PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 28 November, 05:42

PrivataAffärer - 10 nov 20 kl. 09:01

Här är tisdagens aktierekarNordea Markets höjer riktkursen för Embracer till 230 kronor från 180 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på måndagen på 169:65 kronor. SEB Equities sänker sin rekommendation för Instalco till sälj från behåll.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Markets, Embracer, SEB Equities, Instalco, Calliditas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är tisdagens, aktierekar
PrivataAffärer - 15 okt 19 kl. 08:01

Här är tisdagens aktierekar

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Duni till köp från behåll. Riktkursen höjs till 135 från 130 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 28 jul 20 kl. 08:51

Här är tisdagens aktierekar

Jefferies International höjer sin rekommendation för Scandic Hotels till behåll från underperform. Riktkursen höjs till 32 från 27 kronor. Det framgår av en analys.

Affärsvärlden - 17 apr 12 kl. 08:36

Analyshusens senaste aktierekar

Ericsson får sänkt rekommendation av Nordea och Nomura sänker Tele2. Här är morgonens aktierekar från analyshusen..

Dagens PS - 04 jul 19 kl. 13:57

Dagens aktierekar – Astra, Adidas och Tesla

På en sömnig Stockholmsbörs kan det tyckas omöjligt att göra några drag. Här följer några rekommendationer på världens olika börser från experterna. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 10 jul 19 kl. 14:14

Dagens aktierekar – ett axplock

Rapportsäsongen är igång, och aktierekommendationerna haglar in. Här är en lista över de viktigaste för dagen. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 22 jul 19 kl. 13:48

Dagens aktierekar – en översikt

Efter rapportfloden kan det tyckas svårt att se vilka värdepapper som är värda att satsa på. Här är en stor samling rekommendationer från de stora analyshusen. I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag.

Dagens PS - 28 aug 19 kl. 15:09

Aktierekar: Fynda efter rasen – blunda kortsiktigt

Storbolagsaktier som rasat från toppnivåer kan erbjuda ypperliga tillfällen att fynda. Här är värdepapperna som strategerna rekommenderar. ”Att äga de här bolagen över tid och blunda för kortsiktiga svängningar är förmodligen ingen dum idé”, säger Coelis fondförvaltare Mattias Eriksson till Dagens Industri.

Uppsalanyheter.se - 06 jan 15 kl. 04:07

Tisdagens sportkrock - vad väljer du?

Trettondagens sportutbud är stort för den sportintresserade uppsalabon, tyvärr krockar bandyn, basketen och ishockeyn med varandra på tisdagens eftermiddag.Trettondagens sportutbud är stort för den sportintresserade uppsalabon, tyvärr krockar bandyn, basketen och ishockeyn med varandra på tisdagens eftermiddag.   Sirius tar emot Kalix i en match mellan två lag som gör upp om att undvika kvalet för att hålla sig kvar i elitserien.

Skånskan - 11 feb 20 kl. 08:22

Tisdagens ”sport i tv” här

sport i tv Av misstag lades måndagens "sport i tv" in i tisdagstidningen. Här är rätt upplaga, det vill säga tisdagens. Rätt variant läggs också in i e-tidningen.

DI - 20 jul 11 kl. 16:27

USA-börser: Öppnar ned efter tisdagens rally

Efter tisdagens rally räckte inte ens Apples starka kvartalsrapport för att lyfta börserna ytterligare.  .

DI - 02 nov 11 kl. 11:38

Råvaror: Rekyl uppåt efter tisdagens prisfall

Rekylen uppåt för råvarorna håller i stort i sig under förmiddagen. Risksentimentet återhämtar sig något efter tisdagens hårda slag och dollarförstärkningen tar en paus, även om uppgifter om att stabilitetsfonden EFSF skjuter upp en obligationsemission bromsat rörelsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.