DI > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 15:04

DI - 31 okt 20 kl. 20:16

Boris Johnsons besked: Ny stor nedstängning
Läs mer på DI
Läs mer om:
Johnsons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boris, Johnsons, beskedNy , stor, nedstängning
GT - 13 dec 16 kl. 06:00

Ullared-Boris viktiga besked: "Stor lättnad"

Under våren 2014 vändes dåvarande Gekås-vd:n Boris Lennerhovs tillvaro upp och ned.Han fick vet att han hade cancer – och hela livet sattes på paus.Nu, två och ett halvt år senare, står det äntligen klart att han har gått segrande ur kampen mot sjukdomen.

Världen Idag - 13 dec 19 kl. 10:39

Stor valseger för Boris Johnsons konservativa

Konservativa partiet växer stort i det brittiska valet. När resultaten från alla utom ett av 650 distrikt är redovisade har Tories fått 364 mandat, en klar majoritet i underhuset. Att Storbritanniens premiärminister Boris Johnson vunnit stor majoritet gör att det bedöms vara troligt att EU-parlamentet godkänner hans brexitavtal..

Expressen - 02 okt 19 kl. 08:55

Irländska kritiken – efter Boris Johnsons förslag

Boris Johnsons nya förslag på brexitavtal får kritik redan innan det officiellt har presenterats.Hans lösning på Irlandsfrågan, som enligt uppgifter innebär att Nordirland delvis stannar i EU:s gemensamma marknad fram till 2025, välkomnas inte av Dublin.”Irland och Nordirland förtjänar bättre”, skriver utrikesminister Simon Coveney på Twitter.

Sydsvenskan - 27 jul 20 kl. 11:57

Boris Johnsons virusuppmaning: Gå ner i vikt

"När jag var sjuk var jag för tjock." Storbritanniens premiärminister Boris Johnson använder nu sig själv som exempel för att uppmana britterna att komma i form. Boris Johnsons sena kvällar med dyra rödvin, ost och chorizo tycks vara över.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 20 kl. 11:57

Boris Johnsons virusuppmaning: Gå ner i vikt

"När jag var sjuk var jag för tjock." Storbritanniens premiärminister Boris Johnson använder nu sig själv som exempel för att uppmana britterna att komma i form. Boris Johnsons sena kvällar med dyra rödvin, ost och chorizo tycks vara över.

DN - 02 okt 18 kl. 17:15

Erik de la Reguera: Boris Johnsons anprepp på Theresa May skakar om partiet

BIRMINGHAM. Sällan har en brittisk premiärminister blivit så hårt angripen av en tung partikamrat vid en så känslig tidpunkt i Storbritanniens historia. Boris Johnsons kanonad mot Theresa May på Tories konferens skakar inte bara det konservativa partiet i grunden, utan gör även slutfasen i Brexitförhandlingarna svårare..

DI - 28 aug 19 kl. 12:15

Protester mot Boris Johnsons ajourneringsplaner – ”en kupp”

Premiärminister Boris Johnsons planer syftar till att stoppa en debatt om brexit. Det sade parlamentets talman John Bercow på onsdagen, rapporterar BBC..

DI - 03 sep 19 kl. 09:55

Brittiska pundet försvagas efter Boris Johnsons hot

Det brittiska pundet försvagas efter Boris Johnsons hot om nyval.  Senast pundet var så svagt mot dollarn var 2017..

Expressen - 05 sep 19 kl. 12:31

Boris Johnsons bror lämnar sina uppdrag i regeringen

Den brittiske premiärministern Boris Johnsons bror lämnar sina uppdrag i regeringen och sin plats i parlamentet. Det skriver han själv på Twitter. ”Jag har slitits mellan lojalitet till familjen och nationens intressen”, skriver han bland annat.

Affärsvärlden - 05 sep 19 kl. 13:20

Boris Johnsons bror lämnar regeringen

Jo Johnson, minister för högskolor, forskning och innovation och premiärminister Boris Johnsons bror, lämnar regeringen..

SVT - 05 sep 19 kl. 13:30

Boris Johnsons bror lämnar sin plats i parlamentet

Premiärminister Boris Johnsons bror, Jo Johnsson, lämnar sin plats som ledamot i det brittiska parlamentet. Det skriver Jo Johnsson själv på Twitter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.