olika regioner.
Oro och ålder.

YLE - 10 apr 14 kl. 09:47

"Oro är ett viktigt verktyg"

Om man känner oro för en ungdom skall man lita på sin intuition och reda ut orsaken till oron med en gång. Det rådet ger Britt-Helen Tuomela-Holti från Folkhälsan som på torsdagen föreläser för personer som jobbar med ungdomar på seminarium i Vasa. - Man skall utgå från sin egen subjektiva känsla.

BT - 09 jun 14 kl. 07:46

Många känner oro inför studenten

Fler tjejer än killar känner en oro för tiden efter studenten. "Ska jag vara lite krass så tror jag att många känner alldeles för lite oro. Många har haft det väldigt bra och blivit omhändertagna.

PrivataAffärer - 16 jul 20 kl. 10:44

Hur man hanterar oro under en nedgång på marknaden

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Det är helt normalt att känna ångest och oro under turbulenta tider på börsen eller när en björnmarknad når sin botten.

BT - 06 jul 14 kl. 08:04

Oro är politisk hårdvaluta

Skräckberättelser om vinstmaximering och välfärdskollaps är vardagsmat i Almedalen. Oron stiger för varje meter som den stora spärrballongen med texten ”Vår framtid hänger i luften” stiger mot skyn. Men är det verkligen så illa att välfärden håller på att vanvårdas ihjäl medan matpengarna till dagisbarnen och grundskoleelevernas mattekunskaper ligger på en strand i ett skatteparadis och ropar efter mer?

Dagen - 01 mar 11 kl. 03:00

"Känn ingen oro. Känn ingen ängslan."

Maria får höra det i ett kritiskt ögonblick, Josef. Sakarias, Simon, synagogföreståndaren Jairos och Paulus likaså. Mose manade israeliterna framåt och Jesaja uppmuntrar sitt folk med ord från Gud själv.

Kristianstadsbladet - 11 okt 12 kl. 09:30

Oro när myndighet lämnar Kristianstad

Foto: Johanna Wallin
Transportstyrelsen flyttar 15 jobb från Kristianstad till Göteborg och Malmö. Beskedet väcker oro och kritik bland anställda.
Dagen efter beskedet att Ekobrottsmyndigheten lägger ned i Kristianstad kommer nästa flyttbeslut.

Kristianstadsbladet - 30 maj 14 kl. 07:00

Oro över belastad ambulanssjukvård under sommaren

Foto: Tom Wall
Det uttrycks en oro gällande ambulanssjukvårdens bemanning i Skåne inför sommaren. Oron gäller de distrikt som har ambulanssjukvården utlagd på entreprenad.
– Vi har sagt hela tiden att vi kommer ha en bister sommar med ambulanspersonal.

YLE - 23 nov 14 kl. 11:00

Fortsatt oro för Frontmuseet i Lappvik

Frontmuseet i Lappvik i Hangö kan ses som ett av regionens viktigaste museer, trots att det är ett privat museum. Nästa sommars utställningar planeras som bäst, samtidigt som det redan tidigare har funnits en oro för museets framtid. Den har inte gett med sig, tvärtom frågar sig allt fler hur framtiden ser ut för museet.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 05:00

Krögare hårt trängd av all oro

ESLÖV Först drabbades hans restaurang av byggkaoset runt Stora torg. Sedan kom den andra smällen. Allmänhetens oro för coronaviruset gör att han nu tappat ännu fler gäster.

Dagen - 19 okt 11 kl. 03:00

Plats för både oro och hopp

"Du fördrev mig Gud.Från mitt hemland slets jag bort.Här är jag en flykting och en främling, och det ödet finner jag mig i.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.