Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 28 November, 09:44

Dagens Media - 10 nov 20 kl. 13:31

Peter Mackhé: Här är akronymerna du som är i branschen måste känna tillI mediebranschen förekommer det en hel del akronymer. Dagens Medias bloggare Peter Mackhé går igenom vad de betyder..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Mackhé, Medias, Peter Mackhé

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peter, MackhéHär är , akronymernadu som är i , branschen måste känna till
Skånskan - 01 nov 16 kl. 16:46

Hyllad magikerduo till Skåne på turné

Först fick de juryn i svenska Talang att tappa hakorna och sedan gjorde de samma sak med jurykvartetten i Britains got talent. I sin TV4-serie Street Magic har de fått bland andra Alice Bah Kuhnke att protestera vilt mot det otroliga hon just upplevt. Nu kommer magikerduon Brynolf & Ljung till Malmö med sin show Hokus Pokus Motherf*ckers.

Dagensanalys.se - 27 feb 19 kl. 15:22

”De som väljer att stå utanför mätvalutor gör alla parter en stor en otjänst”

Vi har pratat med Peter Mackhé som är chef för mediefrågor på Sveriges Annonsörer om Poddindex. Han svarar på frågor som – varför finns Poddindex, vem ska vara med och hur fungerar det? Vad är Poddindex och varför publicerar Sveriges Annonsörer den listan?

YLE - 13 aug 14 kl. 04:41

Vem plockar dina jordgubbar? (hylljuttu onsdag)

De stora bärodlarna är i dag beroende av utländsk arbetskraft. Få finländare tar sig ut på fälten för att tjäna pengar på jordgubbsplockning. Men det finns undantag.

YLE - 15 aug 14 kl. 06:50

Låg lön och hårda villkor för jordgubbsplockare

De stora bärodlarna är i dag beroende av utländsk arbetskraft. Få finländare tar sig ut på fälten för att tjäna pengar på jordgubbsplockning. Men det finns undantag.

Skånskan - 14 mar 17 kl. 10:46

”Det fanns stunder av tvivel…”

Krönika ERWP.fif(0)Slutet av februari och början på mars. En övergång från det mörka till det ljusa.

Kristianstadsbladet - 04 okt 14 kl. 11:00

Folkhemmets och livets twist

Foto: Peter Åklundh
Det här är Klas Östergrens höst. Nya romanen ”Twist” är just utkommen, filmatiseringen av hans svenska klassiker ”Gentlemen” har biopremiär i december. Och strax före jul tar han plats i Svenska Akademien.

PrivataAffärer - 01 mar 19 kl. 11:15

Hernhag: Så placerar du en miljon på börsen

Missa inte Marcus böcker: Tre av Marcus böcker går just nu att köpa i vår bokhandel.  Klicka här för att beställa. Mats: Ska placera 1 miljon på börsen.

YLE - 01 feb 17 kl. 04:59

Finsk flagg intresserar rederier

Finsk flagg är idag ett konkurrenskraftigt alternativ och lockar nya rederier säger vice vd Hans Ahlström vid branschorganisationen Rederierna i Finland. Det senaste tillskottet till den finländska handelsflottan är Stena Arctia som är världens största oljetanker. - Konkurrenskraften har byggts upp under många år som gav resultat för rederierna iform av tonnageskatten och blandbesättningar, säger Ahlström.

Skånskan - 09 aug 18 kl. 16:33

Birgit är fortfarande bäst

Med kort varsel lyckades arrangörerna till hyllningskonserten till Birgit Nilssons minne vid hennes föräldrahem i Västra Karup få en en samling världssångare till Skåne.
En av solisterna i den utsålda konserten är hovsångaren Malin Byström från Helsingborg, som ser fram emot att få uppträda på hemmaplan.Vad betyder Birgit Nilsson för en svensk operasångare?

PrivataAffärer - 06 mar 20 kl. 11:09

Hernhag: Tre aktier på rea efter raset

Johan: Hej Marcus! Är det några aktier som du tycker hör hemma på rea-hyllan nu eller i skyltfönstret, och som du sneglar på? Trevlig helg!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.