DI > Ekonomi

Thursday, 26 November, 01:35

DI - 31 okt 20 kl. 12:34

”Så fort valet är över” – svenske toppdirektören räknar med nytt stödpaket
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , fort, valetär över , svenske, toppdirektören, räknar, med nytt stödpaket
YLE - 09 maj 14 kl. 07:40

SDP-valet blir en rysare - direktrapport

Socialdemokraterna är samlade till ordförandeval på partikongressen i Seinäjoki. Sittande ordföranden Jutta Urpilainen utmanas av fackbossen Antti Rinne. Anne Suominen direktrapporterar så fort valet har inletts..

Skånskan - 26 mar 19 kl. 01:00

Mi­li­tären be­håller greppet trots valet

Thai­land gick till par­la­ments­val i sön­dags. Men nå­got rik­tigt de­mo­kra­tiskt val kan det inte sägas ha varit. Mi­li­tär­juntan har ändrat kon­sti­tu­tionen, bland an­nat så att mi­li­tären får till­sätta en tred­je­del av par­la­men­ta­ri­kerna.

Expressen - 17 jan 19 kl. 15:01

Svenske tv-profilen har flyttats från betongbunkern

FORT LAUDERDALE. Den svenske tv-profilen har flyttats från betongbunkern, Paul Rein detention facility.Han är nu tillbaka på Main Jail i Fort Lauderdale.

YA - 05 maj 14 kl. 06:30

Elever lobbar för EU-valet

Foto: Gert Ljungqvist
Få röstar i EU-valen. Bland unga är intresset särskilt lågt. Nu ska elever på Österlengymnasiet försöka ändra på det inför valet i maj.

Skånskan - 30 okt 18 kl. 01:00

Hes­sen-valet blev droppen för Merkel

Sön­dagens val i den tyska del­staten Hes­sen blev en brak­för­lust för båda re­ger­ings­par­tierna, CDU och SPD.
Båda par­tierna tappade drygt tio pro­cent­en­heter i Hes­sen, främst till för­mån för De Gröna (som sam­re­gerat med CDU i Hes­sen) men ock­så för de mind­re par­tierna AfD, FDP och väns­tern.
I Ba­yern gjorde sys­ter­par­tiet CSU, vars par­ti­le­da­re varit i kon­flikt med Merkel i rege­ringen, ett ka­ta­strof­val till 37 pro­cent ef­ter att ha haft egen ma­jo­ri­tet i del­statens för­bunds­dag i många år.

Cornucopia - 20 feb 18 kl. 09:43

Ryssland: Transkribering "Alla till valet!"

I ryska sociala medier sprids nu en förmodad valpropagandafilm som vänder sig till de som avser att bojkotta skenvalet av Putin till president. Om man inte går och röstar så måste man adoptera en homosexuell. Ursprunget till videon är okänt och komikern som gör huvudrollen vägrar svara på frågor.

BT - 15 apr 13 kl. 07:38

Maduro vann valet i Venezuela

Venezuelas tillfällige president Nicolas Maduro vinner valet med 51 procent mot 49 för Henrique Capriles, enligt valmyndigheten. Den tillfällige presidenten Nicolas Maduro vinner valet med 51 procent av rösterna mot 49 för utmanaren Henrique Capriles, uppger valmyndigheten som säger att valresultatet är oåterkalleligt. Maduro utropade sig till segrare så fort resultatet offentliggjordes.

Skånskan - 10 apr 18 kl. 01:00

Ung­ern fort­sätter mot auk­to­ri­tärt sty­re

Pre­mi­är­mi­nis­ter Victor Orbán be­håller sin ab­so­luta ma­jo­ri­tet ef­ter sön­dagens par­la­ments­val, trots att val­del­ta­gan­det blev ovän­tat högt (näs­tan 70 pro­cent) vil­ket väntades gynna op­po­si­tionen.
Men op­po­si­tionen är för splittrad och Orbán har kun­nat ut­forma val­sy­stemet så det gynnar honom och hans nationalkonservativa par­ti Fidesz max­i­malt, så även utan ma­jo­ri­tet bland väl­ja­rna får han den ef­ter­strävade två tred­je­dels­ma­jo­ri­teten i par­la­mentet så han kan ändra kon­sti­tu­tionen på egen hand.
Det var en del­vis be­kläm­man­de val­rö­rel­se som fö­re­gick valet.

Sydsvenskan - 04 dec 11 kl. 06:30

Första fasen. Demokrati är ett mål som ligger längre fram i tiden än valet.

Shora Esmailian frilansjournalist "Valen måste hållas nu, inte i morgon, inte om en minut, inte om e?
Shora Esmailianfrilansjournalist ?Valen måste hållas nu, inte i morgon, inte om en minut, inte om en sekund, utan nu?

Nyheter 24 - 11 maj 12 kl. 16:05

Piratpartiet censureras i skolorna - tre dagar före valet


De väntas göra ett succéval i Tysklands största region men i skolorna blockerades Piratpartiets hemsida. NORDRHEIN-WESTFALEN. När eleverna på gymnasieskolorna i den tyska regionen Nordrhein-Westfalen försökte gå in på Piratpartiets hemsida möttes de av ett felmeddelande.

SmålandsPosten - 08 maj 14 kl. 00:31

Vänster och höger existerar även i EU-valet

Det verkade kanske lite underligt att det igår hölls en EU-debatt i riksdagen, med partiledarna från de etablerade riksdagspartierna som frontfigurer. För hur mycket inflytande har egentligen partiledarna över politiken i EU, i jämförelse med de toppkandidater som just nu frågas ut i SVT:s satsning "Toppkandidaterna"? Det kan givetvis uppfattas symboliskt att partiledarna engagerar sig i EU-politiken, något som skulle kunna bidra till att både höja temperaturen och öka intresset för valet den 25 maj.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.