PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 05 December, 00:58

PrivataAffärer - 11 nov 20 kl. 07:23

FI: Bankutdelningar kan vara okej nästa år”Om återhämtningen fortsätter in i 2021, osäkerheten inte ökar och bankerna fortsätter att uppvisa sund kreditkvalitet är det rimligt att lönsamma banker kan ge viss utdelning. Men jag vill verkligen betona att det förutsätter att läget och framtidsutsikterna har stabiliserats, att bankernas motståndskraft mot ogynnsamma ekonomiska utfall hålls uppe och att kreditförsörjningen fungerar”, säger Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen. Bankerna har hittills varit en del av lösningen i krisen och det är viktigt att det så förblir, argumenterar han. Det ekonomiska läget har förbättrats sedan i våras, även om risken för bakslag är långt ifrån borta. ”Den senaste tidens utveckling med kraftigt ökad smittspridning och nya restriktioner kan ha en nega
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Finansinspektionens, Erik Thedéen, Finansinspektionen, FI, Thedéen, Di Bank

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FI Bankutdelningarkan vara , okejnästa , år
Dagensanalys.se - 23 jun 16 kl. 13:00

Vad är okej att lägga upp på Facebook?

Det verkar vara svårt att veta vad som är okej och inte okej att lägga upp på Facebook. Ett mord i realtid är okej, däremot så kan en kvinnlig bröstvårta genast plockas bort. Hur ska man veta vad som gäller?

YLE - 17 feb 15 kl. 13:22

Undersökning: Det är okej att surfa i sängen

Över hälften av de som svarade på Yles mobiltelefonsundersökning svarade att det är okej att surfa på mobilen i sängen, men är man på dejt eller på teater ska man hålla telefonen i fickan. Två tredjedelar av de som svarade tyckte att de själva, eller någon av deras närstående använder mobilen för mycket. Ju offentligare plats du är på destu mindre socialt accepterat är det att surfa på mobilen - det visar Yles mobiltelefonsundersökning.

YLE - 02 dec 16 kl. 11:15

Var tionde finländare tycker att våldtäkt är okej i vissa fall

Fler än var femte finländare tycker att det inte borde vara straffbart att tafsa på sina kolleger. Finländarna hör ändå till de mest kritiska européerna när det handlar om könsrelaterat våld, visar en omfattande undersökning av attityder gentemot könsrelaterat våld i Europa. EU-kommissionens Eurobarometer undersökte attityder till könsrelaterat våld genom att låta 27 818 européer ta ställning till olika påståenden.

YLE - 02 dec 16 kl. 11:15

Enkät visar: Var tionde finländare tycker att våldtäkt är okej i vissa fall

Fler än var femte finländare tycker att det inte borde vara straffbart att tafsa på sina kolleger. Finländarna hör ändå till de mest kritiska européerna när det handlar om könsrelaterat våld, visar en omfattande undersökning av attityder gentemot könsrelaterat våld i Europa. EU-kommissionen Eurobarometer undersökte attityder till könsrelaterat våld genom att låta knappt 30-tusen européer ta ställning till olika påståenden.

Cornucopia - 13 dec 19 kl. 16:17

Fredagsmys: När är det okej för barn att svära?

Dags för lite seriöst fredagsmys. En god vän tillika bloggläsare ställde sig i veckan frågan när det är okej för barn att svära, eller snarare vad man ska säga till ett barn som undrar om det är okej att ta till kraftuttryck under vissa omständigheter?Disneyland Paris i februari.

YLE - 15 jan 15 kl. 10:40

"Okej att deppa i vintermörkret"

Det är okej att känna sig nere. Det är också okej att tala om det. Wellness-experten Carina Granö-Träskelin uppmanar till ärlighet.

YLE - 19 jul 17 kl. 13:23

Att ta en bastuöl är okej, men inte att vara full framför barnen – anser finländarna

Att ta en bastuöl är okej, men inte att vara full framför barnen. Åtta av tio finländare tycker att det är okej att dricka alkohol i barns närvaro, bara man dricker måttfullt. Det visar en undersökning som Yle har beställt av Taloustutkimus.

Kristianstadsbladet - 05 mar 20 kl. 15:00

Läsartext: Det är okej att se annorlunda ut. Det är okej att vara kär i samma kön

Människor är unika på olika sätt. Hur hade vi varit om alla var likadana? Om alla hade klätt sig likadant, om alla hade betett sig på samma sätt och hade gillat samma saker?

Nyheter 24 - 07 sep 13 kl. 13:04

Hamrén om skadorna: "Ska vara okej"Se bilderna

DUBLIN. Inför VM-kvalmatchen borta mot Irland så var landslaget ifrågasatt. Mittbacksparet hade knappt spelat tillsammans, inte heller innermittfältarna Anders Svensson och Albin Ekdal.

BT - 07 maj 14 kl. 08:19

Hon vill visa att kroppen är okej

Är det okej att vara nöjd med sin kropp? Den frågan är central i Evelina Anderssons utställning #nofilter som visas under Globalfestivalen. Hennes eget svar är självklart.

YLE - 16 maj 14 kl. 07:43

"Det är helt okej att andra röker på"

Attityderna till cannabis har förändrats. Allt fler ungdomar som inte själv använder cannabis tycker att det är helt okej att andra röker på. Det här framkom under Rusmedelsdagarna i Helsingfors som EHYT, en förening för preventiv rusvård, organiserade i veckan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.