DN > Ekonomi

Friday, 04 December, 23:54

DN - 10 nov 20 kl. 10:06

Hög tid att betala restskattenOmkring 200 000 personer har totalt 6,3 miljarder kronor kvar att betala in till Skatteverket i kvarskatt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Skatteverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög tidatt , betala, restskatten
Magazin24 - 13 feb 13 kl. 19:40

Kommun kan tvingas betala avgift på nära en miljon

Socialstyrelsen har skickat in en ansökan till Förvaltningsrätten i Uppsala om att de vill att Hallstahammars kommun ska betala en särskild avgift, eftersom de anser att ett ärende om särskilt boende inte har hanterats rätt. I februari 2011 beslutades det att en person i Hallstahammars kommun skulle få plats i ett särskilt boende och personen önskade då att få plats i en viss gruppbostad. Kommunen uppger dock att de hade svårt att hitta en lämplig bostad efter personens behov och önskemål.

Expressen - 10 nov 19 kl. 09:51

Tiotusentals pensionärer tvingas betala restskatt

Nu är det dags att betala in restskatten för 2018.Totalt har 1,8 miljoner svenskar fått besked om kvarskatt – och många av dem är fattigpensionärer, skriver TT..

DI - 11 okt 18 kl. 09:19

Restskatten ska kunna betalas med Swish

Skatteverket öppnar nu upp för att låta skattebetalarna betala sin restskatt via Swish. Det uppger myndigheten i ett pressmeddelande. .

BT - 02 aug 11 kl. 07:12

Borås betalar inte räkningarna i tid

Borås stad betalar inte sina räkningar i tid. Under första halvåret i år fick kommunen 12 betalningsanmärkningar. Men det är mycket sällan det går så långt som till indrivning.

Cornucopia - 17 aug 17 kl. 20:00

Betala för värnplikten - vi kan inte friåka på andras uppoffringar

Ska vi med tvång tvinga 1 - 4% av en årskull att försvara vår frihet och demokrati ska vi fan i mig också betala rejält för det. Inte friåka, medan andra offrar ett år av sin livsinkomst och karriär. Vi andra måste betala för det orättfärdiga i att en liten del av en årskull missgynnas för vår frihets och demokratis skull.

Sydsvenskan - 03 jun 11 kl. 06:30

"Bättre för alla om vi fått lite mer tid" Blandade känslor dagarna efter kontantstoppet "Ett exkluderande system" "Slipper få ont i magen" "Vet inte vad resan kostar" "För chaufförernas säkerhet"

Åsikterna är delade när det gäller kontantstoppet, bland annat riktas kritik mot att man inte kan betala med bankkort. Kollektivtrafiknämndens ordförande Mats Persson (FP) lovar att så snabbt som möjligt försöka lösa problemet.Mats Persson (FP), ordförande i kollektivtrafiknämnden, är ytterst ansvarig för förändringen.

Cornucopia - 17 mar 19 kl. 14:26

Unga har tid, men inte pengar - äldre har inte tid, men har pengar

En fundamental skillnad mellan unga och äldre är inställningen till tid och pengar. Som ung har du tid, medan äldre inte har tid, fast istället har pengar. Så unga har exempelvis inga problem att förespråka att alla ska cykla, medan gamla inte har tid, utan istället köper sig tid genom att ta bilen.

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Fem år som grönvit – här lämnar Garcia Domnarvsvallen: "Jäkligt stolt över min tid här"

Avancemang till Superettan 2017. Kval till allsvenskan 2019. Carlos Garcias tid i Brage har....

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

Fem år som grönvit – här lämnar Garcia Domnarvsvallen: "Jäkligt stolt över min tid här"

Avancemang till Superettan 2017. Kval till allsvenskan 2019. Carlos Garcias tid i Brage har....

Sydsvenskan - 15 jul 14 kl. 05:30

”En sorglig vårdslöshet med pengar och tid”

Man ska aldrig säga aldrig när det gäller de många och vindlande juridiska turerna mellan Tambourine Studios och dess tidigare klienter. Det tycks alltid vänta en ny stämning runt hörnet.Det som började med ett upprört möte i Hives-gitarristen Mikael Karlssons villa i Bromma i maj 2008 har utvecklats till sex sju år lång följetong av stämningar och motstämningar, polisanmälan, utmätningar och ilskna utfall i medierna.

YLE - 19 mar 15 kl. 17:42

Raseborg försöker betala utkomststödet i tid

Raseborg betalar fortfarande inte ut utkomststödet i tid åt alla. Men den här veckan (vecka 12) hoppas staden börja betala stödet i tid. Sedan september 2014 har omkring tio procent av utkomststödet betalats ut för långsamt i Raseborg.

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Laddbara bilar oftare sämre

Sedan antisladdsystem, även kallat ESP, blev ett lagstadgat krav på nya bilar den 1 november 2014 har ett flertal laddbara bilar, både….

DN - 10 timmar sedan

”Krim har egentligen aldrig tillhört Ukraina”

Den ryska annekteringen 2014 fördömdes av världssamfundet. Men Stena-chefen Dan Sten Olsson är av en annan uppfattning..

DN - 12 timmar sedan

Plymouth Valiant – från polisbil till pilsnerhäck

Plymouth Valiant var lika populär som hårda julklappar hos polisen. Här ses en dramatisk utryckning julen 1970..

DN - 13 timmar sedan

Nya Toyota RAV4 laddhybrid klarar inte älgtestet

Alla nya bilar som säljs inom EU måste vara utrustade med ett så kallat antisladdsystem, det är ett lagkrav sedan 1 november 2014..

DN - Igår: 20:49

Nytt projekt som ska ge arbetslösa jobb kritiseras

Systemet riskerar skrämma bort aktörer, varnar flera av de största leverantörerna.

DN - Igår: 20:50

”Olyckligt utveckla en tjänst mitt i pandemin”

Arbetsförmedlingens gd Maria Mindhammar känner till leverantörernas kritik..

DN - Igår: 18:20

Carl Johan von Seth: Därför är Sveriges statsskuld just nu en kassako

Räntebetalningar blir rena inbetalningar. Ett tag. Hur kan det komma sig?.

DN - Igår: 15:11

Utredning ska granska startlån för unga bostadsköpare

Regeringen har gett en utredare i uppdrag att ta fram förslag på hur ett statligt startlån ska hjälpa förstagångsköpare på bostadsmarknaden….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.