DI > Ekonomi

Thursday, 26 November, 01:51

DI - 31 okt 20 kl. 17:50

Digitala antenner ska fånga de högsta frekvenserna
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digitala, antennerska , fångade , högsta, frekvenserna
Dagensanalys.se - 09 jan 17 kl. 15:34

10 hetaste digitala trenderna 2017

Webbyrån Petra publicerar årligen en lista på de 10 viktigaste digitala affärstrenderna. Listan har fokus på de digitala trender som driver försäljning och positionerar företag på en allt mer konkurrensutsatt marknad. 2017 toppas listan av de allt större möjligheter som finns inom datadriven marknadsföring tätt följt av ett antal trender som styrs av ett starkt förändrat användarbeteende.

Dagensanalys.se - 10 feb 17 kl. 00:18

Ny undersökning: Rätt digitala prylar avgörande för att behålla talanger på jobbet

Rätt digitala verktyg och teknologier är viktigt för att attrahera och inte minst behålla talanger inom företag och organisationer. Det är nämligen många medarbetare som är beredda att lämna sina arbetsgivare om inte deras digitala förväntningar möts. Var fjärde säger till och med att de redan har gjort det.

Dagensanalys.se - 07 jun 18 kl. 13:00

Nya digitala experter till Sveriges Annonsörer

För att möta den ökande efterfrågan från medlemmarna förstärker intresseorganisationen Sveriges Annonsörer nu med nya digitala experter. Organisationen knyter till sig de digitala rådgivarna Daniel Ekbladh och Tommy Perlhamre. De digitala medierna har tagit allt större del av annonsörernas budget.

Dagensanalys.se - 17 feb 17 kl. 14:35

Ny rapport avslöjar konsumenters digitala köpbeteenden

Generation X gjorde fler digitala köp de senaste 12 månaderna än någon annan åldersgrupp. Undersökningen visar också att Baby Boomers, som ofta uppfattas som traditionella, shoppar lika ofta online som Millennials. Dessutom är Baby Boomers mer benägna att spendera mer per köp än vad de yngre konsumenterna är.

Dagensanalys.se - 12 jun 18 kl. 16:44

Byråer som är specialiserade på data och digitala tjänster ökar

Varje år rankar branschtidningen Ad Age över 600 globala byråer, nätverk och företag utifrån tillväxt och intäkter i sin Agency Report. Många delar av den amerikanska marketing- och mediabranschen hade en blygsam utveckling under 2017, men såg ändå en ökning i totala intäkter på 1,8 procent. Reklambyråerna hade den lägsta intäktsökningen under året på 0,3 procent, följt av mediebyråerna som ökade sina intäkter med 1,6 procent.

Dagensanalys.se - 27 jun 16 kl. 11:00

Lista över nätets mest attraktiva digitala influencers just nu

Det finns många listor över de mest inflytelserika aktörerna på nätet – så kallade influencers. Men i detta fall är det inte antalet videovisningar eller följare som avgör vem som kommer med på techföretagets Zefr lista, så toppnamnen kan förvåna. Zefr har en lite annorlunda approach baserad på engagemangsnivåer på flera plattformar.

Dagensanalys.se - 05 feb 19 kl. 17:17

Så kommer det digitala hemmet att se ut i framtiden

I årtionden har tekniken i hemmen sett i stort sett likadan ut. Kylskåpen har kylt maten, men inte mycket mer än så och TV-apparaterna har spelat upp samma kanaler. Men senaste tiden har vi märkt att det där nya kylskåpet kan både göra is och varna när dörren varit öppen för länge.

Dagensanalys.se - 16 feb 17 kl. 12:53

8 heta digitala trender från – Adobe Stock 2017 Trends Report

Designers, professionella kreatörer och marknadsförare ska inte bara hålla sig ajour med vad som händer i dag, de måste även hålla koll på vad som kommer i framtiden. Därför har Adobes Creative Cloud-expert och guru Paul Trani tagit fram ”Adobe Stock 2017 Trends Report” som lyfter fram designtendenser för 2017.
Här är åtta av trenderna som Paul Trani lyfter fram: Avancerad maskininlärning tar över
Om robotar med tiden kommer ta över våra jobb helt och hållet vet vi inte, men avancerad maskininlärning blir i varje fall viktigare, även för kreatörer.

Opinionen.se - 20 sep 13 kl. 14:35

Den digitala dumheten

I och med Osbournes och Anna Nicole-Smith dök äntligen det riktigt riktigt skitdåliga upp som framtidens melodi. Folk tittar och njuter och säger ? Dom är fantamej inte kloka nånstans!?

SVT Debatt - 06 sep 13 kl. 16:17

Självklart att USA avlyssnar även svenska företag

AVLYSSNING Regeringens flathet mot USA:s superövervakning hotar varje medborgares integritet – för ingen kan väl på fullt allvar tro att just Sverige skulle vara ett undantag från amerikanska intressen? För att skydda oss behöver vi ett radikalt nytänk om hur datalagring och kommunikation i känsliga sammanhang ska gå till, skriver Pär Ström. I Sverige har de officiella reaktionerna på den amerikanska superövervakningen varit så gott som obefintliga.

Dagensanalys.se - 16 okt 16 kl. 15:24

Tips till Obama

I senaste numret av The Economist (October 8th-14th 2016), finns en utmärkt artikel om läget i världsekonomin, signerad självaste Barack Obama. Han konstaterar bland annat att den digitala utvecklingen har förändrat våra liv, men inte bidragit så mycket till produktivitetsutvecklingen som man hade kunnat hoppas. Vi tror oss veta en del om varför.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.