Dagens Media > Ekonomi

Friday, 27 November, 20:57

Dagens Media - 10 nov 20 kl. 09:23

Mildare annonsras under oktoberFortsatt ras för medieinvesteringarna men tappet är något mildare i oktober. ”Medieinvesteringarna är på väg tillbaka”, säger Daniel Eriksson, styrelseordförande, Sveriges Mediebyråer..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Daniel Eriksson, Mediebyråer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mildare, annonsrasunder , oktober
Dagens Media - 31 mar 20 kl. 08:42

UK väntar annonsras på 50 procent

Byråer och medier spår ett annonsras på 50 procent den kommande månaden..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Mildare domar i narkotikamål

Högsta domstolen utdömer allt mildare påföljder vid narkotikabrott. Om trenden blir allmän praxis kommer svenska fängelser ha färre fångar i framtiden. Nartkotikabrottslingar utgör en stor grupp på svenska fängelser.

Skånskan - 05 okt 18 kl. 09:07

”Milt väder för att vara oktober”

På fredagen drar ett milt väder in över Skåne. Det blir ganska varmt och utan större mängder regn, enligt SMHI.Ingen sommarvärme direkt, men ett ljummet höstväder.

Västerbottens Folkblad - 23 feb 11 kl. 08:26

Mildare väder till helgen

Den kalla högtrycksryggen ger vika på fredag då mildare luft strömmar in över Sverige.Den kalla högtrycksryggen ger vika på fredag då mildare luft strömmar in över Sverige. Kalluften behåller sitt grepp över landet ytterligare ett par dagar och på många ?

Sydsvenskan - 08 jan 12 kl. 01:30

Mildare dom för oladdat vapen

Foto: Sergeant Niklas Ehlén Combat Camera / Försvarsmakten / SCANPIX
Polisen hittar 50 gram kokain och en Kalasjnikov, AK47, i stuga.
Oktober 2011. Två unga män kör i tyskregistrerad bil till Almåsa fritidsby och går in i en kolonistuga, framför spanarnas ögon.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 07:30

Mildare straff för mordbrännare

Tingsrätten dömde de två männen och kvinnan till mångåriga fängelsestraff för mordbrand. Nu mildrar hovrätten domarna något för två av mordbrännarna.
Det var i början av oktober 2011 som en 32-årig kvinna och två män, 29 respektive 26 år, kastade molotovcocktails mot en bostad i Sölvesborg och två i Bromölla.

YLE - 26 dec 14 kl. 14:31

Sträng kyla i helgen - nästa vecka rejält mildare

Vädret blir ännu kallare till helgen och allra kallast blir det på måndag. På tisdagen blir det sedan rejält mildare. Meteorologiska institutet varnar för sträng köld i mellersta Finland från och med måndag morgon till tisdag morgon.

YLE - 19 feb 15 kl. 10:32

Mildare dom i droghärva vid universitet - morfinet var socker

Tre av de fem personer som dömts för drogstölder vid Helsingfors universitet har på torsdag fått sänkta straff i Helsingfors hovrätt. Orsaken var att det stulna morfinet visade sig vara socker och LSD:et var gammalt. I oktober i fjol undersöktes morfinsulfatet vid farmaceutiska fakulteten och då visade det sig att största delen var glukos eller druvsocker.

YLE - 19 feb 15 kl. 10:32

Mildare domar i droghärva vid universitet - morfinet var socker

Tre av de fem personer som dömts för drogstölder vid Helsingfors universitet har på torsdag fått lindrigare straff i Helsingfors hovrätt. Orsaken var att det stulna morfinet visade sig vara socker och LSD:et var gammalt. I oktober i fjol undersöktes morfinsulfatet vid farmaceutiska fakulteten och då visade det sig att största delen var glukos eller druvsocker.

YLE - 03 apr 17 kl. 11:54

Mars månad blir hela tiden mildare

Mars månad var ovanligt mild, säger Meteorologiska institutet. Det är fjärde gången i rad som temperaturerna i mars är högre än normalt, det vill säga de överstiger det långsiktiga genomsnittet. I norra Finland var det 1-2 grader mildare och i södra och mellersta Finland 2-3 grader mildare än normalt.

YLE - 08 mar 18 kl. 14:11

Mildare väder och snö gör slut på den långa torra köldperioden - läget påminner om 2005 och de svåraste seriekollisionerna i Finland

Vädret väntas bli mildare och från torsdag eftermiddag kan det också snöa. Det försämrar väglaget på många håll. Också för 13 år sedan följdes en längre period av köld och uppehåll av mildare temperaturer och snöfall och det ledde till omfattande seriekollisioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.