Resume > Ekonomi

Saturday, 28 November, 09:24

Resume - 10 nov 20 kl. 10:03

Skandia vill ta position inom hälsa – söker svaret på eviga frågan ”Hur är läget?”Genom att lyfta artighetsfrasen ”Hur är läget?” och dess ofta ihåliga svar vill Skandia visa att deras hälsoförsäkring finns där redan innan sjukdomen slår till..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Hur, Skandia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skandiavill ta , positioninom , hälsa, söker, svaret, eviga frågan Hur är läget
GlobeNewswire - 19 aug 20 kl. 15:30

Stockwik förvärvar RUN Communications, publicerar preliminär finansiell information och undersöker möjligheten att emittera ett säkerställt obligationslån

Stockwik Förvaltning AB (publ) (”Stockwik” eller ”Bolaget”) har idag den 19 augusti 2020 ingått ett villkorat avtal om att förvärva samtliga aktier i RUN Communications AB (”RUN” respektive ”Förvärvet”) (”Transaktionen”). Köpeskillingen uppgår till totalt 80 MSEK.
I samband med Transaktionen har Bolaget mandaterat Pareto Securities AB för att utvärdera möjligheten att emittera ett seniort säkerställt obligationslån med en förväntad volym om 250 MSEK och en löptid om tre år.

Dagensanalys.se - 13 dec 16 kl. 10:17

Här är Sveriges 500 största sajter

Här listar IA de 500 största sajterna i Sverige, baserat på räckvidd. Bakom siffrorna finner vi en panel som mäter surfningen med en high-tech-lösning. Siffrorna har behandlats av analysföretaget IA och den tekniska lösningen är framtagen av Webmie (som vi skrivit om här).

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

Kristianstadsbladet - 26 nov 12 kl. 09:07

Budgetens viktigaste frågor

Foto: Bosse Nilsson
I?dag börjar ett tvådagars regionfullmäktige för att få budgeten för 2013 i hamn. På ena sidan: styrande femklövern, som behåller samma skatt som tidigare och ändå ger sjukvård och kollektivtrafik mer, i kronor räknat.

HBL - 19 jul 13 kl. 04:00

Regler om sterilisering väcker starkt motstånd

Den högsta åldersgränsen i Finland ? före pensionsåldern ? handlar inte om fordon, droger eller organdonation.

YLE - 09 apr 15 kl. 13:04

”Esbo ger sina pengar åt skattesmitare”

En modell där invånarna själv väljer var de får sin vård låter fint i teorin, men är ojämlikt i praktiken. Det säger Veronika Honkasalo (Vf) som kandiderar i Helsingfors valkrets. I debatten om hälsa deltar också Nina Suomalainen (Saml.

Supermiljöbloggen - 24 maj 17 kl. 09:23

Fjellner: ”Ett steg framåt – två steg bakåt för vetenskapligheten”

"Den senaste veckan har två frågor vi arbetar med just nu i Europaparlamentet illustrerat den allt större konflikten om vetenskapens roll i det politiska beslutsfattandet", skriver Christofer Fjellner (M) i en debattartikel dag på Supermiljöbloggen. Det handlar dels om glyfosat, den aktiva substansen i många växtskyddsmedel, och dels om växtförädling och GMO. I båda fallen har vetenskap allt för ofta fått stå tillbaka för fördomar och rädsla, som fått ett stort inflytande över politiken.

YLE - 04 mar 14 kl. 05:25

Finland ger u-landsvård till papperslösa

Tänder dras ut med bara händer, vaccinationer kan inte ges och livshotande kroniska sjukdomar kan inte medicineras. Det är verkligheten i vården av papperslösa, som står utanför den offentliga hälsovården. Vården vilar nästan helt på frivilligverksamheten vid Global Clinic i Helsingfors.

YLE - 16 nov 16 kl. 15:43

Våra barn rör på sig alarmerande lite - Finland inget undantag

Finländska barn och unga rör på sig oroväckande lite - med tiden mindre och mindre. Fortsätter det så här kommer dagens barn att leva kortare och sjukare liv än sina föräldrar, också globalt. Det här varnas det för i en ny internationell undersökning.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

SmålandsPosten - 12 apr 14 kl. 00:41

Grymt slut för en blivande orange stormakt i svensk hockey

49 sekunder.
Så nära var Växjö Lakers att skaka fram en sjunde och direkt avgörande match i Vida Arena.
Vi var 49 sekunder från att se Johan Markusson skriva in sig i historieböckerna som den som sköt det avgörande målet i den sjätte matchen mot Färjestad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.