Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 06 December, 01:29

Dagens Media - 11 nov 20 kl. 09:41

NTM öppnar för artikelkommentarer igen – pilotprojekt på NorranEfter flera års uppehåll så låter NTM-koncernen läsare kommentera på sajtartiklar igen på Norran i Skellefteå. Men fler titlar inom koncernen är intresserade av att återinföra upplägget..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
NTM, Norran, Skellefteå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NTMöppnar för , artikelkommentarer, igen, pilotprojekt, Norran
YLE - 22 aug 14 kl. 04:25

Korsholm tar strid med NTM-centralen

Ett missnöje med Närings- trafik och miljöcentralen gror vid Korsholms kommun. Enligt kommunen agerar myndigheten inte i enlighet med god förvaltningssed i planeringsärenden. - Vi har sett det förr och nu ser vi det igen då det gäller vår planläggning av Fågelbergets industriområde, säger styrelseordförande Michael Luther.

YLE - 22 nov 12 kl. 16:04

NTM: Talvivaara läcker igen

En av skyddsdammarna vid Talvivaara gruvområde läcker igen. Personal från NTM-centralen i Kajanland upptäckte läckaget under en inspektion i dag. Den här läckan finns vid ett annat ställe än tidigare läckor.

YLE - 13 jul 17 kl. 05:01

Snart kan svetsare på NTM pusta ut - världens största plockrobot till Närpes

Finlands ekonomi är igen på väg uppåt och speciellt inom metallbranschen är uppsvinget stort. Närpes trä och metall (NTM) vågar därför satsa på nya miljonprojekt. På NTM i Närpes har man under sommaren påbörjat arbetet med en 5 000 m2 stor tillbyggnad som ska inhysa matsal samt kontors-och utställningsutrymmen då den står klar om några år.

YLE - 20 okt 15 kl. 17:30

Billnäs blev domstolsfråga igen

Många är missnöjda med den nya planen för Billnäs bruk. Fyra besvär har lämnats in mot planen som Raseborgs stadsfullmäktige slutligen godkände i augusti. De som har lämnat in besvär är föreningen Pro Billnäs, företagaren Arja Aminoff och hennes trädgårds-, turism- och ridsportsföretag i bruket samt två privatpersoner.

YLE - 25 jul 14 kl. 04:00

NTM-centralen håller fast vid kritiserade upphandlingar

Bränder, grundstötningar och raserade bryggor. Upphandlingarna har lett till att gamla fartyg trafikerar i skärgården och listan över missöden kan göras lång. Nya EU-direktiv lättar på kravet att upphandla men vid NTM-centralen står man på sig - upphandlingarna fortsätter.

YLE - 03 mar 14 kl. 05:43

Drumsösällskapet ber nu NTM-centralen skydda vattentornet

Drumsösällskapet kommer inom kort att be Närings- Trafik- och Miljöcentralen att skydda Drumsö vattentorn i enlighet med lagen om skyddande av byggnadsarvet. Vid NTM-centralen tänder man ändå inte på idén att skydda tornet, men den planerade rivningen kan komma att skjutas upp. - Det här ser ut att vara det enda sättet att skydda vattentornet som staden snart vill riva.

YLE - 05 apr 13 kl. 05:14

Snart kan Åboleden i Esbo svämma över igen

Om ett par veckor kan det vara dags igen. Åboleden i Esbo mellan Ring trean och avtaget till Domsby svämmar över av smältvatten från vattendrag i närheten. Samma fenomen har upprepats flera gånger under dom senaste åren.

NSD - 30 aug 11 kl. 10:39

Hårdare regler kring artikelkommentarer

Efter de senaste veckornas främlingsfientliga ton på nätet, i kölvattnet efter terrordåden i Norge och Anders Behring Breiviks manifest, väljer allt fler medier att skärpa reglerna kring artikelkommentarer..

YLE - 22 nov 14 kl. 17:16

NTM-centralen: "Vi vill förhandla"

Riksdagsledamot Mats Nylund (Sfp) kritiserar NTM-centralens förfarande gällande skyddandet av områden i Korsnäs, Korsholm och Vörå. På NTM-centralen säger man att det är så här man går tillväga när det gäller okonstituerade samfällda områden. I annonserna som publicerades i Vasabladet den 4 november meddelar NTM-centralen i Södra Österbotten att de ordnar hörande om ensidig fredning samt inlösning av områden för naturskyddsändamål i Korsnäs och i Vörå.

YLE - 16 okt 15 kl. 06:01

Markägare i Björköby kritiserar NTM-centralen

NTM-centralen har skapat ett naturskyddsområde på Lappörarna i Björköby, Korsholm. Men utan att höra markägarna. Lappörarna ligger mellan fastlandet och Valsörarna.

ÖstersundsPosten - 07 jan 16 kl. 09:11

Fel att ta bort artikelkommentarer

Systemet med artikelkommentarer har gjort sitt, säger Hans Lindeberg i sin krönika i ÖP den 28 december. Han fortsätter med att kalla artikelkommentarfältet för "pissrännor" och hänvisar till Twitter och Facebook..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.