PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 23 November, 20:18

PrivataAffärer - 10 nov 20 kl. 09:45

Nordea: Utebliven höjning av kortsiktiga mål en besvikelse”På ytan ser de långsiktiga ambitionerna och utsikterna positiva ut men om man gräver djupare lämnas flera fundamentala frågor obesvarade. Marknaden kommer att vara besviken över faktumet att Ericsson inte gör några uppgraderingar av nuvarande koncernmål för 2020 och 2022”, skriver Nordea i kommentaren. Målet för 2022 blev mer tydligt med justerade separata marginalmål för de olika segmenten, men bolaget gav inga mål för försäljningen för 2022, vilket existerade för 2020, skriver banken. Ericssons nya långsiktiga mål, efter 2022, är en justerad ebita-marginal på 15-18 procent och ett fritt kassaflöde på 9-12 procent av försäljningen. ”Även om bolaget nu också siktar på tillväxt från företagsmarknaden inkluderar de nya långsiktiga målen inte några
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Ericsson, Nordea, Juniper Networks, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, Utebliven, höjningav , kortsiktigamål en , besvikelse
YA - 16 okt 17 kl. 20:00

Utebliven röjning hindrar honom från att ta sig fram

Utebliven röjning på gångstigar i kommunen skapar problem. I Skivarp kan Kalle Lundgren inte längre ta sig fram längs sin vanliga gångstig för alla grenar, kvistar och ekollon som är i vägen..

DI - 11 okt 18 kl. 10:59

Nordea: Räntehöjning rycker närmare

Onsdagens inflationsöverraskning bäddar för en räntehöjning i december. Det skriver storbanken Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson i ett kundbrev..

Kristianstadsbladet - 26 jan 13 kl. 10:30

Bönder rasar mot utebliven prishöjning

Varför får inte mjölkbönderna sina pengar? För Mjölkupproret är det frustrerande att samma dag som priset på mjölk och andra mejeriprodukter höjdes i butik, fick producenterna sänkt avräkningspris.
?

Affärsvärlden - 05 jun 14 kl. 08:16

Orsaken till utebliven höjning av marginalmålet

Att Trelleborgs affärsområde Sealing Solutions (TSS) inte höjer sitt marginalmål beror på ödmjukhet, säger affärsområdeschefen Claus Barsøe och vd Peter Nilsson på kapitalmarknadsdagen på onsdagen..

SmålandsPosten - 09 sep 14 kl. 06:40

Utebliven kvalitetshöjning

Ökade resurser till skolan ska i det här fallet inte förväxlas med ökad kvalitet. Vid en snabb anblick spelar resultatet den rödgröna oppositionen i händerna. De går ju till val just på att höja kommunalskatten med 30 öre och satsa dessa på barn och utbildning.

SR - 04 dec 14 kl. 14:49

Missnöje över utebliven höjning av a-kassan

Taket i a-kassan skulle ha höjts vid årsskiftet, men eftersom regeringens budget föll i går blir höjningen inte av. En av dem som berörs av det är Marie Lander, som söker jobb i Jönköping..

PrivataAffärer - 05 maj 20 kl. 04:00

Nordea: Bättre köptillfällen senare

Det kortsiktiga perspektivet på aktiemarknaden är negativt, anser Nordea i marknadsanalysen. Trots det framstår aktiemarknaden som fortsatt köpvärd jämfört med räntemarknaden. En annan iakttagelse är att marknaden just nu balanserar mellan förhoppningen om en förbättring på något längre sikt, samt det ”negativa kortsiktiga perspektivet”.

PrivataAffärer - 22 maj 19 kl. 15:09

Nordea: Därför är EU-valet relevant för finansmarknaderna

Valet gäller 751 platser, varav 73 till Storbritannien som deltar trots att de ska lämna EU. När (om) de lämnat kommer parlamentet att bestå av 705 ledamöter. ”Det nya parlamentet väntas bli än mer fragmenterat, vilket kommer att göra beslutsfattandet svårare.

HBL - 05 apr 13 kl. 14:20

Nordea hade rätt att höja räntan ensidigt

Nordea vann ett käromål mot 25 kommuner om en ensidig räntehöjning. Domstolen slår fast att höjningen inte bröt mot låneavtalet.Nordea vann ett käromål mot 25 kommuner om en ensidig räntehöjning.

Dagens PS - 24 jan 18 kl. 09:28

Nordea: Då först höjer Riksbanken räntan

Storbanken tror att räntehöjningen dröjer. Nordea tror att en första räntehöjning från Riksbanken dröjer ända till början av 2019. Detta eftersom inflationen sjunker under målet, skriver banken i sin senaste konjunkturprognos.

Dagens PS - 12 apr 18 kl. 10:05

Nordea: Ingves når målet – men räntehöjning dröjer

Inflationen prickade Riksbankens mål i mars men exklusive energipriser var den fortsatt en bit under och därmed ser en räntehöjning från centralbanken avlägsen ut. Det skriver Nordea i en kommentar till dagens statistik. Inflationen, mätt som målvariabeln KPIF, steg till 2,0 procent i mars, vilket var i linje med både Nordea och Riksbankens prognos.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.