PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 01:41

PrivataAffärer - 11 nov 20 kl. 07:19

Stillfronts vinst strax över förväntanStillfront redovisar ett ebitda-resultat på 472 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2020. Enligt S&P Global Market Intelligences samanställning av tre analytikers estimat väntades ett ebitda-resultat på 455 miljoner. Nettoomsättningen i kvartalet blev 1.027 miljoner kronor, mot väntade 1.048 miljoner.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Global Market Intelligences, Storm8, Candywriter, Stillfront, Covid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stillfronts, vinststrax över , förväntan
Cornucopia - 18 aug 18 kl. 14:16

Att ta ut en vinst

"Högst värden på kontot när vederbörande dör vinner!"Att ta en vinst är en konst som många glömmer bort. Och då menar jag inte att sälja med vinst och inte sitta girigt kvar med hopp om större vinster, utan om att flytta ut vinster från marknaden och omsätta dem i något verkligt, som inte är siffror på en skärm.

Affärsvärlden - 22 aug 14 kl. 08:15

Peabs vinst under förväntan

Byggbolagets vinst före skatt samt orderingång nådde inte upp till analytikernas prognoser. Samtidigt kom bolagets försäljning in över förväntan..

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 07:36

Ica-gruppens vinst under förväntan

Ica-gruppens rörelseresultat exklusive engångsposter kom in över förväntan, men bolagets vinst före skatt och rörelseresultat på rapporterad nivå nådde inte upp till prognoserna..

DI - 06 apr 16 kl. 08:01

H&M gör vinst över förväntan

H&M, med vd Karl-Johan Persson redovisar en vinst över förväntan för det första kvartalet..

Realtid - 01 aug 19 kl. 09:46

Societe Generales vinst över förväntan

Franska Société Générales nettovinst var högre än väntat för det andra kvartalet och intäkterna ungefär som väntat, enligt Nyhetsbyrån Direkt. Barclays höjer utdelningen medan den brittiska banken rapporterar en vinst i linje med förväntan. .

Dagens PS - 24 okt 19 kl. 16:42

Twitter rasar långt under förväntan

När Twitter presenterade sin kvartalsrapport var nog många förvånade. Resultatet blev betydligt sämre än vad analytikerna hade väntat sig. SVD Näringsliv rapporterar om att nettovinsten landade på 37 miljoner dollar jämfört med vinsten på 789 miljoner dollar under motsvarande period ifjol.

DN - 04 nov 14 kl. 00:40

”Uppskovsräntan är för hög och bromsar bomarknaden”

Alldeles för dyrt. Uppskovsräntan på vinst vid bostadsförsäljningar är en dyr affär för hushållen – den motsvarar en bolåneränta på 3,25 procent. Skatten skapar tröghet på ­bostadsmarknaden, och regeringen bör överväga att avskaffa den.

Affärsvärlden - 05 feb 14 kl. 07:38

Intrum Justitia över förväntan

Kredithanteringsföretagets vinst före skatt för det fjärde kvartalet 2013 kom in 4 procent över förväntan..

Affärsvärlden - 15 apr 14 kl. 08:20

SKF över förväntan

Kullagerkoncernen SKF redovisar en vinst före skatt som kom in något över förväntan..

UNT - 27 jan 15 kl. 22:45

Apple över förväntan

Apple redovisar en vinst på 3:06 dollar per aktie för första kvartalet, vilket är betydligt över förväntan..

Sydsvenskan - 27 jan 15 kl. 22:47

Apple över förväntan

Apple redovisar en vinst på 3:06 dollar per aktie för första kvartalet, vilket är betydligt över förväntan. Omsättningen var 74,6 miljarder dollar, också det en siffra som är bättre än analytikernas bedömningar.Antalet sålda Iphone uppgick till 74,5 miljoner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.