Resume > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 23:05

Resume - 10 nov 20 kl. 14:04

De är Sveriges bäst betalda byråchefer – här är hela listanI sammanställningen av 97 svenska reklambyråchefers årsinkomst 2019 står det klart att Acne-grundarna Victor Press och David Olsson tar tätplaceringarna..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sveriges, Acne, Victor Press, David Olsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De är Sveriges bäst, betalda, byråcheferhär är hela , listan
LV - 07 dec 13 kl. 06:06

Åtta av tio chefer pendlar

Av Vimmerbys tio bäst betalda kommunala chefer bor bara två i kommunen.
De andra åtta pendlar in – och betalar skatt i andra kommuner..

DI - 03 jun 11 kl. 09:45

Världens bäst betalda idrottare

Tre fotbollsspelare och två basketspelare finns med på Forbes lista över världens bäst betalda idrottsmän. Men listan toppas av golfstjärnan Tiger Woods..

Resume - 05 maj 15 kl. 14:16

Orlics utmaningar enligt byråcheferna

Volontaires vice vd David Orlic föreslås bli ny ordförande i Komm. Flera av de byråchefer som Resumé har pratat med lyfter fram mångfalden i branschen som den största utmaningen för honom under de kommande åren..

Nyheter 24 - 25 jan 19 kl. 11:30

Så här mycket tjänar de bäst betalda spelarna i NBA

Har du alltid undrat hur mycket stjärnorna i amerikanska basketligan NBA tjänar eller vem som är den bäst betalda? Med siffror från HoopsHype har Nyheter24 listat de 15 bäst betalda spelarna i ligan, samt några som tjänar lite "mindre".  Lönerna är räknade på dollarkursen 9.

Affärsvärlden - 13 apr 11 kl. 16:35

Världens bäst betalda chefer- bokstavligt talat

Kritiken har varit stor över svenska vd:ars hutlösa ersättningar men det finns en del som belönas med ännu högre summor. Här är listan på världens bäst betalda vd:ar..

Barometern - 11 feb 14 kl. 07:26

Åtta av de tio bäst betalda är män

Av de tio högst betalda tjänstemännen i Nybro kommun ät åtta män. Högst lön har kommundirektör Jan Lagerqvist och Nybro energis vd Håkan Dahlgren. De flesta på listan över de högst betalda i Nybro kommun har titeln chef, dock inte alla.

YLE - 11 jun 15 kl. 12:23

De bäst betalda idrottarna – endast en finländare med på listan

Den amerikanska affärstidsskriften Forbes har publicerat en lista över de 100 bäst betalda idrottarna i världen. Listan är en sammanställning av alla löner, prispengar och bonusar som idrottarna erhållit under det senaste året. På listan finns Finland representerat av Kimi Räikkönen.

YLE - 11 jun 15 kl. 12:23

De bäst betalda idrottarna – en finländare med på listan

Den amerikanska tidskriften Forbes har publicerat en lista över de 100 bäst betalda idrottarna i världen. Listan är en sammanställning av alla löner, prispengar och bonusar som idrottarna erhållit under det senaste året. På listan finns Finland representerat av Kimi Räikkönen.

YLE - 16 maj 17 kl. 18:52

Pedantiska, småaktiga chefer skapar rädsla och ineffektivitet - berätta hur det är på ditt jobb!

Chefer som lägger sig i på mikronivå skadar arbetstagarens förtroende för ledningen. Transparens leder däremot till bättre arbetsprestationer, visar en ny avhandling som skrivits av Kirsti Maltamäki, magister i affärsvetenskaper. Maltamäki säger att en alltför strikt byråkrati på arbetsplatsen leder till outtalade problem och svagare arbetsprestationer.

Opinionen.se - 14 jun 13 kl. 03:10

Kvinnliga chefer får sällan topplön

Två kvinnor finns bland de tio bäst betalda cheferna för statliga myndigheter medan det bland de tio lägst betalda återfinns sju, visar DN:s granskning. Högst lön har Försäkringskassans generaldirektör Dan Eliasson och Angeles Bermudez-Svankvist, generaldirektör för Arbetsförmedlingen. Bägge är chefer för myndigheter med 13 000 anställda.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 15 kl. 17:24

Inte fler chefer, tack

Två företrädare för fackförbundet Vision vill under Aktuella frågor (16/12) anslå mer skattemedel till anställning av fler chefer i äldreomsorgen. Fler chefer i äldreomsorgen avses förmodligen medföra fler medlemmar i Vision, som organiserar chefer inom kommuner, landsting och regioner. Jag kan därför inte annat än att se det aktuella inlägget som en ren partsinlaga på riktigt låg nivå.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.