PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 20:25

PrivataAffärer - 10 nov 20 kl. 09:05

Så blir villkoren i Klöverns nyemissionTeckningskursen har fastställts till 10 kronor per stamaktie, oavsett aktieslag. Aktieägare i Klövern har företrädesrätt, för stamaktie av serie A och serie B, att teckna en ny aktie per fyra befintliga aktier av serie A respektive serie B. Teckningsperioden löper 19 november-3 december. Företrädesemissionen förutsätter godkännande vid en extra bolagstämma den 13 november.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Klöverns, Klövern

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir , villkoreni , Klöverns, nyemission
Affärsvärlden - 10 maj 13 kl. 08:13

Så blir villkoren i Cdons nyemission

Nu har villkoren i Cdons nyemission fastställts..

Affärsvärlden - 17 mar 14 kl. 09:21

Villkoren klara för Bioinvents nyemission

Villkoren i Bioinvents nyemission har fastställts och den riktade emissionen blev fulltecknad, enligt ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 27 sep 16 kl. 08:26

Så blir villkoren i Nibes nyemission

Teckningskursen blir 48 kronor, och aktieägare i Nibe har företrädesrätt att teckna en ny aktie per sju befintliga....

PrivataAffärer - 25 sep 18 kl. 07:13

Här är villkoren i Mekonomens nyemission

Aktieägare i Mekonomen har företrädesrätt att teckna fyra nya aktier per sju befintliga aktier, det vill säga en teckningsrelation om 4:7. Teckningskursen har fastställts till 79 kronor per ny aktie, vilket motsvarar en total likvid om 1.621 miljoner kronor före emissionskostnader, uppger bolaget i ett pressmeddelande på söndagen.

PrivataAffärer - 16 nov 18 kl. 07:11

Här är villkoren i Saabs nyemission

Som tidigare meddelats kommer nyemissionen vid fullteckning att tillföra Saab cirka 6 miljarder kronor före emissionskostnader. Teckningsperioden ska löpa från och med den 29 november till och med den 14 december. Avstämningsdag för erhållande av teckningsrätter ska vara den 26 november 2018.

PrivataAffärer - 25 maj 20 kl. 08:53

Här är villkoren i Scandics nyemission

Teckningsperioden löper från den 3 till den 17 juni 2020. Den 29 april meddelade Scandic Hotels att bolaget hade beslutat om en företrädesemission på cirka 1,75 miljarder kronor samt tecknat en ny kreditfacilitet på 1,15 miljarder kronor. Redan då meddelades att vissa av Scandic Hotels största aktieägare – Stena Sessan, AMF och Formica Capital – hade åtagit sig att teckna aktier i företrädesemissionen motsvarande deras respektive pro rata-andelar på 19,9 procent, 16,5 procent respektive 5,3 procent.

DI - 17 nov 11 kl. 08:35

Så blir teckningskursen i Transcoms nyemission

Teckningskursen i den nyemission som Transcom har aviserat har fastställts till 0,43 kronor per depåbevis. Nyemissionen görs till villkoren 16:1..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kapp-Ahl gör nyemission

Kapp-Ahls styrelse tänker föreslå en nyemission på cirka 375 miljoner kronor med företrädesrätt för aktieägarna. Villkoren ska fastställas inom två veckor. Huvudägaren Dutot har för avsikt att rösta för emissionen och teckna sin andel.

BT - 10 okt 12 kl. 07:35

Kapp-Ahl gör nyemission

Kapp-Ahls styrelse tänker föreslå en nyemission på cirka 375 miljoner kronor med företrädesrätt för aktieägarna. Villkoren ska fastställas inom två veckor. Huvudägaren Dutot har för avsikt att rösta för emissionen och teckna sin andel.

Affärsvärlden - 12 nov 12 kl. 08:28

Villkoren klara för Bergs emission

 Styrelsen för Bergs Timber har fastställt villkoren för den nyemission av B-aktier med företrädesrätt för befintliga aktieägare som beslutades av styrelsen den 18 oktober..

Affärsvärlden - 29 apr 13 kl. 08:30

Villkoren klara för Hakon Invests nyemission

Hakon Invest har, i den tidigare annonserade nyemissionen, med anledning av förvärvet av resterande aktier i ICA fastställt villkoren för nyemissionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.