DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 09:56

DI - 31 okt 20 kl. 13:14

Jonas Sjöstedt kliver av som V-ledare – se direkt
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sjöstedt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jonas, Sjöstedt, kliverav som , V-ledarese , direkt
Sydsvenskan - 22 maj 14 kl. 10:00

Jonas Sjöstedt: "Krisen i Europa har skapats av en högerpolitik som räddar banker och låter vanligt folk ta smällen."

Det är ingen slump att Carl Bildt avstår ifrån att ta upp kvinnors rättigheter. I EU-parlamentet tillhör Moderaterna den europeiska höger som röstar mot kvinnors rättigheter.
Det skriver Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiets ledare..

DI - 17 aug 18 kl. 10:40

Skulder och Turkiet är hot mot svensk ekonomi enligt Jonas Sjöstedt

Turkiet och de svenska hushållens höga skulder är de största hoten mot svensk ekonomi för närvarande. Det säger Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiets ledare, i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt inför riksdagsvalet. Den största utländska risken för svensk del just nu är Turkiet, enligt Vänsterledaren..

Supermiljöbloggen - 06 jul 15 kl. 21:59

Jonas Sjöstedt: ”Jag tycker att Löfven skulle komma hit och se Ojnareskogen”

Supermiljöbloggen följde med vänsterpartiledaren när han blev guidad av lokala aktivister i Ojnareskogen på norra Gotland, och passade samtidigt på att fråga honom om partiets syn på allt från den svenska gruvpolitiken och Vattenfalls tyska brunkol, till nya skatter på kött och kemikalier. Ojnareskogen är ett omdiskuterat område. Gruvbolaget Nordkalk vill bryta kalk där, men Naturvårdsverket vill att området skyddas och omvandlas till nationalpark.

Trelleborgs Allehanda - 29 okt 12 kl. 22:30

Jonas Sjöstedt besökte färja

Foto: Martin Strandberg
Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt är på Skåneturné. På måndagen kom han till Trelleborg med en agenda som toppades av sjöfartsfrågor.
En tonnageskatt och arbetsvillkoren för svenskt sjöfolk.

Nyheter 24 - 24 sep 13 kl. 11:19

Jonas Sjöstedt (V) frågas ut ? på RedditAsk me anything

STOCKHOLM. På onsdag eftermiddag kommer något historiskt att ske på den sociala länktipsningssidan Reddits svenska underforum Sweddit.För första gången någonsin ställer en partiledare i riksdagen upp på en så kallad "AMA" (= ask me anything), en frågetråd där användarna får fråga vad de vill.

SR - 24 feb 17 kl. 19:20

Prokurdisk ledare får stöd av vänsterns Jonas Sjöstedt

I Turkiet fortsätter rättegångarna mot oppositionella. Totalt har över 40 000 personer frihetsberövat efter kuppförsöket i somras. Vid rättegången mot det prokurdiska partiet HDP:s ledare Selahattin Demirtaş i går var Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt en av de utländska politiker som närvarade..

Sydsvenskan - 13 nov 15 kl. 14:30

Jonas Sjöstedt får bakläxa i VU

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt får bakläxa av partiets verkställande utskott (VU). Vid fredagens sammanträde beslutade VU att Vänsterpartiet är emot de gränskontroller som regeringen infört, erfar TT. När de infördes sa Jonas Sjöstedt att han accepterar dem under förutsättning att asylrätten inte inskränks.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 15 kl. 14:30

Jonas Sjöstedt får bakläxa i VU

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt får bakläxa av partiets verkställande utskott (VU). Vid fredagens sammanträde beslutade VU att Vänsterpartiet är emot de gränskontroller som regeringen infört, erfar TT. När de infördes sa Jonas Sjöstedt att han accepterar dem under förutsättning att asylrätten inte inskränks.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 16 kl. 10:27

Jonas Sjöstedt förd till sjukhus

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt har förts med ambulans till sjukhus efter att han halkat och brutit foten. Det uppger hans pressekreterare Jessica Nordh till TT. Sjöstedt var på väg från hemmet i Midsommarkransen till tunnelbanestationen när olyckan inträffade strax för klockan 9 på onsdagsmorgonen.

Dalarnas tidningar - 08 nov 17 kl. 16:43

Jonas Sjöstedt (V) ville hellre se en utbyggd järnväg till Sälen än en ny flygplats

Vid dagens debatt på högskolan i Falun med Annie Lööf uppgav Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt att han skämdes för att han medverkat till bygget av flygplatsen i Sälen. – Även om en utbyggd järnväg hade kostat betydligt mer, hade det varit bättre, säger Sjöstedt..

Expressen - 02 jul 18 kl. 13:39

Jonas Sjöstedt: M och KD lånar retorik från extremhögern

Moderaterna och Kristdemokraterna lånar retorik från högerextremister.Det menar Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt när han frågades ut på Expressens valscen.– Många känner att man ogillar det samhällsklimat som kommer, säger Sjöstedt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.