Realtid > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 05:40

Realtid - 11 nov 20 kl. 09:27

Carnegie Fonder köper OPM-fonderCarnegie Fonder förvärvar de tre fonderna OPM Global Quality Companies, OPM Listed Private Equity och OPM Vega..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Fonder, OPM, OPM Global Quality Companies, OPM Listed Private Equity, OPM Vega

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegie, Fonder, köper, OPM-fonder
DI - 15 okt 18 kl. 11:21

Rejlers: Nordea Fonder köper mer aktier – äger 15 procent

Nordea Fonder har ökat sitt innehav i Rejlers till drygt 2,7 miljoner aktier, motsvarande 15 procent av kapitalet och 8 procent av rösterna i bolaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande, med anledning av att Nordea Fonder med sitt senaste köp i Rejlers gått strax över 15 procentsnivån av kapitalet..

Realtid - 29 sep 14 kl. 08:47

Spararna rekordköper USA-fonder

Svenska sparare köper breda USA-fonder i stället för småbolag och obligationer, enligt Avanzas undersökning..

SvD - 17 okt 16 kl. 14:08

Explosion: Svenska sparare storköper USA-fonder

Ett osäkert presidentval och höga värderingar. USA-fonderna har trots det gett klirr i kassan för svenska sparare. Bland dem har intresset för fonder som placerar på andra sidan Atlanten exploderat i år..

DI - 21 feb 17 kl. 16:46

Lannebo Fonder köper storpost i Stille

Lannebo Fonder har köpt 245.000 aktier, motsvarande drygt 5 procent av kapitalet, i det First North-listade medicinteknikbolaget Stille..

DI - 09 maj 17 kl. 15:30

Nordea Fonder storköper i Beijer Electronics

Nordea fonder har ökat sitt innehav i Beijer Electronics till 10,9 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande från Finansinspektionen..

Affärsvärlden - 21 sep 17 kl. 11:55

Nordea fonder storköper i Academedia

Nordea Fonder har ökat sitt ägande i Academedia till 11,1 procent av kapital och röster, eller 10,5 miljoner aktier..

DI - 01 okt 19 kl. 13:45

Swedbank Robur Fonder köper i Elekta

Swedbank Robur Fonder har köpt fler aktier i strålterapibolaget Elekta varefter innehavet motsvarar lite mer än 5,0….

PrivataAffärer - 29 aug 19 kl. 08:44

Skagen Fonder ska inte lämna premiepensionssystemet

I tidigare versioner av Pensionsmyndighetens listor kunde man få uppfattningen att Skagen dragit tillbaka sina ansökningar om att även fortsättningsvis vara med i premiepensionssystemet. Men efter att Privata Affärer ställt en fråga till Pensionsmyndigheten om inte Skagen borde vara med har Pensionsmyndigheten nu uppdaterat listorna över de fonder som hittills fått godkänt att vara med. Lista: här är listan på de fonder som hittills fått godkänt att vara med på fondtorget i enlighet med det nya regelverket (senast uppdaterad 28/8).

PrivataAffärer - 05 aug 20 kl. 07:17

Aktierna som flest fonder äger

Uppgifterna baseras på ägardata från Morningstar, som inkluderar samtliga aktieslag (A, B, etcetera). Mest fondägda aktier på Stockholmsbörsen: Aktie Antal Ökat juli Minskat/sålt Netto Atlas Copco (A + B) 3.262 964 927 37 Ericsson B 2.

VA - 01 feb 11 kl. 16:55

Carnegie stänger HQ-fond

1 februari HQ Fonder, under namnändring till Carnegie Fonder, förvaltar fonden HQ Middle East som förvaltas av Karin Fries som även rattar HQ Afrikafond och HQ Rysslandsfond. Per den 27 januari var fonden ned med 7,4 procent i år. Vad fonden är värd idag är det ingen som vet.

Opinionen.se - 08 apr 14 kl. 07:44

Flera fonder har sålt i Scania


Flera svenska fondförvaltare har sålt sitt innehav i Scania, medan andra har minskat det, skriver Dagens Industri. Det minskar chansen att motståndarna får ihop de tio procent som krävs för att hindra att Volkswagens bud på lastbilsjätten Scania går igenom. Första AP-fonden och Lannebo Fonder har sålt hela sina innehav, medan Carnegie Fonder och andra AP-fonden har minskat sitt ägande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.