Resume > Ekonomi

Friday, 27 November, 00:45

Resume - 10 nov 20 kl. 09:21

Här är hashtaggen som lockade unga väljare till BidenJoe Biden är inte den mest karismatiske presidenten. Resumés bloggare och digitala strategen Karin Winther tittar närmre på hur han ändå lyckades locka väljare på plattformar som Tiktok och Instagram..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Biden, Karin Winther, Tiktok, Instagram

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är hashtaggensom , lockade, unga, väljaretill , Biden
Dagens PS - 11 maj 17 kl. 08:09

Katastrofläge för MP – unga väljare flyr

”Så klart att det inte är roligt att se den typen av låga siffror, men vi ska komma ihåg att det är ett år kvar till valet”, säger MP:s partisekreterare Amanda Lind till SVT Nyheter, som uppger att Miljöpartiet endast har 4,3 procents väljarstöd i senaste opinionsmätningen från Novus. Sedan har valet har partiet förlorat många unga väljare och sedan slutet av förra året har resultaten i Novus opinionsmätningar legat under 5 procent. SVT Nyheter skriver att ”om utvecklingen fortsätter kan det bli en rysare för Miljöpartiet”.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 20:50

Unga väljare flyr Alliansen


Unga väljare överger Alliansen för de rödgröna. Om åldersgruppen 18-29 år fick bestämma skulle de rödgröna få 49,6 procent av rösterna medan Alliansen bara skulle få 28 procent, skriver Dagens Nyheter på nätet.Resultaten bygger på de senaste tre Ipsomätningarna och jämfört med motsvarande mätningar 2010 har Alliansen tappat 18,5 procentenheter i stöd bland unga väljare.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 14 kl. 20:55

Unga väljare flyr Alliansen

Unga väljare överger Alliansen för de rödgröna. Om åldersgruppen 18—29 år fick bestämma skulle de rödgröna få 49,6 procent av rösterna medan Alliansen bara skulle få 28 procent, skriver Dagens Nyheter på nätet. Resultaten bygger på de senaste tre Ipsomätningarna och jämfört med motsvarande mätningar 2010 har Alliansen tappat 18,5 procentenheter i stöd bland unga väljare..

BT - 11 sep 14 kl. 20:50

Unga väljare flyr Alliansen

Unga väljare överger Alliansen för de rödgröna. Om åldersgruppen 18-29 år fick bestämma skulle de rödgröna få 49,6 procent av rösterna medan Alliansen bara skulle få 28 procent, skriver Dagens Nyheter på nätet. Resultaten bygger på de senaste tre Ipsomätningarna och jämfört med motsvarande mätningar 2010 har Alliansen tappat 18,5 procentenheter i stöd bland unga väljare.

DN - 19 okt 16 kl. 19:29

Unga väljare avskyr Trump – och Clinton

Las Vegas. Få unga väljare har förtroende för Donald Trump. Bara 20 procent av väljare under 35 år stöder honom, mot 68 procent för Hillary Clinton.

Sydsvenskan - 10 maj 13 kl. 06:30

Unga väljare hoppas att militären tar makten?Vill kombinera demokrati och militärstyre??Sharialagar gör det säkrare för kvinnor??Dags att prova något nytt??Militärstyre gynnar de kristna?

På lördag är det val i Pakistan. En undersökning från British Council visar att förtroendet för demokratin och den sittande regeringen är lågt. Inte minst bland landets unga väljare.

Sydsvenskan - 10 maj 13 kl. 06:30

Unga väljare hoppas att militären tar makten

På lördag är det val i Pakistan. En undersökning från British Council visar att förtroendet för demokratin och den sittande regeringen är lågt. Inte minst bland landets unga väljare.

DN - 04 aug 17 kl. 22:00

Merkels förändrade politik lockar unga väljare

Runt om i västvärlden lockar radikala vänsterpolitiker unga väljare till valurnorna. Men i Tyskland är kristdemokraten Angela Merkel de unga väljarnas storfavorit inför parlamentsvalet i höst. DN har träffat Diana Kinnert, 26 år, som är den tyska konservatismens nya affischnamn..

Expressen - 12 jun 20 kl. 09:42

S ökar stort – men ratas av unga väljare

Socialdemokraterna har fått ökat stöd under pandemin – i alla åldersgrupper utom bland unga. Personer under 30 år väljer i stället Moderaterna, visar SCB:s nya mätning.– Det blåser högervindar bland unga väljare i Sverige, säger Muf-ordföranden Benjamin Dousa..

UNT - 11 sep 14 kl. 20:50

Unga väljare flyr Alliansen

Unga väljare har övergett Alliansen för de rödgröna..

DalaDemokraten - 11 sep 14 kl. 20:50

Unga väljare flyr Alliansen

Unga väljare överger Alliansen för de rödgröna. Om åldersgruppen 18-29 år fick bestämma skulle de rödgröna få 49,6 procent av rösterna medan Alliansen bara skulle få 28 procent, skriver Dagens Nyheter på nätet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.