DI > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 15:22

DI - 31 okt 20 kl. 20:27

IF Metall: Besked om industriavtalet tidigast på söndag
Läs mer på DI
Läs mer om:
Metall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IF Metall, Beskedom , industriavtalet, tidigast, söndag
Expressen - 17 dec 18 kl. 10:57

Talmannens besked: "Tidigast tisdag"

Talmannen Andreas Norlén kommer under måndagen inte ge några nya besked i regeringsfrågan.– Besked kommer tidigast på tisdagen, sa talmannen som förväntas utlysa ett datum för den tredje statsministeromröstningen. Skulle det misslyckas står Sverige på randen till nyval.

UNT - 17 jun 11 kl. 15:37

Medvedev lämnar besked i höst

Frågan om vem av president Medvedev och premiärminister Putin som blir Kremls kandidat i 2012 års ryska presidentval har stötts och blötts i otaliga månader. Besked kommer tidigast i höst, sade en rådgivare i dag. (TT).

Opinionen.se - 01 apr 13 kl. 17:14

Slutförhandlingar om industriavtalet

Arbetsgivarna och facken har inlett slutförhandlingar om industriavtalet. Men det kommer sannolikt ta tid innan ett avtal är klart. Industriförhandlingarna gick i stå i går och som följd står nu omkring en halv miljon industriarbetare utan avtal.

DI - 03 feb 17 kl. 16:28

Arbetsgivarna hotar säga upp Industriavtalet

Teknikföretagens förhandlingschef Anders Weihe hotar att skrota Industriavtalet om IF Metall går till konflikt i årets avtalsrörelse...

DI - 26 maj 11 kl. 13:40

Metall säger ja till industriavtal

Det största LO-facket inom industrin, IF Metall, säger ja till det nya industriavtalet, enligt ett beslut från avtalsrådet..

E24 - 26 maj 11 kl. 13:37

Metall säger ja

Det största LO-facket inom industrin, IF Metall, säger ja till det nya industriavtalet,.

DalaDemokraten - 07 mar 16 kl. 18:26

Svenskt Näringsliv och IF Metall har samma budskap: "Viktigt värna industriavtalet - inte spräcka Märket"

En viktig avtalsrörelse slår bägge parter fast och bägge parter betonar vikten av att värna "Märket" industrins löneledande roll. Teresa Bergkvist, regionchef Svenskt Näringsliv kallar till presskonferens inför avtalsrörelsen. Dagarna efter medverkar Anders Ferbe, ordförande för IF Metall, i lördagsintervjun i radions P 1 med samma budskap..

BT - 26 jan 12 kl. 13:05

15.00: Jämtin håller presskonferens och ger besked

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin håller presskonferens klockan 15 i dag på Sveavägen 68 för att meddela vem som blir partiledare. IF Metalls ordförande Stefan Löfven tar över som S-ledare, enligt uppgifter till TT. Enligt TT:s källa blir Sven-Erik Österberg ny gruppledare i riksdagen och Carin Jämtin får sitta kvar som partisekreterare.

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 13 kl. 10:45

Ödesdag för industriavtalet


Industriförhandlingarna gick i stå i går och som följd står nu omkring en halv miljon industriarbetare utan avtal. Under eftermiddagen ska facken och arbetsgivarna mötas för att försöka enas. - Det är jättesvårt.

DN - 18 maj 17 kl. 22:00

Nya Metallbasen vill inte överge Industriavtalet

Sveriges mäktigaste fackförbund, IF Metall, väljer en ny ordförande under fredagen. Marie Nilsson blir den första kvinnan någonsin på posten.  .

DI - 06 dec 17 kl. 10:03

IF Metall: Lönefesten varar inte för evigt

De senaste åren har reallöneökningarna varit goda, trots en lägre löneökningstakt än före finanskrisen, vilket förklaras av den låga inflationen. Denna situation kommer inte att hålla i sig för evigt och en utmaning framöver är att fortsatt få bra reallöneökningar. Det sade IF Metalls ordförande Marie Nilsson vid ett seminarium om industriavtalet arrangerat av Facken inom industrin på onsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.