Resume > Ekonomi

Thursday, 26 November, 15:56

Resume - 31 okt 20 kl. 09:20

Sveriges bästa marknadschefer – ett år senareKvällen den 17 oktober 2019 blev sex kvinnor och nio män utsedda till Sveriges bästa marknadschefer. Gissa vad som hände sen?.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges bästa marknadscheferett , år, senare
Dagensanalys.se - 09 nov 17 kl. 11:30

Nordiska marknadschefer är Europamästare på AI

Fyra av tio nordiska marknadschefer använder aktivt Artificiell intelligens (AI) för att förbättra kundupplevelsen medan den moderna konsumenten kräver personliga, effektiva och transparenta kundupplevelser. Samtidigt finns det varumärken som fortfarande ser på smarta telefoner som andrahandsmedia. Det visar en ny rapport som Goldsmith-universitetet har gjort på uppdrag av Adobe.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Marknadschefer ser ljus framtid

En majoritet av landets marknadschefer planerar inte att dra ner på investeringarna under tredje kvartalet, enligt Stampens Marknadschefsindex. Det kan ses som en indikation på att marknadscheferna tror på en fortsatt stark konsumtion. Index steg med 0,2 enheter till 47,7 jämfört med andra kvartalet.

Resume - 08 nov 13 kl. 10:08

Spelbolag sätter odds på konkurrenters marknadschefer

Resumé-tävlingen Sveriges bästa marknadschefer går av stapeln på Berns under onsdag nästa vecka. Det åländska spelbolaget Play among friends, Paf, sätter nu odds på konkurrenternas marknadschefer..

Dagensanalys.se - 21 maj 16 kl. 15:41

Vill du nå nå millennials och senare generationer?

Millennias och Generationen Z har fostrats till att tänka självständigt och en stor majoritet uppger att de känner sig kreativa. Kommunikatörer, marknadschefer och ledare måste veta mer  om målgruppen, förstå drivkrafter, deras sätt att umgås digitalt för att anpassa marknadsstrategier. Nyheter24-gruppen har tillsammans med analysföretaget Rasmussen Analys genomfört en enkätundersökning under februari.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 12 kl. 08:02

Marknadschefer ser ljus framtid

En majoritet av landets marknadschefer planerar inte att dra ner på investeringarna under tredje kvartalet, enligt Stampens Marknadschefsindex. Det kan ses som en indikation på att marknadscheferna tror på en fortsatt stark konsumtion. Index steg med 0,2 enheter till 47,7 jämfört med andra kvartalet..

Nyhetskanalen - 13 sep 12 kl. 08:05

Marknadschefer tror på fortsatt stark konsumtion

En majoritet av landets marknadschefer planerar inte att dra ner på investeringarna under tredje kvartalet, enligt Stampens Marknadschefsindex. Det kan ses som en indikation på att marknadscheferna tror på en fortsatt stark konsumtion. En tredjedel tror att konsumenterna kommer att vara lite mer försiktiga på grund av osäkerheten om ekonomins utveckling.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 12 kl. 11:24

Marknadschefer mindre optimistiska

Stampens marknadschefsindex, där 150 marknadschefer intervjuas, faller fjärde kvartalet i år med 3,4 enheter. Enligt Stampen tyder det att den inhemska konsumtionen minskar med lika mycket räknat i miljarder kronor. Men jämför man med det sista kvartalet förra året har ändå konsumtionen ökat med tio miljarder kronor..

Resume - 09 aug 13 kl. 14:49

Trendbrott: marknadschefer ökar reklamsatsningar


För första gången på två år är det fler marknadschefer som tror att tillväxttakten för den privata konsumtionen ökar än som tror att den minskar. Det leder i sin tur till ökade marknadsföringsinsatser de kommande månaderna. Allt enligt Stampens Marknadschefsindex för det andra kvartalet.?

Resume - 04 nov 13 kl. 15:25

13 marknadschefer har lämnat Bonnier Tidskrifter


Sedan Bonnier Tidskrifter skapade en centraliserad marknadsavdelning för fyra år sedan har 13 marknadschefer lämnat förlaget. Enligt uppgift till Resumé ligger missnöje med hur avdelningen fungerar bakom flera avhopp. Det dementerar vd Mats Carleson..

Resume - 11 nov 13 kl. 11:30

Mötesplats för marknadschefer mellan jobb

Branschorganisationen Sveriges Annonsörer drog igång ett nätverk för marknadschefer mellan jobb för ett år sedan. Nätverket har blivit så populärt att Sveriges Annonsörer drar igång ytterligare en grupp – MMA2..

Resume - 13 nov 13 kl. 17:00

Live från Sveriges Bästa Marknadschefer

Här kan ni följa Resumés gala Sveriges Bästa Marknadschefer från Berns i Stockholm live under kvällen, med stark cirka klockan 18.45..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.